Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Fatih Terim'in bu iğrenç futboluna katlanamıyorum arkadaş. Maçları izlemeden edemiyorum ama maçlar eziyet gibi geçiyor. O kadar iğrenç bir futbol oynanıyorki insan tiksiniyor. Hala Fatih Terim'i savunanlar acaba ne izleyip savunuyorlar diyorum. Çünkü üç yıldır bu oyun var yeni de değil. Ya hala geçmişte yaşıyorlar ya da maçları izlemiyorlar başka izahı yok çünkü bu leş futbola rağmen hocanın bu kadar savunulmasının.

Oyun planında böyle bir şey yok ki. Şartlanılan bir durum var, o da bekleri bir şekilde hücuma çıkartabilmek. Odak nokta bu, Galatasaray'ın var olan ve gözle görülür hücum planı da bu. Rakibi sağa sola kağnı gibi sürükle, beklere açık alan yarat ve çizgiye inmeye çalış..
Secenek yok dediğin gibi sadece 1 şeye şartlaniliyor. Önde olduğumuz maçta arka taraf kabak gibi açık.

Kesinlikle antrenör sorunumuz var bizim.

Mesela Yedlin durmadan koşu atıyor arkaya top atan yok. Taktik denen birsey yok takımda Saçma pas hataları disiplinsizlikler normal degil

Hocayı sevmeyen yoktur ama vallahi olmuyor bir kan değişikliği şart. Hoca aşırı inatçı olmuş eskiden bu kadar değildi. Kendine de bizede yazık ediyor.

Kendi gibi futbol fakiri ergen muritleriyle Galatasaray’i 2. lig seviyesine kadar dusurdu saolsun.

Net olarak gitmeli.Belli ki değişmeyecek ve hala yaptiklarinin doğru olduğunu düşünüyor.Bize katacağı birşey yok.

vazgeçtim abi bugüne kadar hep genç transfer istedim artık istemiyorum taktiğin olmadığı yerde genç futbolcunun bir anlamı yok bize adı çıkmış +30 yaşında ismi olup cismi olmayan yetenekli topçular lazım fatih hocayı dinlemeyip kendi kendilerine takılacaklar feghouli gibi ancak öyle başarı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt