Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mac sonu aciklamalarinda donus yolcululugunun kac saat sureceginden bahsedecektir. Iklim degisikliginede deginebilir tekrar. Malum, futbol konusacak durumda degil.

Ben hep istifa etmemesi kendi oyun anlayışını düzeltmesi taraftarıydım çünkü bizim kimyamızın en çok uyduğu hoca kendisi. Ama artık olmuyor olmayacak çünkü en ufak bir ışık göremiyorum. Fatih hocaya yönetimde görev verilsin heykeli dikilsin ne istiyorsa artık ama teknik direktörlük ya-pa-maazzz. Bugün o kadar üzüldüm ki kendisine.. hızlı olabilecek bir pozisyonda Babel’e top geldi Babel geri oynadı o top iki topta Muslera’ ya kadar geri geldi orada Murat Kosova bir güldü bıyık altından.. işte bu an yani artık spikerlerin ekran başında izleyenlerin bile dalga geçtiği bir oyun oynatıyor Fatih hoca ve birinin yüzüne gerçekleri söylemesi lazım. Çünkü bu şekilde kendi anılarına yazık ediyor. Geçen sen cansın denen takıma yazmıştım daha önce maçın spikerleri bile havadan oynamayalım diyor düşünün artık ele ayağa düştü hocanın oyun anlayışı tez zamanda hem kendisinin hem de artık Galatasaray’ın daha fazla zarar görmemesi için istifa etmesi lazım.

İstifa etse ne olacak.berbat kadro kurdu elmasla birlikte sagolsunlar..

8F5C415B-D2C4-4273-A939-2F66DF2E23D8.webp
Senin olduğun yerde ancak…

Acilen baskana transfer yapmayalim demeli. Baskan simdi gidip Gedson, Halil ve bir oyuncu daha alirsa, 1-2 ay icinde yönetimle savasip gündemide degistiremez hoca.

Eskiden fenerlisi bjklisi it gibi tirsardi tekrar takıma dondugunde kufretmeye baslarlardi şimdi itin köpeğin maskarasi oldun hoca memnun musun ?

Bu hoca ne oynatıyor Allah aşkına isten izin alıp maç izlemeye geliyoruz rezil bir maç .
Ya bu takım önde iken neden yatıyor ikiyi üçü atmaya çalışmıyor golun geleceği belli neden oyuncu değiştirmiyor ille gol mü yemek lazım yada dakika 65 mi olsun.
Bu takımda eksik olan sensin hoca luyindama hata yapıyor çalım atıyor karışan yok Muslera hata yapıyor konuşan yok sağ bek alınmış rezil Babel arda emre akbaba......

adamların biraz kaliteli ayakları olsaydı fark atardı bize rezillik yav hocam lütfen bırak artık olmuyor olmuyor olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt