Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen: " Galatasaraylıların hoşuna gitmeyebilir ama Galatasaray organize bir ekip değil. Fatih Hoca, 3,5 yıldır takımın başında. Birkaç oyuncu dışında, diğerleri en az 2-3 yıldır Galatasaray'da. Ancak Galatasaray'ın yükselerek giden bir oyun organizasyonu yok."

(NTV)

Forumda analiz edecek babayiğit kim olacak merak ediyorum. FT iyi, kötü, oyuncu tercihi vs. falan hepsini geçtim.

1. 2013 ile 2021 arasındaki futbol kalitesinin farkı neden kaynaklanıyor (Başkan mı, oyuncu kalitesi mi, antrenör mü, taraftar mı, pandemi mi)?

2. O zaman neyi doğru yapıyorduk? Elimizdeki güçlü noktalar neydi?

3. Çözüm öneriniz.

Forumda analiz edecek babayiğit kim olacak merak ediyorum. FT iyi, kötü, oyuncu tercihi vs. falan hepsini geçtim.

1. 2013 ile 2021 arasındaki futbol kalitesinin farkı neden kaynaklanıyor (Başkan mı, oyuncu kalitesi mi, antrenör mü, taraftar mı, pandemi mi)?

3. Çözüm öneriniz.
3-terimi biran önce dehlemek . Denmarkta havaalanında unutabiliriz

Florya da futbolcuların cocukları ile filan ilgilen artık

Futbol mu? Sen onu,o seni çoktan terketmiş

3-terimi biran önce dehlemek . Denmarkta havaalanında unutabiliriz
Bilgisi olmayan ama fikri olan biri gibi yazmışsınız.

Tamam gitsin, kabul ama çözülmez mi, yanlış nerede?

Genç, Alman, modern futbol oynatan hoca gelsin.

Bu modern futbol da ne zaman geldi? 2013 yılından sonra sanırım?

Twitterda istifa başlığı açılmıs nasıl mutlu oluyorum bu tarz seyleri görünce
İşte o başlıkları susturmanın tek yolu var o da sahada adam gibi futbol sergilemek. Her kötü oyunda da istifa sesleri tekrar yükselecek. Taraftarda artık bıkkınlık var. Oyundan memnun değil skorları geçtim. Taraftar artık öyle olacağız böyle olacağız laflarından usandı. Bişeyler görmek istiyor değişiklik görmek istiyor. Ama yok. Gençleşeceğiz, ocak ayı temmuz ayı, rakip güçlü, hava yağmurlu falan filan artık kimse yemiyor. Saplantılı olanlar hariç.

Bilgisi olmayan ama fikri olan biri gibi yazmışsınız.

Tamam gitsin, kabul ama çözülmez mi, yanlış nerede?

Genç, Alman, modern futbol oynatan hoca gelsin.

Bu modern futbol da ne zaman geldi? 2013 yılından sonra sanırım?
Futbol bir nevi yaşayan bir şeydir
Modernizasyon ise sürekli olur
Maç içinde dahi !!!
O yüzdem modern futbol ne zaman geldi zırvalarını bir kenera bırakalım

Bahaneleri sıralayalım.
1- biliyorsunuz marcaonun olmayışı
2-Üç günde bir maç yapıyoruz
3-yeni oyuncuların oynayamaması kuralı

Futbol bir nevi yaşayan bir şeydir
Modernizasyon ise sürekli olur
Maç içinde dahi !!!
O yüzdem modern futbol ne zaman geldi zırvalarını bir kenera bırakalım
Tamam kabul.

Bunu da yanıtlar mısınız?

3. Çözüm öneriniz.
Kesinlikle futbolcu ile alakalı, genelleme yaparak söylüyorum her gelişindeki kadro kalitesi ile başarısı hep paralel gitmiştir hemen hemen. İyi futbolcu kaliteli ayaklarla her zaman başarılı olmuştur, scout transferi kendisinin bizzat istediği hatta alınmadığı zaman yönetime burun kıvırdığı her futbolcu hemen hemen başarısız olduğu dönemlere sebeptir. Artık futbolun değiştiğini az çok hepimiz maçları izleyerek takip ederek görüyoruz. Kendini geliştiremeyen td topluluğu çok az kaldı hatta JM bile bazı noktalarda kariyer olarak gözle görürnür bir şekilde futbol gelişimine ayak uyduramamıştır. Daha ileri gideyim 55-60 yaş üstü avrupada kaç başarılı td kaldı üst düzey takımları yöneten bakmak lazım. Bu son dediğimi şuan farazi söylüyorum belki de yanılıyorumdur. Saygılar hocam…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt