Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisi olmayan ama fikri olan biri gibi yazmışsınız.

Tamam gitsin, kabul ama çözülmez mi, yanlış nerede?

Genç, Alman, modern futbol oynatan hoca gelsin.

Bu modern futbol da ne zaman geldi? 2013 yılından sonra sanırım?
96dan beri çok analiz yaptık kendisine. Bazılarında beyin travmasi, ameliyatı olup yepyeni biri olarak geri dönüyorlar. Halamın eşinde öyle olmuştu. Öyle birşey olursa ancak değişir Terim. 70 kusur yaşındaki adamın nesini cozeceksiniz? Kaç başkan, kaç TFF başkanı değiştirdi, ne değişti kendisinden? Egosu arttı sadece, az olan futbol bilgisi gitti, takım disiplini her zamanki gibi 0. Yalaka ordusu genişledi. Bilgim yok, fikrimde yok, realite bu renkdas.

Forumda analiz edecek babayiğit kim olacak merak ediyorum. FT iyi, kötü, oyuncu tercihi vs. falan hepsini geçtim.

1. 2013 ile 2021 arasındaki futbol kalitesinin farkı neden kaynaklanıyor (Başkan mı, oyuncu kalitesi mi, antrenör mü, taraftar mı, pandemi mi)?

2. O zaman neyi doğru yapıyorduk? Elimizdeki güçlü noktalar neydi?

3. Çözüm öneriniz.
8 sene önce veya 21 sene önceki varolan durum şimdiyle kıyaslanamaz
Hagi hala oynardı bizde
Mourinho portoda cl almaya devam ederdi
O gün iyi olan futbol futbolcu bugün sahada yoksa ,pek tabiki kendini yenileyemeyen bir teknik ekipde işin başında olamaz.

2-Fatih terim sahip olduğu futbol bilgisi prese dayalı futbolu ,pas oyunu tabirle(ispanyol tiki-takası/güncel) uygulayabileceğini sanması,sanması diyorum çünkü uygulatamıyor,tudor sonrası takıma pres yaptırarak şampi olmuştu.

Yani ya genlerine döner yada unutulup gidecek (güncel),simeone hala uyguluyabiliyor mesela 4-4-2 presini

Çözüm -gereksiz bir yaklaşım olur
Hiç bir şekilde kaale alınmayacağız neticede

En başta takımı kendisi bölüyor. Her dönem gruplasmalar gördüm, el öpen tiplerin hakedenlerin önüne geçtiğini gördüm. En ufak eleştiri, eleştiride demeyelim, görüşünü belirten kadro dışı edildi. Tek ben bilirim dendi. Tanricilik-guc zehirlenmesi ne derseniz diyebilirsiniz, böyle bir adamın nesine çözüm bulacaksınız Allah askina? 91den beri futbolun içinde TD bazında ama inanın 91den beri oynattığı futbolu yardımcıları bile bilmiyordur. Ne yaptırmaya çalıştığını kimse bilmiyor. Ortasahanin ilerisinde paslasip geriye dönüyoruz. Hücum futbolu bu sanırım. Muslera oyun kuruyor, sonra babele kadar gidiyor top bir şekilde, Babel ceza sahasının orda topu geriye çekiyor, geri pasla musleraya dönüyor top. Sonra aynı olay diğer kanatta oluyor. Forvetimiz topa maçta 3-4 kez dokunuyor sadece.
Bu paslasmayi o kadar yavaş yapiyoruz ki, azıcık ayağı düzgün, fizikli halisahadan toplama adamlara bile gol atmada zorlanırız. Mostafa, Diagne vs suçlar dururuz. Bizim forvetler orta açmayı bilen, dikine oynayan bir takımda olsa ilk ikide olurlar gol kralliginda.

Son düzenleme:
Eskiden açtığım konulara da baktım yıllardır azılı bir anti ft bireymişim.

ee yıllardır bir şey biliyoruz da eleştiriyoruz demek ki
1629403295880.webp

Bu kadar kötü takım olmaz diyorsun fatih terim sen önümüzdeki hafta çıkaracağım kadroyu gör asıl diyor!!

96dan beri çok analiz yaptık kendisine. Bazılarında beyin travmasi, ameliyatı olup yepyeni biri olarak geri dönüyorlar. Halamın eşinde öyle olmuştu. Öyle birşey olursa ancak değişir Terim. 70 kusur yaşındaki adamın nesini cozeceksiniz? Kaç başkan, kaç TFF başkanı değiştirdi, ne değişti kendisinden? Egosu arttı sadece, az olan futbol bilgisi gitti, takım disiplini her zamanki gibi 0. Yalaka ordusu genişledi. Bilgim yok, fikrimde yok, realite bu renkdas.
Ne alaka hocam?

Egosu hep tavandı. 2013 yılında nasıl başarılı oldu bu adam? Melo, Sneijder, Drogba sayesinde mi?

Bazı şeyleri kendi düşünmeli ve artık geri çekilmeli
Geçen seneki kısıtlı kadro bugünkü kadrodan daha iyi oynardı
Takım çalışmıyor demek ki

Ne alaka hocam?

Egosu hep tavandı. 2013 yılında nasıl başarılı oldu bu adam? Melo, Sneijder, Drogba sayesinde mi?
Cevap soruda gizli Mustafa. O kadroyu bana ver, inan bende başarılı olurum. Önemli olan o kadronun 2 sene içinde ne hale geldiği. 1 sezon geçiren futbolcu niye geriye gidiyor? Çalıştırmıyor takımı, hazır oyuncu gelmediği müddetçe başarılı olamıyoruz. Sene başında kamp yapmadan gelen her transfer daha başarılı oluyor, bu da mı gösterge değil?

Hocanın bazı şeyleri çözmesi için onları önce kabul etmesi gerekiyor ama bu saatten sonra nafile.

Şu oyunu sadece transferler üzerinden okuyan adama ne yazsan ne söylesen boş.

Hocam Meteoroloji Genel Müdürü olma vakti geldi. Var bir hayalimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt