Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano
Maicon
Nagatomo
Fernando
Rodriges
Onyekuru
N'zonzi
Diagne
Falcao
M. Mohamed
Marcao
Luyindama
Jimmy Durmaz
Lemina
Omar
Seri
Babel

Bunlar Fatih hoca döneminde ya da onun gelmesine yakın zamanda alınan ve geldiklerinde canavar gibi form durumu olup sonra adeta çöp durumuna gelen yabancı oyunculardan aklıma gelenler. Hepsi de büyük heyecanla transfer edildi. İyi oldukları için alındılar. Bir çoğu bizden ayrıldıktan sonra tekrar eski durumuna geldi, bazıları gelemedi. Mesela bu listede olmayan Ndiaye.

Daha Akbaba, Kılınç gibi geldiği takımın yıldızı olup bizde ayakta duramayacak duruma gelen yerlileri saymadım.

Bireysel performans anlamında ileri giden oyuncu Taylan'dan başka aklıma gelen yok. O da eh yani işte. Muhtemelen o da kendi ekstra bir çalışma programı uyguluyordur.

Uzun lafın kısası hocamız hala transfer istiyor, bizden bazılarımız da diyor ki hoca haklı takım kadrosu dandik.

Takımın kadrosunu biz dandikleştiriyor olmayalım sakın?

Bu bireysel hata olayı geçen sene Rizespor'da çıldırtmıştı belki de şampiyonluktan etti. Bu sene kaldığı yerden devam ediyor, üzücü...
Kimse ne yapacağını bilmiyor takımda. Ne sorumluluk alacağını bilmiyor. Top gelmediği sürece stabil herkes olduğu yerde bekliyor. Pas isteyen yok. Sorumluluk almak isteyen yok. Herkes otobüs bekler gibi duruyor. Bu, kusura bakma, oyuncuların değil tdnin suçu. Verkac herhalde son 50 maçtır yapmadık, şaka gibi.

Cevap soruda gizli Mustafa. O kadroyu bana ver, inan bende başarılı olurum. Önemli olan o kadronun 2 sene içinde ne hale geldiği. 1 sezon geçiren futbolcu niye geriye gidiyor? Çalıştırmıyor takımı, hazır oyuncu gelmediği müddetçe başarılı olamıyoruz. Sene başında kamp yapmadan gelen her transfer daha başarılı oluyor, bu da mı gösterge değil?
Renktas cok haklisin. Okurken aklima birde Selcuk Inan geldi, bir sene top kosturdu sonrasi yokus asaga.

Aklima gelenlerden alt yapidan Ozan Kabak var tek yükselise gecen. Savunmada adam yok diye oynattik, iyikide oynatmisiz, cocuk uctu gitti yarim sezonda. Simdiki durumu beni ilgilendirmiyor tabi. Oynatmasaydik ordan oraya kiraliyor olacaktik. Burnumuzun ucundakini göremiyoruz, görsek üstünde durmuyoruz, solugu disarda aliyoruz.

2011-2012 sezonunda bile yaptigimiz Okadar transfer den sonra lige kötü bir baslangic yaptik ve hoca Kucuk bir sistem dokunusu ile bambaska bir takim cikarmisti ortaya

Simdi ise ne yazik ki 2 sezondur isler yolunda gitmiyor her Gecen gün daha da kötü olacak ve israrla yeni oyuncular transfer edilmesine ragmen tuhaf bir oyun anlayisina inat ediyoruz bagli kaliyoruz

Daha dün gibi Hatirliyorum 2011-2012 sezonunda evimizde oynayacagimiz fener maci öncesi Gstv de arif kizilyalin hafta ici bir programa konuk olmustu ve florya dan aldigimiz haberlere göre Fatih hoca özel bir hazirlik yapiyor cok ciddi idmanlarla dokunuslarla takimi hazirliyor demisti,bir kac gün sonra ise fener’i perisan etmistik ve sezon boyunca mukemmel oynamisti takim

Simdi ise Fatih hoca takim dan Okadar uzak ki Ne oynadigimiz belli degil oyuncularda özgüven kalmamis Hepsi korkuyorlar hata yapmaktan

Arda tercihi ve ısrarı yüzünden çok kötü ayrılacaz gibi hissediyorum

Vallahi başarıyı falan geçtim arda, akbaba, Babel, Ömer takıntıları yüzünden yıldım. Bunları izlemekten dolayı futboldan nefret ettim. Genç oynatacam diyip paraları saçıp elindeki gençlere bir kere bile şans vermemek rezillik

Mariano
Maicon
Nagatomo
Fernando
Rodriges
Onyekuru
N'zonzi
Diagne
Falcao
M. Mohamed
Marcao
Luyindama
Jimmy Durmaz
Lemina
Omar
Seri
Babel

Bunlar Fatih hoca döneminde ya da onun gelmesine yakın zamanda alınan ve geldiklerinde canavar gibi form durumu olup sonra adeta çöp durumuna gelen yabancı oyunculardan aklıma gelenler. Hepsi de büyük heyecanla transfer edildi. İyi oldukları için alındılar. Bir çoğu bizden ayrıldıktan sonra tekrar eski durumuna geldi, bazıları gelemedi. Mesela bu listede olmayan Ndiaye.

Daha Akbaba, Kılınç gibi geldiği takımın yıldızı olup bizde ayakta duramayacak duruma gelen yerlileri saymadım.

Bireysel performans anlamında ileri giden oyuncu Taylan'dan başka aklıma gelen yok. O da eh yani işte. Muhtemelen o da kendi ekstra bir çalışma programı uyguluyordur.

Uzun lafın kısası hocamız hala transfer istiyor, bizden bazılarımız da diyor ki hoca haklı takım kadrosu dandik.

Takımın kadrosunu biz dandikleştiriyor olmayalım sakın?
Şu iki oyuncu şu anda gelse, takımın IQ'su %95 artar. Form ayrı mesele. Bizdeki futbolcuların hem futbol IQ'su zayıf/yok, hem de sporcu kondisyon dediğimiz olay rezalet. Hepsi büro memuru kıvamına ( Yanlış anlaşılmasın meslekle ilgili herhangi bir önyargı veya sorunum yok ) gelene kadar hoca ile devam edeceğiz galiba.

Onyekuru istemeyenler vardi birde sanki kadromuz süper genis. Dün Onyekuru olsaydi ikinci yarida macin fisi cekilmisti büyük ihtimal. 3 Milyona Olympiakosa gitti. Takimda tek bir süratli oyuncu yok anasini satayim biz Onyekuruya burun kiviriyoruz. Eee cik ozaman Babel ile cik ataga kardesim daha ne diyebilirim ki

Terim ilk kimi satar diye anket açıcam üşenmesem ama üşeniyorum işte.
A.taraftar zaman verecek Ocak için diyip yeni alınan futbolcuları
B.transferleri yetiştiremedik diyip yol arkadaşı elması mı
C.bize seyirci değil mürid lazım diyip tribündeki taraftarları mı
D.hepsi

Hocam seni çok severim ama Mourinho gibi miladin dolmuş. Günümüz futboluna ayak uyduramamışsın. Sadece CV ile iş yapar hale gelmişsiniz. Bak bizi geç kendine saygın varsa bence bu kadar yılın emeğini kötü anılarla bitirmemek için ben yoruldum de hastayım de torunlar dede dede tutturdu de bişey de kötü olmadan ayrıl

Ömerle, Akbabayla, Taşdemirle sözleşme uzattırdığın gün vurdun en büyük darbeyi
Burası Galatasaray, Akhisar değil.
Hiçbir top oynamayan rakip karşısındaki o saçma sapan oyun kabul edilemez
Anti Terimci olman gözlerimi yaşartıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt