Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu futbolu şu değişiklikleri yapan başka bir adam olsaydı tekme tokat kovulurdu. 3 bin tlye bir tane besyocu getirelim şundan daha iyi oyun oynatır. Şu değişiklikler artık inanılmaz şekilde beni rahatsız ediyor. Akbabanın oyunundan babelin oyunundan rahatsız olmuyorsa büyük problemleri var bu adamın. O kadar dakika o kele dayandığı içinde kendisini tebrik ediyorum inanılmaz olay

Transferi kapattıktan sonra yolları ayıralım
Veyahut transfer komitesinin başında dursun hoca

Gelecek hafta Arda + Akbaba ile yarım bıraktığı işi tamamlayacaktır. Çok uğraştı puan kaybedelim diye ama olmadı. Mustafa Muhammed gibi geleceğin yıldız adayını çatır çatır yiyor diyecem ama bence yedi bile.Galatasaray senden ne zaman kurtulur acaba.

hocam kazandık falan ama vallahi billahi top oynamıyor bu takım. 4 senedir hiç değişmedi 1 gram ileri gitmedi gerçekten bıktım artık bu futbolu izlemekten

Cicaldau Avrupa maçlarında olmadığı için ligde 90 dakika oynaması lazım. Herifi çıkardın. Aldığın herif de takımı eksik oynatan Emre Akbaba. Üstüne bir de Berkan'ı alıp Babel'i alıyorsun. Ortada kimse kalmıyor. Bunları çıkaracaksan Aytaç ve Emre Kılınç'tan en az birini alman lazım ki leğene dönmeyelim. 3 tane adam değiştiğinde her maçta 15 dk. zurnayı avuçluyoruz. Ne zaman öğreneceksin yeter yaw

Saha kenarında o kadar gergin bir tavır sergiliyor ki ekran başında ben geriliyorum, oyuncuların nasıl etkilendiğini düşünemiyorum bile.

Oyuncu değişiklikleri fiyaskoydu bu akşam. Feghouli'yi 87 dk oyunda tuttu.

Bu sene önümüzdeki en büyük 2 engel 1- tff 2- fatih terim

e bunlara rağmen de şampiyon olamazsın

Forvet soktu 2 tane

Bunlara topu taşıyacak adamları çıkardı oyundan

Maçta şansa döndü,luyi atmasa sabaha kadar gol bulamazdık

Değişiklikleri yaparak az daha maçı Hatay'a veriyordun hocam kepaze ettin bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt