Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa da bir hizmettir. Bunu skor için veya berabere kalınmış herhangi bir maç için yazmıyorum bilmediği öğrenemdiği bir taktiği inatla tekrar tekrar denemesi üzerine yazıyorum. Hocam defanstan nasıl çıkılacağını dair teknik bilgin yok, yok yani bildiğin yok. O zaman bildiğini oynat ya da istifa et.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saçma değişikliklerin ile maçı verdin sal bizi yav artık

2.yarı sadece cagneyi çıkar başla niye cicayı çıkarıyon ne yapmaya çalışıyorsun

Olmuyor zorlamaya gerek yok bıktık artık.burak elmas ile birlikte gidecekler yakında.

al ömer'i 11 oynat sen de kurtul biz de kurtulalım

babel'i de gönderme hatta ömer-babel kanadı eksik kalmasın puzzle bozulur

Ne TFF ne Koç ne Bjk ne de başkası bizim düşmanımız.. Allah belanı versin be adam. Evlatlarından da senden de bıktık usandık.. Babeli , Emre Akbabası , Ardası , Diagnesi bu zulüm bitmez.

Geçen seneyi özleyen taraftara bir nostalji yapıp; ikinci yarı 4 köşe ettiğin için teşekkür ederiz.

Cihat denen adama git de biraz futbol öğretsin sana. Ya futbolu unuttun ya da günümüzün futbolu ağır geldi sana.

Bir takım durmadan aynı golü yer mi? Yediğimiz ikinci golü herhangi bir takım sezonda 1-2 tane yer en fazla, biz iki maçta bir bu tür gol yiyoruz. Israrla tutturmus pasla çıkılacakmış, kuş ve leylekle ilgili sevdiğim bir atasözü vardır.

Verdigin sevinclerden cok verdigin sinir bizi bitirdi beeee. Bitirdin bizi git lan git birak su takimi yetti artik. Gordugumde yerde suratina tukurcem

Terim mümkünse git git git git git. 4 senedir birbirinin kopyası 200 gol yedik yeter ulan

Sen bizim en büyük rakibimiz olarak gözüküyorsun. Morutan niye çıktı oyundan. Cicaldu sakatlandı mi bilmiyorum niye çıktı. Bunu taraftara anlar yetti be.

Defanstta pasla bu kacinci yediğimiz gol olmuyor lan ışte. Uzun top atsan Mohammed topu indirip pozisyon bulma ihtimalimiz var. Yetti lan artık.

2-0 ken oyle kontra yiyen takım olmaz kardesim. Sorun sende topcularda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt