Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bırak git. sıkışınca babel denen bitik adamdan medet uman futbol dehası. bi ortasaha kurmuş yumoş gibi, defans hattıyla ileri uç arasında kilometreler var.

Bugün hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı maçı alacak pozisyonları yakaladık Diagne saçmaladı. Devrede de Cicaldau kendi çıktı. Diagne zaten kötüydü. Değişikliklerde bir şey yok. Sadece Babel'i almaya gerek yoktu diye düşünüyorum.

Hic dokunmasan yine kazanirdik ustad.
Içine sürdün takimin dokunuslarinla

Bi bok bildiği yok anca her yenilgi veya puan kaybından sonra transferde transfer transferde transfer deyip duruyor bıktık artık bas git lan

Sinir krizine soktun hocam gene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı maçı alacak pozisyonları yakaladık Diagne saçmaladı. Devrede de Cicaldau kendi çıktı. Diagne zaten kötüydü. Değişikliklerde bir şey yok. Sadece Babel'i almaya gerek yoktu diye düşünüyorum.
İlk yarı Mostafa olsa aynı oyunla fark 5e gelirdi

Bu nasıl bir saha yerleşimidir ya.
Top stopere geliyor; bekler yanaşmıyor, orta saha geriye top almaya gelmiyor. Stoperler kendi arasında veya Muslera ile paslaşıp rakibe pozisyon hediye ediyor. Her maç aynı haltı yiyor bu takım.

2021 yılında bu mu senin futbol anlayışın? Oynadığımızı iddia ettiğin şeyin pas oyunu olduğunu mu zannediyorsun? Kaç sezon oldu, kaç transfer dönemi oldu hala şu defansta top kaptırma saçmalığını çözemedin.

Gittiğin gün bayramdır. Eğer gitmen için şampiyonluğu kaybetmemiz gerekiyorsa, yemin ederim kaybedelim. Bu kafayla çünkü belki ıkına ıkına, kanser ola ola anamızın liginde şampiyon oluruz ama Avrupa'da yine 5-6 atıp gönderirler. Sonra da makas açıldı zart zurt konuşursun artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt