Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynattığın kalecinin en kötü özelliği ayaklarıyken, luyinin en kötü özelliği ayaklarıyken, oynattığın orta saha topla dönme yeteceğiz yokken boktan pas oyunu takıntısını anlamıyorum anlamıyorum. Lan vur gitsin şu top her maç aynı şey sonra neden hata yapıyorlar. Yok kardeşim bu oyuncuların o oyunu oynayacak yeteneği yok takıntılı mısın sen. Kaleden pasla çıkacaz hay taktiğine

Takmış kafasına pas oyununu. Sanki City veya PSG gibi o oyunu oynayacak adamlar var.
randers maçının ikinci yarısında ön alan presinin olumlu sonuçlarını gördük hala akıllanmadı. ulan şu topu 3.bölgeye en kısa şekilde ulaştır ilerde bas bukadar basit. pas oyunu falan senin harcın değil terim

Bugün hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı maçı alacak pozisyonları yakaladık Diagne saçmaladı. Devrede de Cicaldau kendi çıktı. Diagne zaten kötüydü. Değişikliklerde bir şey yok. Sadece Babel'i almaya gerek yoktu diye düşünüyorum.
imza

babel faydasız baya ya kılınç denenebilirdi yerine ama sakatlığı varmış onun da galiba

Cicaldu ve Morutan hafta içi maç oynamadilar. Sahada 2 side iyi oynuyor ama cikanlar bu 2 si oluyor. Telliogullari bile yapmazdı bunu bize

Savunmadan oyun kurma hastalığına s.kayım senin hoca!! Yeter ya yeter!! Bu kaçıncı yediğimiz kopya gol yav? Senin takımında savunmadan pasla çıkabileceğin kalibrede oyuncular yok bunu ne zaman idrak edeceksin? Yeter ya vallahi yeter futboldan soğuttun beni yeter! Al Uefa kupanı da .....tir git diyeceğim artık ya dilimin ucuna geliyor vallahi de billahi de.

Bu ne ya böyle yaşlı inadı gibi her sene aynı şey yeter!

Tebrikler hocam :tbr:biz futbol fukaralarına yine ders verdin. Aldığın maçı nasıl verirsin dersi.

Yapacağın tek şey Diagne - Mustafa değişikliğiyken, takımı ayakta tutan rumenleri aldın oyundan. Şu değişiklikleri kenarda Ali Koç olsa ancak o yapardı. Bravo sana.

İkinci bir tebrikte bu Yusuf Erdoğan belasını başımıza sardığın için. Adamın haksız yere transferini iptal ettin, ego tatmini yaptın, adam her maç bize patlıyor. Her maç adam ekstra eforla oynuyor, geçen sene jeneriklik gol attı şampiyonluktan etti, şimdi de iki asist iki puan gitti. Aferin. Besle sen egonu çiğ etle besle. O egon seni de bizi de bitirdi be.

Biri bu adami durdurmazsa kulubu bitirecek. Ben böyle bir akıl tutulması görmedim arkadaş. Futboldan tiksindik artık. Ne para sevdasıymış. Oydu kulübü, kevgire çevirdi. Yazıklar olsun.

İlk yarı hızlı oynayarak 5 0 yapacak pozisyonları bulduk hemen el attı pas oyununa döndürdü. Şaka gibi ya

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle pas oyununa sokayim. Ver kaleciye defansa versin o beke versin sonra tekrar kaleciye.

Ulan uzun top atsak Mohammed topu indirir indirip pozisyon buluruz. Olmuyor lan ışte. Rakip lerde biliyor neyapacagini. Adam gibi gol yiyelim lan bari.

2'0 kendi o kontra golünü etmeyeceksin arkadaş. öndeyken böyle boşluk verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt