Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmadan oyun kurma hastalığına s.kayım senin hoca!! Yeter ya yeter!! Bu kaçıncı yediğimiz kopya gol yav? Senin takımında savunmadan pasla çıkabileceğin kalibrede oyuncular yok bunu ne zaman idrak edeceksin? Yeter ya vallahi yeter futboldan soğuttun beni yeter! Al Uefa kupanı da .....tir git diyeceğim artık ya dilimi ucuna geliyor vallahi de billahi de.

Bu ne ya böyle yaşlı inadı gibi her sene aynı şey yeter!
+1905

Bugün hocalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı maçı alacak pozisyonları yakaladık Diagne saçmaladı. Devrede de Cicaldau kendi çıktı. Diagne zaten kötüydü. Değişikliklerde bir şey yok. Sadece Babel'i almaya gerek yoktu diye düşünüyorum.
Valla normalde istifa etmesi gerektiğini her zaman söylüyorum ama bugün bende böyle düşünüyorum renktaş

İlk yarı maçı bitirebilirdik

Bize çok net bir forvet lazım

Bu isim Halil değil ama

Daha net bir isme ihtiyacımız var

Musleraya zor duruma düsülmedigi an pas atma yasak olmali. Arkada Manchester Citylik yapalim diye, her mac rahat 1 kere sicip batiriyorlar onu

Futbolcularda da hata var. Dinlemeyin kardeşim ne olursa olsun hep pasla çıkılacakmışmış, dikin şu topu ya. Kasımpaşa beş adamla önde pas atıyor, hala pasla çıkma uğraşı.

SIRF kariyerinin sonuna doğru futbolla ilişiğini kestikten sonra TEKNİK TAKTİK BİLMİYOR demesinler diye barcanin city nin yıllar önce 1 milyar euroluk kadrolarıyla oynadığı pas oyunu taktiğini uygulamaya çalışıyor sayın SİNYOR. Ulan luyindamayla omer bayramla bitmiş muslerayla cagneyle babelle teknik sifir berkanla taylanla akbabayla falan neyin pas oyunu neyin tiki takası ulan. Liverpoolu örnek al alacaksan en kısa sürede kaleye ulaşip atağı sonuçlandır lan.

Şu pas oyunu zırvasından derhal vazgeçmeli. Olmuyor işte City falan izleyip gaza gelmekle hocam. Takımında pas oyununa yatkın bir tane orta saha oyuncun var. O çıkınca göçüyoruz zaten direkt. Bu takım press oyunu oynar ancak. Değişiklikleri ise geçen sezondan beri her seferinde takımı geriye götürüyor. Şu 5 değişiklik muhabbeti kalksa da daha az müdahale etme şansı olsa.

Ne saçma sapan bi hocasın yemin ederim iyice bunadin son yıllarda. Organizasyon sifir kadromuz aşırı saçma 10 tane kanat var 1 tane on libero yok neyi amaçlıyorsun anlamıyorum ki.

bu adama 50 tane transfer yapsan bile kadro kurmayı bilmiyor. her maç acaba bugün nasıl bi saçmalık yapacak diye geriliyor insan

Şu pas oyunu zırvasından derhal vazgeçmeli. Olmuyor işte City falan izleyip gaza gelmekle hocam. Takımında pas oyununa yatkın bir tane orta saha oyuncun var. O çıkınca göçüyoruz zaten direkt. Bu takım press oyunu oynar ancak. Değişiklikleri ise geçen sezondan beri her seferinde takımı geriye götürüyor. Şu 5 değişiklik muhabbeti kalksa da daha az müdahale etme şansı olsa.
pas oyunu oynamaya çalışan takımın stoperi luyindama 5 defa topu dürtüp pas atıyor onun da yarısı yerini bulmuyor. musleranın ayağı zaten rezalet. fernando gibi bi 6 numaran da yok

Seni severim de her haltta pas oyunu Nefret ettirdi .

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macta hocanin yaptigi bi hata yoktu aslinda. Ilk yari 6-0 olabilecek mac 2-1 bitti cicaldau zorunlu degisiklik deniliyor. Hoca ne yapabilirdi?

maç sonu açıklamaları

- tabi arkadaşlar şimdi takım yorgun, 3 günde bir maç yapıyoruz neredeyse, kolay değil açıkçası

-Hava sıcak ve nemli, maç daha geç oynanmalıydı biliyorsunuz üstümüze oynanan oyunlar var

- arkadaşlar biz bireysel hatadan goller yiyoruz oyuncularımıza da izletiyoruz değişeceğiz değişierek bla bla bla

Dünyadaki tüm büyük takım hocaları top rakipteyken ne yapsak nasıl pozisyon alsak da topu önde kazanıp kolay gol bulsak diye düşünüyor. Bizimkisi tam tersine nasıl yapsak da top bizdeyken rakibe verip olmadik goller yeriz diye özel uğraş veriyor. Futbol artık possesion değil pozisyon oyunu Fatih Terim'in takımının sahada aldığı pozisyon hiçbir çalışılmışlık emaresi barindirmiyor . Bu yüzden artık futbolda yeri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt