Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu sefer umutluydum senden ama olmuyor işte...

Transfer doneminde bu takimi yakti gecen seneden daha kotu takim haline geldik.Ne yazikki hocanin transfer vizyonu cok dusuk,Fenerin transferleri bizi 3e 4e katlar,aci ama gercek.

rezaletlere bir yenisini daha ekledi :tiphat:

İyi oyun top hakimiyeti değil, bunu anlaması lazım artık.

fatih hocaya saygim sonsuz ama secim ve tercihlerini anlayamiyorum bu sezonda hic..

Hocam şu stoperde ki 2 leş futbolcuyu ne olursun oynatma artık :o

not : hocam allah aşkına emre korner,frikik falan uzak dursun lütfen

Sezon genelinde Fatih Terim'de bir formsuzluk bir hırs eksikliği ve takımı motive edememe sıkıntıları var. Ancak kötü geçen bu 12 haftalık periyoda rağmen ligde lider, Şampiyonlar Ligi'nde tura yakınız. Yani kaybedilmiş bir şey yok. Sadece gidişat iyi değil. Ama bu durum Fatih Terim'e laf etmek onu istifaya davet etmek gibi bir şeyi kesinlikle yaratmaz. Sanki birkaç maç daha kaybetsek "Fatih Terim İstifa" diyecekler olur gibi bir hava sezinledim forumda.

Fatih Terim bizim Alex Ferguson'umuz olmalıdır. Kötü de gitsek alt sıralara insek bile o istemedikçe vazgeçmemeliyiz ondan. Daha iyisini bulamayacağımızı herkes biliyordur herhalde..

Takımın başında kimse olmasın ve 11 kişi tam kadrodan kurayla çekilse bile bizim kendi evimizde Karabük'e yenilmememiz gerekiyor.

haftalar sonra sonunda kötü oynadığımızı kabullendi belki artık düzeltmek için birşeyler yapar bu takım haftalardır kötü oynuyor zaten ayrıca hocam keşke transferde üstüne tartışılmayacak isimler alsaydın herşeyde gsnin paraları diyosun ama yapılan transferin f/p bakınca bu konuda bu sezon baya bi kötü olduğumuz gerçek

Bu kadro Mourinho'nun elinde de olsa farklı olmaz. Sadece çoğu maçımız berabere bitebilirdi.

Altı aydır amrabat transferı uğras

3 aydır melo transferi uğras

berbatov ,ronaldinho , toure'yi veto et

Anadolu takimdan danny , furkan'ı al

35 lik bedava crisi al

hocam yapma bunu hocam...

Bana göre bugünkü hataları;

1) Semih oynayacak durumda olmasına karşın Cris'de ısrar etmesi... Üstelik Semih'e Manu maçı öncesi oynama şansını vermemiş oldu.

2) Riera iyi oynuyor dediğimiz dönemde bir anda Hakan'a dönmesi...

3) İyi durumda olan Yekta- Selçuk ikilisini bozması...

4) Emre ısrarını sürdürmesi...

Hocanın rotasyon yapması gerekirdi.Bunu anlarım ama Yekta takıma ısınırken hemde evinde oynadığın maçta (gerçi stadın da bir etkisi yok ya neyse) Ne diye Melo ile başlıyorsun. Yetmiyor ayağı biraz top yapan Hamit'i çıkarıyorsun. Oyunda etkili bir adam yokken sakatlıktan çıkmış ve Burak ile hiç de beraber oynamamışlar gibi duran Elmander'i ilk başta alıyorsun.Hadi bunları da geçtim.

Bu takımı izleyen herkes derki; kapanacağız, hızlı oyuncalar ile kontralar kovalayacağız. Peki senin büyük takım olarak hiç mi suçun yok. Hiç mi duran top çalışmazsın. Hiç mi korner çalışmazsın hiç mi taç çalışmazsın. Hiç mi duvar pası yapmak aklına gelmez.

Oyunu ileriye taşıyan adamı çıkartıyorsun yerine aldıkların dolanmaktan başka bir şey yapmıyor. Üff çok doluyum bu akşam. Fatih hoca değişti sanmıştım ama yok şampiyonluktan sonra enerjisi kalmamış eski günlere dönmüş.

Evet sallamayı bekleyen bi insan olduğum için ve bugün herkes sallamakta olduğu için aradan söyleyeyim böylece yüz tane cahil herif alıntı yapmaz benden:yenieek:

1-) Avrupa futbolunun a'sından haberi yok hocanın. Aldırdığı bütün yabancılar yurt içinden. Amrabat gibi çöp bi herife 8 verdirdi 800 bin etmeyecek Emre'nin yerine bile oynatmıyor şimdi. Cris'i aldırdı tecrübeli diye Dünya'dan 1 gram haberi olan adam Cris'in perte çıktığını çoktan bilirdi. Emir'i falan tebrik ediyorum buradan almayalım diye çok yırtınmıştı adam futbol izliyor çünkü arada:005: Dany'i söyleme gereksinimi bile duymuyorum. Devre arasında Doka'yı falan aldırır görürsünüz:2aloh1::2aloh1:

2-) Takımda kim nerede belli değil. Bugün Burak'la Umut Mehmet Yıldız gibi çöp bi adamın tek başına yaptığını bile yapamadılar. Çünkü adamlarda TOP TUTMA SIFIR. Forvet top tutamayınca ne atak yapabiliyorsun adam akıllı ne hücumda çoğalabiliyorsun. Sen tut Berbatov'u falan veto et tabi koşmuyor diye EPL'de 7 maçta 5 gol 3 asist. İstatistikler önemli değil de oyun içinde çok iyi adam. Samet Aybaba kafası terk adam koşmuyor beyler.

3-) Bu Emre Çolak inadı nereden geliyor bilmiyorum kan bağı çıkmazsa bende Yunus değilim. 1,5 senedir hiçbişey oynamayan adamı paso oynatıyorsun bu sene sürekli forma verdiğin son 15 dakikada bile kendini gösteren adamı kadroya bile almıyorsun. Helal senin adaletine:005: Sen o kadar inat etmişsin ki Emre çıkmasın diye takımın en iyisi Hamit'i bile çıkarabiliyorsun.

4-) Kendi yine bildiğini okuyacak ama bu takım resmen bodrum katının bile altında bi kalitede top oynuyor.

Mactan sonra ne dedi yine sanssiz goller yiyoruz dedi mi

bugün katildigi program ne zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt