Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kaladze hocayı Florya'da ziyaret etmiş. Ne kadar büyük saygı duyduğundan bahsediyor şu an. Bazı arkadaşlar izleyip utanabilir.

(GSTV)

[video=youtube;7ysmK31ym3o]https://www.youtube.com/watch?v=7ysmK31ym3o[/video]

B_b238400ee117032036f6fc6abc6384a5.jpg
B_fb028fcab958c246b79c443728f9ae54.jpg

Ft yüzünden mersinde eskişehirle burada boşuna berabere kaldık.4 puan kaybettik.geçen sene de böyleydi bu sene de aynı 1-0 a yatma çabası.hala akıllanmadı.geçen sene de en az 3-4 maç böyle gitmişti.1-0'a yatma çaban varsa ona da eyvallah ama o zamanda ona göre kadro değiştir.4-4-2 ile 1-0 a yatma çabası her zamanki gibi bize puanlar kaybettiriyor.

hocam iyisin iyisinde.. Cris'te ne goruyorsun? bunu bi anlatsanizda bizde gorsek.

Ft yüzünden mersinde eskişehirle burada boşuna berabere kaldık.4 puan kaybettik.geçen sene de böyleydi bu sene de aynı 1-0 a yatma çabası.hala akıllanmadı.geçen sene de en az 3-4 maç böyle gitmişti.1-0'a yatma çaban varsa ona da eyvallah ama o zamanda ona göre kadro değiştir.4-4-2 ile 1-0 a yatma çabası her zamanki gibi bize puanlar kaybettiriyor.

Antuda Aykutu eleştirirken 1-0 a yattı deniyor hep.. Sanırım alışkanlık yapmış olacak. ; )

Fatih Hocayı eleştirirken yazabileceğiniz en son şey skoru koruma korkusu olmalı.. biz burada hocamızı fazla hücum ediyor diye eleştiriyoruz çünkü : )

Hangi maçta skora yatmaya çalıştık söyler misin?Eskişehir'de golü kontradan yedik skora yatmaya çalışan takım 90. dkda 1-0 öndeyken stoperleri orta sahaya kadar çıkarmaz.

Cris-Emre-Hakan üclüsünün

Semih-Amrabat-Riera'dan ne fazlasi var. Bunu ögrenebilirmiyiz hocam..

Skora yatsak keşke Eskişehir gibi maçlardan 3 puan alırdık :D

Sorun skora yatmak değil ki farkı açamamak, onun da sebebi hücumda yaratıcı oyuncu noksanlığı.

Cris-Emre-Hakan üclüsünün

Semih-Amrabat-Riera'dan ne fazlasi var. Bunu ögrenebilirmiyiz hocam..

Fazlası yok.. Manu provası yapıyor hoca ve bana göre Semih dışındakilerde doğru yapıyor. Fakat M.United maçında Semih tercihi daha doğru olur bence..

Süper Kupa'da ki son Fener macından başka bulamadım dediğin şeyden.

Nasıl bir skora yatmaksa bu , son dakikalarda çok fazla hucüm oynadığımızdan gol yedik Eskişehir maçında :o

Fazlası yok.. Manu provası yapıyor hoca ve bana göre Semih dışındakilerde doğru yapıyor. Fakat M.United maçında Semih tercihi daha doğru olur bence..

manu provasi mi yapiyor

o zaman 2 aydir manu provasi yapiyor bu adam cunku surekli ayni 11 ayni dizilis

cluj maçındada son anda yırttık 1-0 oldu durduk bekledik herkes golün geleceğini gördü 1-1 oldu.kasımpaşa bursa maçında da zorlu geçmedimi nerdeyse o maçlarda gidiyordu.zor bela çevirdik.Ben kaybettiklerimizi söyledim bunlarda kaybetmediğimizdi.İstediğiniz gibi bakın terimde tedirginlik ve skoru koruma çabası baskısı var bu sene.Mersin maçında öne geçtik adamların sahamızda oynamasına izin verdik golü yedik.

cluj maçındada son anda yırttık 1-0 oldu durduk bekledik herkes golün geleceğini gördü 1-1 oldu.kasımpaşa bursa maçında da zorlu geçmedimi nerdeyse o maçlarda gidiyordu.zor bela çevirdik.Ben kaybettiklerimizi söyledim bunlarda kaybetmediğimizdi.İstediğiniz gibi bakın terimde tedirginlik ve skoru koruma çabası baskısı var bu sene.Mersin maçında öne geçtik adamların sahamızda oynamasına izin verdik golü yedik.

Oynadıkları felan yoktu,öyle dolanıyordu top.

Emre gereksiz bir faul yaptı,sonra korner oldu duran toptan gol yedik mesele bu.

Hocam şimdi ben şöyle bakıyorum olaya. Rakipler maçı kilitledikleri takdirde açacak oyuncu eksikliğimiz var bu da 1 den sonra farkı açmamızı zorlaştırıyor. Bizim sahamızda oynamasına biraz izin vermek zorundayız takımların yoksa ceza alanlarında 8 kişi bekleyip tutuyorlar skoru. Biraz üzerimize gelirlerse rahat ediyoruz (Cluj maçı gibi 1 attılar ama arkada deli açık verdiler bulduk golleri)

Ha atamayınca da kötü oluyor tabii :D (Mersin maçı)

Bunun sebebi dediğim gibi hücumda çok sabit olmamız ve ne yapacağımızın önceden rahatça kestirilebilir olması. Hücum varyasyonlarını artırabilsek (bilhassa yaratıcı bir oyuncu ile) tüm bu sorunlar ortadan kalkar.

Hocam şimdi ben şöyle bakıyorum olaya. Rakipler maçı kilitledikleri takdirde açacak oyuncu eksikliğimiz var bu da 1 den sonra farkı açmamızı zorlaştırıyor. Bizim sahamızda oynamasına biraz izin vermek zorundayız takımların yoksa ceza alanlarında 8 kişi bekleyip tutuyorlar skoru. Biraz üzerimize gelirlerse rahat ediyoruz (Cluj maçı gibi 1 attılar ama arkada deli açık verdiler bulduk golleri)

Ha atamayınca da kötü oluyor tabii :D (Mersin maçı)

Bunun sebebi dediğim gibi hücumda çok sabit olmamız ve ne yapacağımızın önceden rahatça kestirilebilir olması. Hücum varyasyonlarını artırabilsek (bilhassa yaratıcı bir oyuncu ile) tüm bu sorunlar ortadan kalkar.

hep ezbere oynuyoruz artık rakipler bizi çözdü.kapalı defansı açamadığımızı bildikleri için gelmiyorlar.biz de en kötü takımdan en iyi rakibe hep aynı kafayla oynuyoruz.bi 4-4-2 tuttu hep aynı.Onda geçen sene oynayan oyuncular farklıydı bu sene farklı.kazımı beğenmiyor kimse ama önemli adamlardan biriydi geçen sene.9 maçlık seride o vardı katkı sağlıyordu.2. yarı gitti yalpaladık.şimdi onun gibi adam eksilten hızlı dripling yapan adam yok ondan açamıyoruz(eboue ile anlaşıp kaç kere çizgiye iniyordu her maç).tek yapacak adam amrabat onuda yedek başlatıyor hoca sonra gol yersek 1-1 olunca oyuna giriyor. zaten kapanan rakip son 15-20 dk. daha da kapanıyorlar puan için adama alan kalmıyor.bu akşam inş. öyle olmaz.amrabat ya ilk 11 oynamalı ya da sonradan oyuna girmemeli faydası olmuyor.sonra burdaki futbol duayenleri amrabata kusuyor öfkesini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt