Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Atın şu kuşları forumdan olsun bitsin.
Atın şu kuşları forumdan olsun bitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan adama İtalyada tapıyorlar
Ft yüzünden mersinde eskişehirle burada boşuna berabere kaldık.4 puan kaybettik.geçen sene de böyleydi bu sene de aynı 1-0 a yatma çabası.hala akıllanmadı.geçen sene de en az 3-4 maç böyle gitmişti.1-0'a yatma çaban varsa ona da eyvallah ama o zamanda ona göre kadro değiştir.4-4-2 ile 1-0 a yatma çabası her zamanki gibi bize puanlar kaybettiriyor.
Ft yüzünden mersinde eskişehirle burada boşuna berabere kaldık.4 puan kaybettik.geçen sene de böyleydi bu sene de aynı 1-0 a yatma çabası.hala akıllanmadı.geçen sene de en az 3-4 maç böyle gitmişti.1-0'a yatma çaban varsa ona da eyvallah ama o zamanda ona göre kadro değiştir.4-4-2 ile 1-0 a yatma çabası her zamanki gibi bize puanlar kaybettiriyor.
Cris-Emre-Hakan üclüsünün
Semih-Amrabat-Riera'dan ne fazlasi var. Bunu ögrenebilirmiyiz hocam..
Fazlası yok.. Manu provası yapıyor hoca ve bana göre Semih dışındakilerde doğru yapıyor. Fakat M.United maçında Semih tercihi daha doğru olur bence..
cluj maçındada son anda yırttık 1-0 oldu durduk bekledik herkes golün geleceğini gördü 1-1 oldu.kasımpaşa bursa maçında da zorlu geçmedimi nerdeyse o maçlarda gidiyordu.zor bela çevirdik.Ben kaybettiklerimizi söyledim bunlarda kaybetmediğimizdi.İstediğiniz gibi bakın terimde tedirginlik ve skoru koruma çabası baskısı var bu sene.Mersin maçında öne geçtik adamların sahamızda oynamasına izin verdik golü yedik.
cluj maçındada son anda yırttık 1-0 oldu durduk bekledik herkes golün geleceğini gördü 1-1 oldu.kasımpaşa bursa maçında da zorlu geçmedimi nerdeyse o maçlarda gidiyordu.zor bela çevirdik.Ben kaybettiklerimizi söyledim bunlarda kaybetmediğimizdi.İstediğiniz gibi bakın terimde tedirginlik ve skoru koruma çabası baskısı var bu sene.Mersin maçında öne geçtik adamların sahamızda oynamasına izin verdik golü yedik.
Hocam şimdi ben şöyle bakıyorum olaya. Rakipler maçı kilitledikleri takdirde açacak oyuncu eksikliğimiz var bu da 1 den sonra farkı açmamızı zorlaştırıyor. Bizim sahamızda oynamasına biraz izin vermek zorundayız takımların yoksa ceza alanlarında 8 kişi bekleyip tutuyorlar skoru. Biraz üzerimize gelirlerse rahat ediyoruz (Cluj maçı gibi 1 attılar ama arkada deli açık verdiler bulduk golleri)
Ha atamayınca da kötü oluyor tabii(Mersin maçı)
Bunun sebebi dediğim gibi hücumda çok sabit olmamız ve ne yapacağımızın önceden rahatça kestirilebilir olması. Hücum varyasyonlarını artırabilsek (bilhassa yaratıcı bir oyuncu ile) tüm bu sorunlar ortadan kalkar.