Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

ujfa'nın son andaki sakatlıgı ve engin'e verilen 11 maç ceza belini büktü hocanın ama kendi hataları da yok degil yani. sezona, aynı geçen sezon oldugu gibi çok formsuz başladı hoca malesef. yanlış kararlar aldı arka arkaya.

sene basında en büyük hatası sol bek almamak oldu hocanın 1. {riera şimdi müthiş oynuyor o sorun halloldu gerçi}

2. hata ujfa sakatlandığında cris'le mrisle falan hiç ugrasmayacaktı, saglam bi yabancı stoper aldıracaktı. hadi yönetim pintilik yapıp iyi bir stoper almadı diyelim, o zaman ligin ilk haftasından itibaren semih-dany'i oynatacaktı NE OLURSA OLSUN. savunma göbegini oturtmak ugruna bir sürü puan kaybettik çünkü. şu an fenerle arayı baya açmış olacaktık.

3. hatası da amrabat olayı muhakkak. emre çolakla falan ugrasacagına sürekli amrabat'a şans vermeliydi. adam zaten maliyetinin altında eziliyor, onu sürekli oynatacaktı çünkü adam bildiğin mental olarak hazır oldugunda tek başına hücum silahı oluyor. dün manu'nun as sağ beki rafaeli nasıl pert ettiğini gördük. ilk maçta da evra'ya aynısını yapmıştı ters kanada geçtiğinde.

özet olarak; 1-stoper ikilisini ligin en başından itibaren sürekli değiştirmeyecekti. 2-sene başında bir sol bek aldıracaktı. 3-amrabat'ı sürekli 11 oynatacaktı. cris, balta ve emre çolak yüzünden bir sürü puan kaybettik malesef.

neyse geç de olsa yine hatalarından ders çıkardı grande ve sonuçta şu anda yerli-yabancı gs'a getirebileceğin aktif td'ler içinde en saglamı ve ligi domine edip cl'de iş yapacaksak bu grande ile olacak.

1-0'dan sonra 6-7 dakika normalde olduğu gibi tökezledik, pozisyon verdik. Ancak ardından öyle bir takım savunması oturttukki adamlar orta sahayı geçemedi. Müthişti. Keşke en başından CL'de bunu uygulayabilseydik. O zaman deplasmanda Manu dışında tüm maçları kazanırdık. Aslında bizim en büyük porblemimiz ilk golü yemekti her zaman.

Fatih Terim düşmanları tenekeler.

egonuz oturma organınızda patlasın.

B_74751d096241338f73417f20329a66f3.jpg
B_f468e3cedb7078652ec76196497c3f70.jpg

Kim derdi ki Karpaty Lviv'e elenen, ligdeki maçlarını rakip taraftarın Bank Asya tezahuratlarıyla bitiren takım 1 yıl içinde lig şampiyonu olacak; 1,5 yıl içinde de CL de ilk 16 ya girebilecek.. Büyüksün Fatih Hocam! Yürüyedur !

burası Galatasaray burada bunlar çok normal. Fatih hocanın hakkını yemiyorum ama bunlar Galatasaray için normal şeyler o sene çok kötüydük yoksa biz zaten yaklaşık 2 senede 1 şampiyon olan takımız.

burası Galatasaray burada bunlar çok normal. Fatih hocanın hakkını yemiyorum ama bunlar Galatasaray için normal şeyler o sene çok kötüydük yoksa biz zaten yaklaşık 2 senede 1 şampiyon olan takımız.

ama daha once o kadar dibe vurmamıstık her alanda. eskiden ekonomi pek yoktu futbolda 10.da bitirsen toparlıyordun. ama teknik olarak iflas etmisti kulüp. o halden bu hale gelmek basarı.

B_03d5c0a3e341b1635525110d94bf763a.jpg
B_9887a3250154e5d83ab84651b32dd42a.jpg
B_8007213c3d4aa9e380b8169e70a0c44d.jpg

Elazığ.

Puan kaybettigimiz maclardan sonra burda sacma sapan yorumlar yazan arkadaslari galibiyetten sonra da görmek isterim acikcasi.

Manu macindan bu yana kendileri kayip.

ujfa'nın son andaki sakatlıgı ve engin'e verilen 11 maç ceza belini büktü hocanın ama kendi hataları da yok degil yani. sezona, aynı geçen sezon oldugu gibi çok formsuz başladı hoca malesef. yanlış kararlar aldı arka arkaya.

sene basında en büyük hatası sol bek almamak oldu hocanın 1. {riera şimdi müthiş oynuyor o sorun halloldu gerçi}

2. hata ujfa sakatlandığında cris'le mrisle falan hiç ugrasmayacaktı, saglam bi yabancı stoper aldıracaktı. hadi yönetim pintilik yapıp iyi bir stoper almadı diyelim, o zaman ligin ilk haftasından itibaren semih-dany'i oynatacaktı NE OLURSA OLSUN. savunma göbegini oturtmak ugruna bir sürü puan kaybettik çünkü. şu an fenerle arayı baya açmış olacaktık.

3. hatası da amrabat olayı muhakkak. emre çolakla falan ugrasacagına sürekli amrabat'a şans vermeliydi. adam zaten maliyetinin altında eziliyor, onu sürekli oynatacaktı çünkü adam bildiğin mental olarak hazır oldugunda tek başına hücum silahı oluyor. dün manu'nun as sağ beki rafaeli nasıl pert ettiğini gördük. ilk maçta da evra'ya aynısını yapmıştı ters kanada geçtiğinde.

özet olarak; 1-stoper ikilisini ligin en başından itibaren sürekli değiştirmeyecekti. 2-sene başında bir sol bek aldıracaktı. 3-amrabat'ı sürekli 11 oynatacaktı. cris, balta ve emre çolak yüzünden bir sürü puan kaybettik malesef.

neyse geç de olsa yine hatalarından ders çıkardı grande ve sonuçta şu anda yerli-yabancı gs'a getirebileceğin aktif td'ler içinde en saglamı ve ligi domine edip cl'de iş yapacaksak bu grande ile olacak.

fanatik fbli bi dedem var. bende onun dusundugu gibi dusunuyorum. bence hocanın yaptıgı hata degil zorlamak. emre colaka demisti bi keresinde o formayı haketmiyor ama ben veriyorum biraz sabredicem boyle devam ederse kaybeder formayı demisti. yani 2-3 maclık performansa bakarak oyuncu kesmez benim bildigim terim.

ayrıca oyuncusu kim olursa olsun cok guvenir.. zaten bu yuzden camp nou'da olsak bile acık oynarız. ben boyle oldugunu dusunuyorum

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Normalde en son ne zaman CL de gruptan bir üst tura çıkdin sorarlar adama.

50 senelik ligde 18.sampiyonluk evet zaten iki

senede bir şampiyon oluyoruz. :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Puan kaybettigimiz maclardan sonra burda sacma sapan yorumlar yazan arkadaslari galibiyetten sonra da görmek isterim acikcasi.

bu macta bize gereken 3 puandi onu da aldik, iyi oynadik mi hayir ama sirf sen mutlu ol diye kazandigimiz macta milleti elestirecek degilim. ha elestirecek sey bulurum ama simdi soylemem bir dahaki puan kaybettigimiz zamana saklarim. takimin basarisi > bireyler

bu macta bize gereken 3 puandi onu da aldik, iyi oynadik mi hayir ama sirf sen mutlu ol diye kazandigimiz macta milleti elestirecek degilim. ha elestirecek sey bulurum ama simdi soylemem bir dahaki puan kaybettigimiz zamana saklarim. takimin basarisi > bireyler

Takim basarili zaten.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Doğru eleştiri yapan şimdide yapar. Zaman fark etmez.

çogu zaman yanlış işler yapıyor kendimce nakladersem bilgilerimi.

ilk sene hapishanedeydik bilegimizden taşa baglıydık bir peri gibi geldi kaldırdı onu bu sene ise 10 kg ile bir ayaga taş bagladı umarım bu agırılıgı arttırmaz..

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Doğru eleştiri yapan şimdide yapar. Zaman fark etmez.

elestirilerim daha once soylediklerimden farkli olmayacak, trden oyunculara para sacmasi ve dizilis ile 11deki israrlari. ilkini hemen duzeltemeyecegine gore ikincisini tekrar tekrar soylemeye gerek duymuyorum

Bozuntuya vermemek ve yazılanlardan sonra geri vitesi kabul etmeyip tek tük gelenler var bazen... Adamlar hem futbolcu, hem teknik direktör. Neyse...

insanları dokulmaz yapıyorsunuz sonra işler kötü gidince arkadan sövmeye başlıyorsunz komik işler. bu adam mükemml mi ? hayır degil . eleştirili mi ? pek tabii ..

su pohpohculara da bayiliyorum, tek isleri imparator demek bazi oyunculara reis demek sonra gelip yirtik dondan cikar gibi burda tartisan insanlara sallayip 3 gun sonra jenerik ve iyilik dolu mesajlar yazmak icin ortadan kayboluyorlar bu t.nobeti uyeleri

Geçen sezona göre gerileme var bence takımda. Fatih Terim artık işleri yoluna koymalı. Bu sezon iyi oynadığımız çok az maç var bana göre. Manu maçında bile iyi oynadık diyemem; sadece 3 puan gerekiyordu ve onu aldık. O maç için olumsuz eleştiride bulunamam. Ama ligde sezon başından beri orta seviye takımlara karşı karambole falan goller bulup fark açtığımız maçlar oldu. Onun dışında iyi oynadık diyebileceğimiz maç sayısı az bana göre. Geçen sene rakibe daha çok hükmediyorduk. Şimdi kapanan puan alıyor bizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt