Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

bu mac puan kaybedersek sana 2 cift lafim olacak Fatih Hocam

O lafların doğruluğuna inanıyorsanız şimdi söyleyin, macın sonucuna göre değil.. En azından daha inandırıcı olur.

Aynen sonuca göre değerlendirmek garip :) 90+5 te kendi kalelerine atsalar yensek değişecekmi herşey yani :)

Amrabat saçma, gereksiz bi şut çekince "napıyon be Amrabat o şut çekilir mi" diyenlere laf yok. Neden yok peki? Onlar da "Amrabatcığım, sağında çapraz koşu yapmakta olan Burak Yılmaz'a topu aktarabilse idin daha etkili bir pozisyon yakalamış olabilirdik. Bir daha bu hataları yapmazsın umarım" şeklinde mesajlar yazabilirler. Hatta senin mantığına göre hepimizden daha profesyonel ve tecrübeli olduğu için 2. örnekteki cümleyi kullanmak daha doğru.

.lol.:2aloh1:

bence dozu ayarlayamakmakta sorun var Talha

Mac esnasinda her oyuncu icin onu diye bilirsin, hatta sana gore yanlis kadro secimine gore bile Fatih Terime bile eletiri yapa bilirsin kiza bilirsin.

haklisin haksizin burasini hic bir zaman konusmam.

Amma sen gelib Istifa diye yazarsan, bu elstiriden cikar.Pohpohculuk deyilde, aslinda sabrili olmamiza ihtiyac var.

Neyseki simdiki yonetim gecenlere gore biraz daha iyi.

Olenin arkasinan konuslmaz,amma sayin Ozhan Canaydin SL de basarili olmus ligde sampiyon olm,us Luceskuyu gonderdi, Galatasaraylilarin sevgilisi olan Fatih terimi getirdi, kendi koltukundan doilayi Imparatorunda yaninda olmadi ona guvenemedi.

Sayin Adnan Polat once geldi Geretsi kovdurdu, Kalliyi getirdi onunlada yola gitmedi,Rijkaardi bir vizyon olarak getirdi

Amma 1 sezon gecti ikinci sezonun baslangicinda adami kovaladi.

Asil eletirilecek olanlar bunlardir.

Sayin Fatih Terimde gecen soyledi, Arsen Wengerle Galatasaray ve Arsenalin basina ayni yil geldik.

Ben 3 defa gittim geldim o amma hep orada..

Belki bunda Fatih Teriminde sucu vardir, amma en buyuk suc Turkiye taraftar profilindeki zihniyyetdedir(taraftar derken tabiki yonetimlerde dahildir buna)

bence dozu ayarlayamakmakta fayda var Talha

Mac esnasinda her oyuncu icin onu diye bilirsin, hatta sana gore yanlis kadro secimine gore bile Fatih Terime bile eletiri yapa bilirsin kiza bilirsin.

haklisin haksizin burasini hic bir zaman konusmam.

Amma sen gelib Istifa diye yazarsan, bu elstiriden cikar.Pohpohculuk deyilde, aslinda sabrili olmamiza ihtiyac var.

Neyseki simdiki yonetim gecenlere gore biraz daha iyi.

Olenin arkasinan konuslmaz,amma sayin Ozhan Canaydin SL de basarili olmus ligde sampiyon olm,us Luceskuyu gonderdi, Galatasaraylilarin sevgilisi olan Fatih terimi getirdi, kendi koltukundan doilayi Imparatorunda yaninda olmadi ona guvenemedi.

Sayin Adnan Polat once geldi Geretsi kovdurdu, Kalliyi getirdi onunlada yola gitmedi,Rijkaardi bir vizyon olarak getirdi

Amma 1 sezon gecti ikinci sezonun baslangicinda adami kovaladi.

Asil eletirilecek olanlar bunlardir.

Sayin Fatih Terimde gecen soyledi, Arsen Wengerle Galatasaray ve Arsenalin basina ayni yil geldik.

Ben 3 defa gittim geldim o amma hep orada..

Belki bunda Fatih Teriminde sucu vardir, amma en buyuk suc Turkiye taraftar profilindeki zihniyyetdedir(taraftar derken tabiki yonetimlerde dahildir buna)

zorla mi gonderdik fiorentinaya

diger yazdiklarini gectim de bu nedir gardas

Fatih Terim | Teknik Direktör

Valla brutus deyin isterseniz ama Fatih Terim ile olmayacak bence.Olursa herturlu sifata raziyim ama Fatih Terim bu yil benim icin bitti.

devre arasinda belli mesajlarimi okuyarak taktiksel anlamda ufkunu genisletmis.

zorla mi gonderdik fiorentinaya

diger yazdiklarini gectim de bu nedir gardas

Yanindamiydiz?

Adam zaten oz elestiri yapmis orda.Sadece yonetimleri suclu oldugunu soylememiski.Eger Fiorentiya zorla gonderilmediyse demekki kendindede bu hatayi goruyor ola bilir.

Diger yazdiklarimi neden geciyorsun?

Asil eletiri yapiolacak yerler orasi.

Bu konuda Fatih teriminde sucu ola bilir yonetimlerinde taraftarinda.

onemli noktalari atlayib Fatih terim zorlami gitti diyorsun.

Turkiye futbolunda istikrar denilen bir sey yok, en buyuk sorun burada.

Bu gun heykeli dikilien Fergussonun ilk seneleri baya sancili gecmisdir, sonralardanda tokezlediyi olmusdur.Amma klubu o adamin hep yaninda.

Onun icin hep istikrar var orada.

Bu arada gol geldi ;)

takımda ışık görebilen varmı

Yanindamiydiz?

Adam zaten oz elestiri yapmis orda.Sadece yonetimleri suclu oldugunu soylememiski.Eger Fiorentiya zorla gonderilmediyse demekki kendindede bu hatayi goruyor ola bilir.

Diger yazdiklarimi neden geciyorsun?

Asil eletiri yapiolacak yerler orasi.

Bu konuda Fatih teriminde sucu ola bilir yonetimlerinde taraftarinda.

onemli noktalari atlayib Fatih terim zorlami gitti diyorsun.

Turkiye futbolunda istikrar denilen bir sey yok, en buyuk sorun burada.

Bu gun heykeli dikilien Fergussonun ilk seneleri baya sancili gecmisdir, sonralardanda tokezlediyi olmusdur.Amma klubu o adamin hep yaninda.

Onun icin hep istikrar var orada.

Bu arada gol geldi ;)

niye goz kirpiyosun ki elazigda mi oynuyorum ben

ayrica gol hakli oldugumu gosterir, cift forvetten vazgecti top oynamaya basladik ;-) ;-)

Ben Fatih Terim'in yaptiklarina saygi duyuyorum (her ne kadar Hagi'nin payi daha buyuk olsa da) ve takima cag atlattigini da biliyorum. Ayni zamanda geri gelip o cagdan devirdigini de biliyorum mesela. Alex Ferguson ornegi o yuzden dogru degil. Yani akli basinda Man U taraftari Ferguson'a hurmet eder. Ama her Galatasarayli Terim'e hurmet etmek zorundadir diye bir kaide de yok. Ona bakarsan Hagi'ye neler dendi burda, Emre B'ye neler dendi. Onlar da o buyuk basarida payi olan insanlardi ama insanlarin tavirlari degisti (tabii ki Hagi'yle Emre B'yi bir tutmuyorum, biri gelip atlamasin diye belirteyim). Yani benim derdim o, kimse kimseye suna saygi duy buna hurmet et dememeli. Ha diyenler diyebilir mesela zamaninda anti Hagicilere iyi saydirmisimdir ama yaptigin onerinin benim gozumde bir anlami yok. Neden dedigini de anlayabiliyorum ve bir bakima anliyorum Hagi'yi falan dusununce, ama Fatih Terim'e o tarz bir saygi duymuyorum. 5 kere sampiyon yapip UEFA'yi aldirmasina ragmen bir killigim var yani. Ayrica iyi bir td oldugunu dusunmuyorum. Bunlar birlesince ortaya milleti kizdiran mesajlar cikiyor ama yapabilecegim birsey yok malesef.

5 Türkiye Ligi şampiyonluğu

UEFA Kupası

Avrupa 3.lüğü

Türkiye'yi 5. torbadan tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren teknik adam

4 kez üst üste şampiyon olan ilk teknik adam

Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan ilk Türk teknik adam

Bunların hepsinde en büyük pay Hagi'nin mi yani? Hagi efsanemizdir tamam da bu kadarı da ayıp artık. Hagi, Türk vatandaşı olup milli takımda falan oynamadı bildiğim kadarıyla.

Fatih Terim iyi teknik direktör değilse dünyada kaç tane var bu iyi teknik direktörlerden? Son zamanlarda moda oldu bu Fatih Terim'i sevmeme olayı. Tarzını sevmeyebilirsin, ama bizim insanımız başka türlüsünden anlamıyor. Rijkaard, Skibbe gibi baskın karaktere sahip olmayan hocalarımızı basın yedi bitirdi, oyuncularla sorunlar yaşandı sık sık. Fatih Terim'e çıkıp da kimse bir şey diyebiliyor mu kolay kolay medyada, herhangi bir oyuncu huzursuzluk çıkarabilir mi takımda?

Fatih Terim, gelmiş geçmiş en başarılı ve en mükemmel Türk antrenördür benim gözümde. Galatasaray tarihinin de en iyi antrenörüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt