Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Hoca herkese takar kapağı ben rahatım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim elestirilemez diye kanun mu var bagira bagira gitti mac, Emre Colak'i izlemeye mecbur degilim ben beceremeyen gider oyunun kurali basit
Her teknik direktörün formsuz olmaya hakkı vardır, bugün günlerden “Formsuz Terim” diyelim, o kadar...![]()
Melih, o zaman şu sorumu cevaplarsan sevinirim.
Burak oynadığı zaman bu adam pres yapmıyor diye eleştirilmiyor muydu? Takım tek forvete dönse forumdaki futbol profesörleri işleyen düzen bozulur mu yeaaaa demeyecekler miydi? Sneijder ilk 11 çıksa hazır olmayan adamı oynatıp taraftarın önüne niye atıyorsun demeyecekler miydi? Tamam eleştiri yapılabilir, bu günkü oyundan memnun olan futboldan anlamıyordur zaten ama Fatih Terim'e gitsin, taktik bilgisi sıfır gibi yakıştırmalar yapmak da nedir? Bu forumdaki insanların yaşı kadar Galatasaray'ı yönetmiş, başarıdan başarıya koşturmuş bir adama taktikten anlamıyor yeeaaa demek nasıl bir kafa yapısıdır?
Bu soruyu dürüstçe cevapla, ben de haklısın deyip özür dilerim.
senin gibi goygoyculara ihtiyaci var bu kulubun dogruDestur çekin be lan kazaninca iyi kazanmayinca kötü mu oldu adam , transfer taraftarları galibiyet başarı taraftarları bu armanin bu kulübün sizin gibi taraftarlara ihtiyacı yok beğenmeyen gitsin fenevi tutsun .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Galatasaray'ın Efsanelerinden birine üstelik şuan başında olan bir isme hakaret edeceksin bende bir Galatasaraylı olarak sessiz kalacağım öyle mi... Senin Nevizadeliğinde burada sökmez...
Ettim zaten de yöneticiler yine Nevizade kıyağı yapıyor sanırım şu konuya bak hakaret üstüne hakaret..
Terim elestirilemez diye kanun mu var bagira bagira gitti mac, Emre Colak'i izlemeye mecbur degilim ben beceremeyen gider oyunun kurali basit
senin gibi goygoyculara ihtiyaci var bu kulubun dogru
Unal Baskan'a guvenimiz tam zaman sozunu soyler
Aslında adaletli oldugunu göstermek icin aydını yektayi engini oynattı , direk sneijderle 11e çıkıp taraftara oynayabilirdi . Laflarina dikkat et la :thumbup:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2