Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

yine kuşlar gelmiş istifa diyor
9k=

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Terim elestirilemez diye kanun mu var bagira bagira gitti mac, Emre Colak'i izlemeye mecbur degilim ben beceremeyen gider oyunun kurali basit

Destur çekin be lan kazaninca iyi kazanmayinca kötü mu oldu adam , transfer taraftarları galibiyet başarı taraftarları bu armanin bu kulübün sizin gibi taraftarlara ihtiyacı yok beğenmeyen gitsin fenevi tutsun .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Her teknik direktörün formsuz olmaya hakkı vardır, bugün günlerden “Formsuz Terim” diyelim, o kadar... :rolleyes:

kardesim terim formsuzken bile kadro tercihleri hep doğruydu. sorun kadroda ki basiretsiz adamlar da ki ısrarı. biz eleştiricez hoca bu eleştirilerden ders alıcak. polyanacılık oynarsak Galatasaray'a kötülük etmiş oluruz. Yapıcı eleştiriler olmadıkca kimse bir adım öteye ilerleyemez.

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Melih, o zaman şu sorumu cevaplarsan sevinirim.

Burak oynadığı zaman bu adam pres yapmıyor diye eleştirilmiyor muydu? Takım tek forvete dönse forumdaki futbol profesörleri işleyen düzen bozulur mu yeaaaa demeyecekler miydi? Sneijder ilk 11 çıksa hazır olmayan adamı oynatıp taraftarın önüne niye atıyorsun demeyecekler miydi? Tamam eleştiri yapılabilir, bu günkü oyundan memnun olan futboldan anlamıyordur zaten ama Fatih Terim'e gitsin, taktik bilgisi sıfır gibi yakıştırmalar yapmak da nedir? Bu forumdaki insanların yaşı kadar Galatasaray'ı yönetmiş, başarıdan başarıya koşturmuş bir adama taktikten anlamıyor yeeaaa demek nasıl bir kafa yapısıdır?

Bu soruyu dürüstçe cevapla, ben de haklısın deyip özür dilerim.

cevap yok galiba ?

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Destur çekin be lan kazaninca iyi kazanmayinca kötü mu oldu adam , transfer taraftarları galibiyet başarı taraftarları bu armanin bu kulübün sizin gibi taraftarlara ihtiyacı yok beğenmeyen gitsin fenevi tutsun .

senin gibi goygoyculara ihtiyaci var bu kulubun dogru

Galatasaray'ın Efsanelerinden birine üstelik şuan başında olan bir isme hakaret edeceksin bende bir Galatasaraylı olarak sessiz kalacağım öyle mi... Senin Nevizadeliğinde burada sökmez...

Ettim zaten de yöneticiler yine Nevizade kıyağı yapıyor sanırım şu konuya bak hakaret üstüne hakaret..

Hakaret tam olarak nerde ona göre işlem yapayım.

Fatih hoca bugün hatalıydı , eleştirilmesi normaldir ama eleştirinin de bir sınırı var.

Fatih Terim dün gelmiş bir isim değil ki o bizim efsanemiz.

Elbette hataları olacak ama görüyorum ki bugün kovulsa bir taraflarına kına yakacaklar var...

Terim elestirilemez diye kanun mu var bagira bagira gitti mac, Emre Colak'i izlemeye mecbur degilim ben beceremeyen gider oyunun kurali basit

Yahu abi hatalar olacak ama 2 hata yaptı diye istifaya davet ediyorsunuz ya ?

Akla mantığa sığıyor mu yaptığınız.

hocanın geçen sene yaptıgı hamlelere kimse bişe demiyodu cünkü yerinde hamlelerdi

ama bu sene rezalet

yahu adamın formandakı 3 yıldızın bırını almıs...sagda solda uefa kupası avrupa derken bu adam sayesınde demıssın hala adamı elestırenler var..ft gıderse ılk sevınecek kısıler fbjk lıdır.kasımpasa macından sonra fatıh terım haklı dıyorsunuz unal aysal drogba sneijder ı getırınce unal aysala guvenıyorum takımın kalıtesıne yakısır bı teknık dırektor.yapmayın sunu su efsane adamı harcamaya calısanların ekmegıne yag surmeyın

Terim'in büyüklüğünü ve Galatasaray'lılığını burda konuşmaya gerek yok, bugün sadece biraz formsuzdu o kadar.

Unal Baskan'a guvenimiz tam zaman sozunu soyler

kus musun nesin istifa diyen terimin alnını karıslarım(su durumda) adam lider en yakın rakibine 5 puan farkla sampıyonlar liginde ikinci turu RÜYANDA BİLE GOREMEZDIN(su turk futbolunun durumu icersiinde) burak icin terimi satıyorsan senden ote kus yoktur zaten burak kim ya daha dun geldi terim demekki burakı yeterli gormedi sanki burak varken kasımpasa macında bir sey yaptıda ayrıca burakın terime saygısızlık yapmadıgını ne biliyorsun

X futbolcusu herkesten fazla kostu diye sahanin en iyi oyuncusu olmuyor, A takimi B takimindan daha cok topa sahip olmasi A takimin daha iyi oynadigi anlamina gelmiyor.

Adam emekli olacak hala ilk onbiri kurarken kim en cok kosar, topa cok sahip olursak iyi oynayan bizizdir diye dusunuyor. Baska aciklamasi yok su ilk onbirin ve oyunun.

Hocam sezon başından beri en doğru kadro ile çıktı. Futbol mücadele demektir. Amrabat, Aydın, Hamit ile korakor mücadele olmuyor. Keşke Selçuk yerine Sneijder ile başlasaydı, Yekta' yı göbekte oynatsaydı resital izlerdik.

Eleştirin Aydın-Amrabat değişikliklerini bende eleştiriyorum...

Ama Mesajların %70'i hakaret içeriyor..

Ne demek ya Sökmez Senin İmparatorluğun!!!
Yemişim Senin Egonu!!!

Bu nasıl sözler ya Nerde bu yöneticiler!!

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Aslında adaletli oldugunu göstermek icin aydını yektayi engini oynattı , direk sneijderle 11e çıkıp taraftara oynayabilirdi . Laflarina dikkat et la :thumbup:

Emre Çolak ısrarı nedir kardeş onu söyler misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt