Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Galatasaray'ın Efsanelerinden birine üstelik şuan başında olan bir isme hakaret edeceksin bende bir Galatasaraylı olarak sessiz kalacağım öyle mi... Senin Nevizadeliğinde burada sökmez...

Ettim zaten de yöneticiler yine Nevizade kıyağı yapıyor sanırım şu konuya bak hakaret üstüne hakaret..

Bunlarin hepsine emir gelmis galiba son 2 aydir cok guzel devam ediyorlar.

Kurtulmamiz gereken skoreboard toplulugu var..

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

IMPARATOE FATIH TERIM ..IMPARATOR IMPARATOR IMPARATOR FATIH TERIM ... iyi gün taraftarı defolsun gitsin . :mad:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

vaybe bebelere bak koskoaca TERİMi istifaya cagıranlar var la siz kimsiziniz hadsizler

Eleştirin Aydın-Amrabat değişikliklerini bende eleştiriyorum...

Ama Mesajların %70'i hakaret içeriyor..

Ne demek ya Sökmez Senin İmparatorluğun!!!
Yemişim Senin Egonu!!!

Bu nasıl sözler ya Nerde bu yöneticiler!!

Bunlar hakaret değil. Ben bir hakaret göremedim mesajların hemen hemen hepsinde.

Destur çekin be lan kazaninca iyi kazanmayinca kötü mu oldu adam , transfer taraftarları galibiyet başarı taraftarları bu armanin bu kulübün sizin gibi taraftarlara ihtiyacı yok beğenmeyen gitsin fenevi tutsun .

hadi ordan senden izin alıp galatasarylımı olduk ki senden izin alacağız fatih terimi eleştirmek için,fatih terime laf edemezsiniz derken sen galatasaraylı taraftarlara nasıl fenerli ol dersin,herkes haddini bilecek...

Hoca geçen seneki halet-i ruhiyesine dönmeli. Ama istifa, Ünal Başkan ağzının payını verecek filan ayıp. Ünal Aysal bu kulübün kapısını bilmezken, üyesi değilken adahdadadad UEFA'yı kazandık yine sokaklarda naralar atmanızı sağlayan adam bu. Evet bu sene hata yapıyor ama o kadar da uzun boylu değil.

Hoca kusura bakmasın da saçıp duruyor havaya puanları. Artık ego mudur ne haltsa bitsin de artık kurtulalım bu işkenceden, nedir yahu bu her hafta her hafta akıl almaz değişiklikler.

Eleştirin Aydın-Amrabat değişikliklerini bende eleştiriyorum...

Ama Mesajların %70'i hakaret içeriyor..

Ne demek ya Sökmez Senin İmparatorluğun!!!
Yemişim Senin Egonu!!!

Bu nasıl sözler ya Nerde bu yöneticiler!!

Güray şu konuda anlaşalım, "Senim imparatorluğun ona sökmez" bi hakaret değildir. Üslup biraz serttir o kadar.

Eleştirilecek şeyler var ama nankör olmamak lazım bize pek çok şey yaşatan bir efsanemize.

Hatalarına gelince Çolak ısrarı gereksiz.Bunu farketmeli ilk olarak.Amrabat'ın falan bu takımda yeri yok.Sneijder de bir dahaki haftadan itibaren ilk 11de başlamalı

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Emre Çolak ısrarı nedir kardeş onu söyler misin?

Emre Çolak geçen hafta 8taşa gol attığı zaman seviniyodunuz ya , şimdi elestirirsiniz hocayı . Bugun istifa diyecekseniz geçen hafta ki galibiyete sevinmeyeceksiniz sevinmesi gereken KÖTÜ GÜN TARAFTARLARİ Dir .

fatih hocam senin yüzünden artık maçları bırakıyorum.çünkü bu takımda ışık yok.sneijder-drogba gelmiş nafile..takım olmak önemli.sezon başından beri bu kadar saçmalık yeter.14 hafta sonra bana bu sözleri yedirtmen dileğiyle.

modlara üyeliğimi 14 haftalığına askıya almalarını rica ediyorum.

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı

aaa olmaz bence asalım sonucta bursa gibi tarihi olmayan sampıyon olmamıs ezik bir klup karsısında berabere kaldık ve suanda 4. sıradayız sampıyonlar liginde fenev atladı ikinci tura

şşşt ne diyon be sen dalga mı geçiyorsun hadsiz tabi puan kayıpları olacak ona bakarsan bu hafta schalke 2-1 yenildi kendi sahasında hemde golu 90 da yedi gerci kime anlatıyorum hadi vaktin gelmis senin

Emre Çolak geçen hafta 8taşa gol attığı zaman seviniyodunuz ya , şimdi elestirirsiniz hocayı . Bugun istifa diyecekseniz geçen hafta ki galibiyete sevinmeyeceksiniz sevinmesi gereken KÖTÜ GÜN TARAFTARLARİ Dir .

kendi adıma konuşayım geçen hafta golü atanın çolak olduğunu görünce sevinmekten vazgeçtim, yalan söylüyorsam namerdim.

Emre colak 8taşa gol attı diye ben sevinemedim bile adam banko oynayacak diye sen ne diyon

:b5:

Hoca kusura bakmasın da saçıp duruyor havaya puanları. Artık ego mudur ne haltsa bitsin de artık kurtulalım bu işkenceden, nedir yahu bu her hafta her hafta akıl almaz değişiklikler.

olacak o kadar nasıl gecen hafta 10 kisi besiktası yendiysek bursada bursa gibi bir kluplede berabere kalınabilir dogal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt