Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Teknik direktör değilim. Elimden geldiği kadar premier lig ve bundesliga'yı izlerim Galatasarayın maçları dışında. İlk yarının son dakikasında 1-0 önde olan bir takımın kontradan gol yediğini görmedim. Anlatmak istediğim bu! Senin yazdığın mesajda ki uslüba göre cevap verdim. Herkes kendi yöntemini kullanır ;)

Doğru diyosun zaten Fatih Terim'de Dany'e orada pas hatası yapması gerektiğini söylemişti ondan dolayı yaptı Dany. Yahu arkadaşım yanlış başlıkta yanlış kişiyi eleştiriyorsun. Seni Dany'nin başlığına alalım lütfen.

Senin bu açıkladığın "sorun" sadece Galatasaray'ın sorunu değil. Tüm Türk futbolunun sorunu. Ayrıca bu Fatih Terim'den sonra başlamış birşeyde değil. Bizim ligimizde bam güm oynanıyor futbol. Sıradan bir Alman takımı dahi sistem içinde oynuyor futbolu. Arada ülkeler arası mantelite farkı var. Bu Fatih Terim'in bir senede düzeltebileceği birşey değil.

Bunu sanki Fatih Terim böyle yapmış gibi acımasızca eleştirileri hazmedemiyorum. Bu takıma kimler geldi geçtide o dediğin futbolu oynattı..

E işte sen de diyorsun. Ligimizde futbol bam güm oynanıyor = ilkel futbol. Modern futbol ligimizde de yok.

Fatih Terim'in bir senede düzelteceği bişey değil tabi ama adam yıllardır üst düzey uluslararası maçlara çıkıyor abi biraz insaf.

Terim Egoları olan bir hocadır.

Bu onun kişiliğidir. Böylede başarılı olmuştur.

Lucescu sonrası gelişinde yaptığı hataların oda farkındadır.

Modern futbol dediğiniz buysa hemen hocayla görüşelim, bir hızlandırılmış kurs falan ayarlayalım kendisine. Öğrensin artık hoca da bunları. Forumdan bir ekip kurulması yerinde olur hocaya modern futbol öğretmek için.

Yahu, uzatmamaya çalışıyorum ama bu kadarına da yuh artık demek istiyorum. 5 kere şampiyon olmuş, UEFA'yı almış, Avrupa 3.'sü, Şampiyonlar Ligi gruplarında çıkmış adama verkaç, duran top, modern futbol öğretmeye mi kalkıyorsunuz cidden?

Yoo öğretmeye kalktığım yok. Madem biliyo yaptırsın. Sahada ben futboldan memnun değilsem 30 tane CL kazandıysa da umrumda olmaz. Ben kupayı yorumlamam, sahadaki oyunu yorumlarım.

Ben açıklarım da üşeniyorum harbi sabah sabah bi de kime açıklıycan yani. F.t'yi savunmak komik bi durum şu anda sene başından beri 5 pas yapamıyoruz en azından bunları dğeiştirmek için bişey yapar insan o da yok. O da yok değil çünkü taktik bilgisi sıfır adamın defans bizim kalenin önünde bekliyor forvetler rakip kalenin önünde biri de demiyor ki bu orta sahayı kim tutacak. Topu alan geçti ortayı dün tarihi farktan kurtulduk hala lolo yapıyorsunuz.

Yahu sen daha 21 yaşında bir kardeşimizsin. Nasıl bir otorite hissiyatı hissediyorsunda çıkıp senin yaşının iki katı kadar yıl futbolun içinde olan birisi hakkında taktiksel bilgisi sıfır diyebiliyorsun?

Doğru diyosun zaten Fatih Terim'de Dany'e orada pas hatası yapması gerektiğini söylemişti ondan dolayı yaptı Dany. Yahu arkadaşım yanlış başlıkta yanlış kişiyi eleştiriyorsun. Seni Dany'nin başlığına alalım lütfen.

Semih'inde suçu var Sabrininde o zaman! Benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun yahu. Kontradan gol yedik diyorum! İlk yarının son dakikası diyorum! Fatih hoca neden oyuncuları uyarmıyorsun diyorum! Sabri önünde neden bişey demiyorsun diyorum!

Arttıran Yok mu ?

Çimlerin bu rezil hali ne Sayın Hocam ? Taraftar rezildi Sayın Hocam ? Biletler Pahalıydı Sayın Hocam ?

Vardır diyorsan biraz açıkla bakalım. Neymiş bu modern futbol? Ben de merak ettim.

Fatih Terim'in takımın başında durması gerektiğini tabii ki savunacağım. Hatta on senelik sözleşme yapılması taraftarıyım. Şampiyonlar Ligi'nde en azından bir yarı final kazandırmadan bir yere gitmemeli. Gelmiş geçmiş en büyük Türk teknik direktörden daha iyi bildiklerini zannedip atıp tutanları da ciddiye almıyorum, kimse de kusura bakmasın.

Fener, şikeden darbe aldıysa hoca da enkaz devraldı. Geçerli bir neden olarak görmüyorum bunu.

Ligimizin oyun yapısı belli. Modernmiş, çağdışıymış bunlar boş laf. Bizim lig fiziğe dayalıdır, her takım buna alışmak zorundadır.

Bir ara 4-3-3 furyası vardı, şimdi de 4-2-3-1. Sonraki ne olacak bakalım? Ben, Hamit ve Amrabat'la bu sistemin oynanabileceğini düşünmüyorum.

Başkan, yıldız sözünü tutmak için biraz agresif davrandı bu devre arasında. Hatta hoca da sitemkar açıklamalar yapmıştı. Carlinhos alınamadığı için mecburen Drogba'ya evet dediğini düşünüyorum ben hocanın. Ama gerçeğini asla bilemeyiz. Arka planda hocanın pek hazzetmediği Bülent Tulun'un işleri bunlar. Başkan da inadına bu adamda ısrar ediyor.

yok kardeşim yok yok.bize hoca olarak kim lazım biliyormusun aykut koca-MAL.bu adamı getireceksin takımın başına ohhhh.8 tane ön libero sıfır pozisyon,millet bundan mutlu olur.modern futbol modern futbol diyenlere soruyorum 96-2000 arasında türkiye ligine futbol anlayışı konusunda (4-4-2 ön libero sistemi) (hata geçen bi röportaj okudum hoca a.gücündeyken dünyada mı türkiyede mi ne ilk kez ön libero oynatan adammış.oynattığı oyuncu röportaj vermiş) çağ atlatmış bir adam ki şuanda modern futbolun gereklerini yerine getirmemekle suçlanıyor.bizim futbol dahilerimizde burdan giydirme peşinde.geçen sene geldiğinde kapılarda karşılayanlar bakıyorum en ufak bir beraberlikte (buda çok acıdır mağlubiyeti bile bekleyememişler) ohhhh 4-4-2 ler 4-3-3 ler 4-1-4-1 ler 4-2-3-1 ler havada uçuşmaya başlamış.ondan sonra çıkıyoruz galatasaraylılık duruşu eziklerden şöyle farklıyız böyle farklıyız.eğer galatasaraylılık duruşu bu ise kimse kusura bakmasın.ben bu duruşun içinde yokum.benim bildiğim galatasaraylılık duruşund değerlerine,efsanelerine saygı vardır,sevgi vardır,hoşgörü vardır,onları eleştirirsin ama hiç bir zaman hakaret etmezsin,saygı sınırlarının dışına çıkmazsın.bu durum başkan içinde böyledir en ufak taraftar içinde böyledir.başkanında görüşlerine saygı gösterirsin en ufak taraftarında görüşlerine saygı gösterirsin.benim öğrendiğim galatasaraylılık duruşu budur.30 yaşındayım böyle bir kepazelik görmedim ben.insanlar resmen yozlaşmış.değerlere sahip çıkmak diye birşey kalmamış.tam bir rezalet.ve maalesef en acı olan tarafı eziklerden bir farkımız kalmamış.YAZIK GERÇEKTEN ÇOK YAZIK.:sad007:

Schuster, Aragones, Hiddink, Rijkaard, Tigana, Gerets, Del Bosque vs. onlarcası geldi. Ben hiç birindede amma da iyi oynuyor bu takım demedim. Bunlar modern teknik direktörse Fatih Terim'de modern olmayıversin.

Modern futbolu falan bilemem ama istikrar yoksa bence o başarı tesadüftür geçen sene oynadığımız topla bu senenin yakından uzaktan alakası yok ben bunda en büyük hatayı hocada bulurum kim ne derse desin. Ha bu senede şampiyon olabiliriz o ayrı bir mesele ama rakiplerimizde baktığımda bunun olması çok olağan.

Semih'inde suçu var Sabrininde o zaman! Benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun yahu. Kontradan gol yedik diyorum! İlk yarının son dakikası diyorum! Fatih hoca neden oyuncuları uyarmıyorsun diyorum! Sabri önünde neden bişey demiyorsun diyorum!

Halamın neden bıyığı yok?

Yahu kardeşim takım orada yüklenmiş, baskı altına almış. Kim nerden nasıl hesap edebilirdi Dany'nin orada pas hatası yapabileceğini? Bana gözünü seveyim bunu anlat ya. Bu kadar saçma ve ufak meselelerden hocanın kellesini nasıl istersiniz? Nasıl eleştirirsiniz gerçekten anlayamıyorum çözemiyorum..

Aldığı adamları nasıl açıklayacaksınız ftseverler. Schalkelileri görünce yaptığı transferlerin absürdlüğü ortaya çıktı

Türk taraftarı kadar nankör bir taraftar topluluğu yoktur dünya da...

Dünya üzerinde istediğin kupayı al birkaç sene sonra önemli bir maçta berabere kal ... yandın bittin kül oldun...

17 yaşındaki çocuk 20 sene öncesini yargılamaya başlar..

Yazdıklarınızı güle güle okuyorum..

Yahu sen daha 21 yaşında bir kardeşimizsin. Nasıl bir otorite hissiyatı hissediyorsunda çıkıp senin yaşının iki katı kadar yıl futbolun içinde olan birisi hakkında taktiksel bilgisi sıfır diyebiliyorsun?

Koltuğa yaslanarak rahatça diyorum:b5:

Yoo öğretmeye kalktığım yok. Madem biliyo yaptırsın. Sahada ben futboldan memnun değilsem 30 tane CL kazandıysa da umrumda olmaz. Ben kupayı yorumlamam, sahadaki oyunu yorumlarım.

Taktik bilgisi yok, ancak gaz veriyor diyorsun. Modern futbol oynatamıyor diyorsun. Verkaçlar, duran toplar, zamanında geriye çekilmeler. E basbayağı öğretmeye kalkışıyorsun işte. Ama bu sadece gaz veren adam bu kadar başarıyı sadece gazla mı aldı denince cevap gelmiyor ve olay birden modern futbol adlı tanımlanamayan cisime dönüşüyor.

Sen 30 ŞL kazansa da umursama, orası önemli değil. İmparator, bu kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırmış. Tek başına formadaki yıldızların birini oraya yerleştiren adam. Eleştirirsin, oyunu beğenmiyorum dersin ama bir Galatasaraylı olarak hoca taktik bilmiyor demek artniyettir. Ötesine dilim varmıyor. Herkes, durması gereken noktayı bilmeli.

Aldığı adamları nasıl açıklayacaksınız ftseverler. Schalkelileri görünce yaptığı transferlerin absürdlüğü ortaya çıktı

Şöyle açıklayacam. Messi'yi reddeden Fatih Terim bencede çok büyük bir hata yapmıştır(!) Ayrıca Carlinhos yerine başka transferler için yönetime şiddetli baskı yapmasıda cabası...

FT Kaka'yı istedi ama almadılar bu FT'nin suçu değil yönetimin suçu. Sonra Carlinhos, Serdar Taşçı falan... İnsan işine gelince habere inanıyo, gelmeyince inanmıyo tabi :rolleyes:

Bu başlık altında nöbet tutan bazı kişiler var bu forumda. 5-6 dakikada bir sayfayı yenileyip olumsuz yorum yapan, hocayı eleştiren var mı diye bakıyorlar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt