Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Schuster, Aragones, Hiddink, Rijkaard, Tigana, Gerets, Del Bosque vs. onlarcası geldi. Ben hiç birindede amma da iyi oynuyor bu takım demedim. Bunlar modern teknik direktörse Fatih Terim'de modern olmayıversin.

Ben de ftnin takımları için demedim o lafı2000den beri. Ayrıca skibbe zico falan iyi top oynatanlar geldi. Lucescu gibi bir şef geldi vs

Taktik bilgisi yok, ancak gaz veriyor diyorsun. Modern futbol oynatamıyor diyorsun. Verkaçlar, duran toplar, zamanında geriye çekilmeler. E basbayağı öğretmeye kalkışıyorsun işte. Ama bu sadece gaz veren adam bu kadar başarıyı sadece gazla mı aldı denince cevap gelmiyor ve olay birden modern futbol adlı tanımlanamayan cisime dönüşüyor.

Sen 30 ŞL kazansa da umursama, orası önemli değil. İmparator, bu kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırmış. Tek başına formadaki yıldızların birini oraya yerleştiren adam. Eleştirirsin, oyunu beğenmiyorum dersin ama bir Galatasaraylı olarak hoca taktik bilmiyor demek artniyettir. Ötesine dilim varmıyor. Herkes, durması gereken noktayı bilmeli.

Taktik bilgisi yok demiyorum, az diyorum.

İyi o zaman tarihte kalsın berbat futbol oynamaya devam edecekse. Altın harflerine bakıp egosunu şişirsin.

Taktik bilmiyor demedim zaten, taktik bilgisi az dedim. Fatih Terim de eleştiriliyorsa zaten taktik bilgisi az olduğu için eleştiriliyordur. "Bugün FT kötü oynattı takımı" diyip "tamamen şans eseri kötü oynadı takım" şeklinde savunmamı beklemiyorsun heralde.

Imza!!!

ama efsanelerimize pek deger vermiyoruz taraftar olarak son yilarda. ancak futboldan uzaklastiklari yada öldükleri zaman oluyor malesef. Fatih hocayi burda cogu normal bir hoca gibi görmekde malesef. HEykeli dikilmesi gerekn insanlardan birisidir benim gözümde.

pek değer vermiyormuyuz.hangi değer kardeşim ne değeri ne peki?adamalrı okumuyormusun hocadan başlamışlar hagi den çıkmışlar yakında bülent korkmazlar,turgay şerenler utanmasalar metin oktaylara giydirecekler,ben zaten değer vermelerini geçtim.az bişey saygı duysunlar yeter ya.resmen terbiyesizlik.resmen vefasızlık.yazık çok yazık.80 leri 90 ları hatırlıyorumda nerden nereyeeeee :sad007:

Zaten bu memleketin başına ne geldiyse modernlik sevdasından geldi. Modern olacaz diye memlekette hiç bir değer kalmadı nerdeyse. Başlarım modernine..

Halamın neden bıyığı yok?

Yahu kardeşim takım orada yüklenmiş, baskı altına almış. Kim nerden nasıl hesap edebilirdi Dany'nin orada pas hatası yapabileceğini? Bana gözünü seveyim bunu anlat ya. Bu kadar saçma ve ufak meselelerden hocanın kellesini nasıl istersiniz? Nasıl eleştirirsiniz gerçekten anlayamıyorum çözemiyorum..

Ben hocanın kellesini isteyenlerden değilim! Bunu aklına iyi sok. Schalke gibi pas yapıp oyunu soğutamıyorsan rolantiya alamıyorsan oyunu hata hocadadır. Kendide hatalı olduğunu söyledi. Başta tek forvet çıkmamakla hata yaptı.Sabriyi oynatmakla, Amrabatı oynatmamakla hata yaptı.Sneijder'i oyundan almakla hata yaptı. Sonra oyun içindeki gidişata hamle yapmamasıyla. Hoca kendini bu kadar savunmuyor. Geçmişte başarıları vardır eyvallah saygımız var. Saygı çerçevesinde eleştiriyoruz ama zönk hemen atlıyorsunuz şu bu diye.

Halanın neden bıyığı yok bilmiyorum ayrıca. Traş olmuş olabilir bi kontrol et.

Türk taraftarı kadar nankör bir taraftar topluluğu yoktur dünya da...

Dünya üzerinde istediğin kupayı al birkaç sene sonra önemli bir maçta berabere kal ... yandın bittin kül oldun...

17 yaşındaki çocuk 20 sene öncesini yargılamaya başlar..

Yazdıklarınızı güle güle okuyorum..

Vardır, ezbere, uydurup da konuşmayalım sanki tüm dünyayı gezip her taraftarın nabzını tutmuş gibi... 26 yıldır takımına sayısız başarılar yaşatıp futbolun en büyük efsanelerinden biri olan Alex Ferguson sık sık eleştiriliyor taraftarlar tarafından.

Cümleni düzelteyim;

Türk insanı kadar oturduğu yerden bişey uyduran topluluk yoktur dünyada.

Şöyle açıklayacam. Messi'yi reddeden Fatih Terim bencede çok büyük bir hata yapmıştır(!) Ayrıca Carlinhos yerine başka transferler için yönetime şiddetli baskı yapmasıda cabası...

Ya parantezli ünlemi farklı platformlara sakla kanka bana danyle amrabatı anlat niye kontenjanı bu adamlara harcadık. Beleş de değiller ki. Schalke de transfer yapmış biz de

Fatih Terim'in egosu var diyenlere sormak istiyorum. Bu ego dikenmidir de bu kadar batıyor arkadaş? Ne yapmışta bu adam egolu diyorsunuz. Adam basın toplantısında Eboue'nin milli takımından iyi gelmediğini söyledi bu yüzden Sabri oynadı. Formasyon olarak dizilişimiz belli bir sistemde olduğu için Sneijder'i sol açık oynatmak zorunda kaldı. Ne yapmış bu adamda egolarından filan bahsediyorsunuz?

Vardır, ezbere, uydurup da konuşmayalım sanki tüm dünyayı gezip her taraftarın nabzını tutmuş gibi... 26 yıldır takımına sayısız başarılar yaşatıp futbolun en büyük efsanelerinden biri olan Alex Ferguson sık sık eleştiriliyor taraftarlar tarafından.

Cümleni düzelteyim;

Aynen wengere falan da istifa diyolar

ergüm durana bakacaksak işimiz var

Hoca dün çok kötüydü. Özellikle bu sene, bir türlü bir yol-sistem oturtamadı. Genelde vasat maçlar izliyoruz ancak oyuncu kalitesi ve rakiplerden dolayı bir şekilde götürüyoruz. Ki bence turu da geçeriz, ligde de şampiyon bitiririz.

Fatih Terim'i eleştirmeyin demek doğru değil. Bariz hataları var bunları dile getirmek de herkesin hakkı. Doğru veya yanlış. Sonuçta forumun amacı bu.

Ancak iyi futbol oynamıyoruz veya ilginç tercihler ile başarısız sonuç aldık diye yerini değerlendirmek de o kadar yanlış.

Fatih Terim bir kaç aydır çok ama çok formsuz bu bir gerçek.

Fatih Terim'i (en azından ben ve inanıyorum ki çok fazla kişi daha) çok seviyoruz bu da 3-5 başarısız sonuçla değişecek bir durum değil.

Eleştirmeyin diyenlerin bu tavrını nasıl yanlış buluyorsam, eleştirenlerin de her hoşa gitmeyen sonuç sonrası "ikinci dönem, felipe, Hagi etkisi" laflarını binlerce kere tekrar etmelerini yersiz buluyorum. Bu sene varsayalım elendik ve şampiyonluğu da kaybettik = felaket senaryosu yani. Suçlu kim? Bence Fatih Terim olur..Eee, o zaman kovalım yenisini mi alalım. Bu olmaz işte.

Yani biri yazmış geride, dünden beri yazılan beğendiğim tek mesaj o şu başlıkta. Forumda gri yok, herkes siyah veya beyaz. Ya hocayı eleştirmeyin, yedirmeyin, ya hoca çöp, zaten 2. dönem falan..

Ya bunun arası da var, hoca çok kötü ama inşallah düzelecek. Daha da ne konuştunuz saatlerce anlamadım, tüm olay bundan ibaret.

Topu ayağına alan en az 5 saniye sonra, etrafına bakınıp pas verebiliyor bu yüzden ataklarımız öküz arabası gibi. Biz kaleye gidene kadar rakip elini kolunu sallaya sallaya defansına yerleşiyor ondan sonra neymiş bize gelen her takım kapaniyorda kapalı defansları açamıyormuşuz.Manu maçlarında ve dün Shalke karşısında da gördük ki modern futbol hızlı oynamayı şart koşuyor. Öyle topu alıp sağa sola bakıp etrafında bi tur döndükten sonra pas atarsan her maçta rezil olursun.Pas yapma sıfırYardımlaşma sıfırOrta açma sıfırKorner atma sıfırDefansta pozisyon alma sıfır oğlu sıfır Maça konsantre olma sıfır Fizik sıfır Organize atak sıfır Bunlardan sen sorumlusun hocam. Ayrıca futbol artık takımı nasıl dizdiğinden ibaret değil bu takımın birde oyun felsefesi olmalı ataktayken defanstayken ne yapacağını bilmeli hocam. Seni çok seviyoruz ama bu takım böyle futbol oynamamalı. 1-2 kişi dışında hepsi dökülüyor. Bence CL final hayali kurmayı bırakta bu sene ki şampiyonluğu kurtarmaya çalış. Ama sen onuda altın tepside vereceksin adım gibi eminim, önümüzdeki maçlarda da aynı teraneleri izleyecez ve yine aynı şeyleri yazacaz bunada eminim. Neyse....

Terim Egoları olan bir hocadır.

Bu onun kişiliğidir. Böylede başarılı olmuştur.

Lucescu sonrası gelişinde yaptığı hataların oda farkındadır.

o dedikleri egosu sayesinde basarili oluyor. mourinhoda da ayni ego var ne simdi onada mi kötü diyecekler simdi. hata dünyada mou dan daha egolu bir hoca tanimiyorum ben acikcasi. ego iyidi iyi. kendisine güveni gösterir egosu ve klass oyuncular ile basarilir olma olasiligi yüksek. kaybetmesini sevmeyen birisi hoca bide.

Cümleni düzelteyim;

Talha sen Fatih Terim'i yargılarken tüm dünyadaki Teknik Adamları gezip nabzını mı tuttun ?

Ya parantezli ünlemi farklı platformlara sakla kanka bana danyle amrabatı anlat niye kontenjanı bu adamlara harcadık. Beleş de değiller ki. Schalke de transfer yapmış biz de

Amrabat'ın böyle olacağını öngören varmıydı? Varsa lütfen transfer edilmeden yahut transferinin ilk günlerindeki postunu buraya yazarsan sevinirim.

Dany konusu ise tam bir muamma. İyi yapılmış yada kötü yapılmış diyemiyorum. Dany o kadar dengesiz bir oyuncu ki yorumlayamıyorum bile.. Bence de Dany yerine daha dengeli ve tecrübeli bir stoper alınmalıydı.

Modern futbolu falan bilemem ama istikrar yoksa bence o başarı tesadüftür geçen sene oynadığımız topla bu senenin yakından uzaktan alakası yok ben bunda en büyük hatayı hocada bulurum kim ne derse desin. Ha bu senede şampiyon olabiliriz o ayrı bir mesele ama rakiplerimizde baktığımda bunun olması çok olağan.

he nasil böyle kolay elestire biliyorsunuz anlamakla zorluk cekioyrum. birisi gecen bana mantikli bir cekilde aciklasin bu takimin gecen senedeki futbolu nyie oynamadigini?! yani sadece sana degil bu lafim bütün anti terimcilere gidiyor bu. takimi analiz etmeden öyle bos bos salamayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt