Değerli Hocam,
Kendimi dört yıl öncesiyle karşılaştırdığın da göstermiş olduğum gelişmeye kendim dahi hayret etmekteydim. Mesleğime ve kendime olan saygımda çok büyük katkılarınız bulunmaktadır. Bitmek üzere olduğunu hissettiğim futbol yaşantımı yeniden canlandırarak bana gurur, para, şeref ve onur kazandırdınız. Dahası bana ve arkadaşlarıma güvendiniz; güvenmeyi öğrettiniz.
Bizleri neler yapabileceğini ortaya çıkardınız ve kendimizi tanımamızı sağladınız. Kendi sınırlarımızın nereye kadar uzandığını sizinle keşfettik. Bize zaman, zaman ağabey, zaman, zaman gerçek hoca, bazen de bir baba ama en önemlisi her zaman üstün bir lider oldunuz.
Eğer ben ve arkadaşlarım ülkemizde birer kahraman durumuna gelebildiysek, sizin bizlere vermiş olduğunuz kendine güven, tuttuğunu koparma ve yeterince hırs sayesinde bunları başarabildik. Liderliğiniz, bizlere yaşamız da aynı zamanda bir örnek teşkil etti. Nasıl yaşamamız, nasıl çalışmamız ve elde etmek istediklerimizi nasıl kazanabileceğimiz konusunda kimsenin bize veremeyeceği dersler verdiniz.
Kısaca; sizinle birlikte geçirdiğimiz dört yıl, bizim hayatımızı, geleceğimizi, kişiliğimizi ve sorumluklarımızı tam manasıyla kavramamızı ve tartışarak doğru kararlar almamızı sağladı. Bu dört yıllık olağanüstü deneyimlere tanık olmak hepimiz için eşi bulunmaz bir fırsattır. Bizler bu fırsatı yakalayan kişiler olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.
Bize verdiğiniz emekleri helal etmenizi ve bizleri unutmamanızı istirham ediyorum. Zira bizler sizi hiçbir zaman unutmayacağız.
Saygı ile ellerinizden öperim./Suat KAYA