Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Takıntılı bir adam ve takıntıları yüzünden bize bi gün çok fena takacaklar.Umarım fener maçı olmaz..Allaha emanet .Dua edelimde aydın ,kazım ,riera ceza alsın ,grip olsun ... Yoksa bu adamları sürekli takımda izlemeye devam edeceğiz.

Aydin Yilmaz'la baslamasi büyük hataydi. Mertanin kadroda olmamasida kendisine bir eksi puan daha aldirtti.

hayal kırıklığı bir futbol üstüne hayal kırıklığı aydını oynatması canımı çok sıktı.

gecen seneden 3 kat iyi kadroyla guya ust uste 3 pas yapamiyoruz

rakip analizine sogan dogrim:)

gorende real madridi kanat bindirmeleriyle cokerttik sanacak

gencleri senede 3 gol anca atan sag bekinin 90 a taktigi golle yendin

baska kaleyi tutan sut yok

kaleyi tutmayan sut varmi emin degilim

Geçen sene tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'ı, istediği transferleri yapamadığı halde zirvede tutmayı başardı.

Yıllardır en büyük sorunumuz olan takım defansı sorunumuzu nokta transferlerle ve kararlarla çözdü.

Devre arasında gelecek hücum oyuncularıyla bu takım bir numaralı şampiyon adayı olacak.

Biraz da destek olmasını bilin, sabırlı olun...

destek olmanin hatalari gormezden gelerek olacagini kim ogretmisse dunyaya iyi mok yemis.

kovulsun istifa etsin demedigimiz surece sizden iyi destek oluyoruz

kalbiniz ferah olsun

siz nasil destek oluyosunuz bravo aferin diyerek bi anlasam

ankara tehlikeli bir deplasmandı ve biz 3 puan almayı başardık.

ne yapsın istiyorsunuz Terim elinde adam yok. üstüne sabri ve yekta gibi iki önemli ismi sakat verdi. devre arasında bir iki transfer yapınca hücumu da defansıda dengeli bi kadro haline geleceğiz.

Muslera

Eboue - Semih - Ujfa - Balta

Melo - Selçuk

Kazım - Elmander - Emre

Baros

gecen seneden 3 kat iyi kadroyla guya ust uste 3 pas yapamiyoruz

rakip analizine sogan dogrim:)

gorende real madridi kanat bindirmeleriyle cokerttik sanacak

gencleri senede 3 gol anca atan sag bekinin 90 a taktigi golle yendin

baska kaleyi tutan sut yok

kaleyi tutmayan sut varmi emin degilim

GEÇEN YIL : Aykut---Sabri,Servet,Neill,Hakan Balta--- Misimovic,Cana,Elano--- Kewell,Arda,Baros

G.BİRLİĞİ MAÇI: Muslera---Eboue,Servet,G.Zan,H.Balta---Riera,Melo,Selçuk---- Sercan,Baros,Aydın

3 Kat iyi kadroya bakın Allahaşkına.. ya insanları aptal zannediyorsunuz.. ya da neyse....

Kadrondaki oyuncuların yarıdan fazlası yeni transfer edilmiş.. Üstüne bir de Elmander, Kazım, Engin, Yekta, Sabri gibi en az 3 tanesi as sayılabilecek 5 eksikle çıkıyorsun maça.. Ve Beşiktaşa 4 tane atmış, Fenere karşı galibiyeti kaçırmış bir takıma sadece 1-2 pozisyon vererek deplasmanda galip geliyorsun.. Ve hala birileri bik bik edip hocaya sallıyor.. Bu iyi niyet değil arkadaşlar, kimse kimseyi kandırmasın boşuna.. Sözde iyi niyetli eleştiri maskesi altında hocayı kötüleme ayaklarına herkesin karnı tok kusura bakmayın...

3 pas ust uste yapabildikmi

hepiniz iki malubiyet beraberlikte ortaya cikarsinizda hadi neyse

bu mactaki kadrodan banane sen kadroya bak elindeki

oynadigin oyuna bak bide

skor taraftarligi yapmayin

kaleyi tutan sut 3 tane pas mi var aklinizda koca mactan?

terim asigimisiniz GS asigimi?

neymis efendim galip gelmisiz fenere boyle yapan takimmis bilmemne

fenerin 3 attigi anepten 4 yedin

besiktasin elinden zor kurtuldun

sahay bakin hele bi birakin adam kayirmayi

iyi top oynuyioruz diyin tartisalim

ha demiyorsanizda kim iyi oynuyorki demeyin

iyi oynuyoruz. neden mi iyi oynuyoruz?

hücumcular maçları, savunmacılar şampiyonlukları kazanır diye bir laf vardır.

ve bu seneki Galatasaray inanılmaz güzel savunma yapıyor, kim nederse desin. atak yapamıyoruz, burası doğru. orta sahadan sonrası tam fiyasko, bu da doğru.

buna rağmen öyle veya böyle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Ve hücumdaki sıkıntılarımız bu forumda milyon kez tartışıldı. kanat oyuncularımızın zayıf oluşu, bir maestronun olmayışı.

her maçtan sonra aynı şeyleri bık bık bık eleştirmenin anlamı yok. Devre arasını bekleyin, sonra görün Galatasaray'ı

3 pas ust uste yapabildikmi

hepiniz iki malubiyet beraberlikte ortaya cikarsinizda hadi neyse

bu mactaki kadrodan banane sen kadroya bak elindeki

oynadigin oyuna bak bide

skor taraftarligi yapmayin

kaleyi tutan sut 3 tane pas mi var aklinizda koca mactan?

terim asigimisiniz GS asigimi?

neymis efendim sansa galip gelmisiz fenere boyle yapan takimmis bilmemne

fenerin 3 attigi anepten 4 yedin

besiktasin elinden zor kurtuldun

sahay bakin hele bi birakin adam kayirmayi

iyi top oynuyioruz diyin tartisalim

ha demiyorsanizda kim iyi oynuyorki demeyin

Ben herşeyden önce gerçek Galatasaraylıyım ve şahıslara olan sempatim ya da antipatim asla taraftarlığımın önüne geçmez. Evet sonuna kadar Fatih Terim diyorum çünkü son 3 yıllık rezil ve karaktersiz takım yapısından bizi kurtarabilecek tek ismin o olduğunu çok iyi biliyorum. Sahada istenen futbol olmayabilir ama 3 yıldan beri ilk defa saha da bir 'takım' görüyorum ve bunun da Fatih Hoca'nın eseri olduğunu çok iyi biliyorum.

Ama birileri! pusuya yatmış ve ısrarla hocaya sallamak için fırsat kolluyorsa ben onun gerçek taraftar olduğundan şüphe ederim arkadaş.. Eğer yaşın doğru ise 1996-97 sezonunu hatırla derim sana.. G.Saray o sezon kaçıncı haftadan sonra takım oldu ve kaçıncı haftadan sonra istediğimiz baskılı futbolu oynamaya başladı? Bunun cevabını ver öyle tartışalım istersen...

o zamanda elestiriyordum gene elestiririm

iyi oynamaya baslayincada overim

fatih terim ferguson degil zamanla sistem oturtsun sabredelim

elindeki oyuncu kLitesinden verim alan bir hoca sadece

kotu hoca demiyorum

su an oynadigimiz top top falan degil

terimin basarisi use oyuncu kalitesi ile orantilidir herzaman

bunu gormek icin alim olmaya gerek yok

ne zmanki iyi adamlari gitti yada yaslandi

fatih trrimde sutlandi o takimdan

donun bakin maziye dedigimi anlarsiniz

o zamanda elestiriyordum gene elestiririm

iyi oynamaya baslayincada overim

fatih terim ferguson degil zamanla sistem oturtsun sabredelim

elindeki oyuncu kLitesinden verim alan bir hoca sadece

kotu hoca demiyorum

su an oynadigimiz top top falan degil

terimin basarisi use oyuncu kalitesi ile orantilidir herzaman

bunu gormek icin alim olmaya gerek yok

ne zmanki iyi adamlari gitti yada yaslandi

fatih trrimde sutlandi o takimdan

donun bakin maziye dedigimi anlarsiniz

Hoca 96 da geldiğinde o iyi dediğin oyuncuların hepsi yerde sürünüyordu ve çoğu satılık-kiralık listesine konmuştu.. Belki bu mektup bazılarına birşeyler anlatır..

Değerli Hocam,

Kendimi dört yıl öncesiyle karşılaştırdığın da göstermiş olduğum gelişmeye kendim dahi hayret etmekteydim. Mesleğime ve kendime olan saygımda çok büyük katkılarınız bulunmaktadır. Bitmek üzere olduğunu hissettiğim futbol yaşantımı yeniden canlandırarak bana gurur, para, şeref ve onur kazandırdınız. Dahası bana ve arkadaşlarıma güvendiniz; güvenmeyi öğrettiniz.

Bizleri neler yapabileceğini ortaya çıkardınız ve kendimizi tanımamızı sağladınız. Kendi sınırlarımızın nereye kadar uzandığını sizinle keşfettik. Bize zaman, zaman ağabey, zaman, zaman gerçek hoca, bazen de bir baba ama en önemlisi her zaman üstün bir lider oldunuz.

Eğer ben ve arkadaşlarım ülkemizde birer kahraman durumuna gelebildiysek, sizin bizlere vermiş olduğunuz kendine güven, tuttuğunu koparma ve yeterince hırs sayesinde bunları başarabildik. Liderliğiniz, bizlere yaşamız da aynı zamanda bir örnek teşkil etti. Nasıl yaşamamız, nasıl çalışmamız ve elde etmek istediklerimizi nasıl kazanabileceğimiz konusunda kimsenin bize veremeyeceği dersler verdiniz.

Kısaca; sizinle birlikte geçirdiğimiz dört yıl, bizim hayatımızı, geleceğimizi, kişiliğimizi ve sorumluklarımızı tam manasıyla kavramamızı ve tartışarak doğru kararlar almamızı sağladı. Bu dört yıllık olağanüstü deneyimlere tanık olmak hepimiz için eşi bulunmaz bir fırsattır. Bizler bu fırsatı yakalayan kişiler olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.

Bize verdiğiniz emekleri helal etmenizi ve bizleri unutmamanızı istirham ediyorum. Zira bizler sizi hiçbir zaman unutmayacağız.

Saygı ile ellerinizden öperim./Suat KAYA

terimin futbol sistem bilgisinden bahsetmemis mektupta:)

yazan adam konyaspordaki inanilmaz futboluyla herkesi pesinden kosturan suat kayami?

bir balta degil tabi

abi banane bunlardan ne zaman 3 pas yapariz o zaman bende bu konua girmem

ne zaman 5 pas yapariz o zaman girer aferin derim

su an ise rezalet top oynatiyor diyorum sadece

F.Terime gelen eleştiriler o kadar komik ve saçma ki..Rijkaard döneminde de hücum da aynı oyuncular vardı ama tek pozisyona giremeden biten maçlarda o zaman kadro kötü yea demesini bilenler şimdi Fatih Hocaya sallar olmuş..Bi Elmander,Riera geldi diye her maç 5-6 tane atacak takım mı oluşacaktı yani ?

Defans noktasında sıkıntımızın olmadığı aşikar..O konuyu halletik çok şükür.Eskisine göre iyi kötü pas yapıyoruz yine.Ama Emekli Riera,Baros ile futbol yoksunu Aydın ile ne yaptıkları belli olmayan Kazım,Emre ile Morinhoyu getir başka bişey yapamaz..

Ayrıca hocanın Ayhan ve Emre hamlesi gerçekten harikaydı ve bu hamleden sonra pas da yaptık oyun da hareketlendi..

terimin futbol sistem bilgisinden bahsetmemis mektupta:)

yazan adam konyaspordaki inanilmaz futboluyla herkesi pesinden kosturan suat kayami?

bir balta degil tabi

abi banane bunlardan ne zaman 3 pas yapariz o zaman bende bu konua girmem

ne zaman 5 pas yapariz o zaman girer aferin derim

su an ise rezalet top oynatiyor diyorum sadece

Haklısınız.. bu durumda soğan doğramaya devam etmeniz gerekmekte.. Takım iyi oynamaya başlayınca haber veririz size...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt