Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocamızı çok seviyoruz

Teşekkürler

Helal olsun Imparatora herkesi cagirdi platforma kutlama icin :tiphat::tiphat:

[video=youtube;apoopTMCxq4]https://www.youtube.com/watch?v=apoopTMCxq4[/video]

Şampiyonluğumuzun baş mimarı Fatih Terim hocamızdır.

Hocam bu sene harika bir duruş sergiledin Yeri geldi kükredin yeri geldi efendilik gösterdin Sen bu takımda hocadan ötesin herseysin su sezon bitince konusucam demiştin ya cok bekletme hocam sıra sende takır takır dök icini emegin icin tesekkür ederim. Saygılar imparator Avrupada yolumuz acık olsun

Rijkaard'mış, Skibbe'ymiş, 4-3-3'müş, falanmış filanmış. Boşa harcandı yıllar. Çok hüsranlar çektik olmaması gereken. Ama O geldi ve herşey değişti. Artık eskisi gibi sahada koşan, basan, son ana kadar mücadele eden, çoğu zaman rakibi hapseden, göze hoş gelen, taraftarı heyecanlandıran bir takım var sahada. Galatasaray işte böyle oynar, Galatasaray takımı işte böyle olur. 4 senelik rekoru kırmak ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak bence hayal değil.

Galatasaray'ın Sir Alex Ferguson'u var artık başta. O varsa hiçbir şey imkansız değildir..

buradan fatih hocama bu sene gösterdiği başarıdan dolayı çok teşekkür ediyorum onun alışık olmadığımız daha bir olgun duruş göstermesinden bu seneki başarının geleceği belliydi inandık ve başardık üstelik geçen sezondan sonra çok teşekkürler fatih hocam

Metin Oktay'dan sonra Galatasaray tarihine geçmiş bir kişi daha sayılacaksa bu kişi Fatih Terim'dir

Fatih Terim 1953 doğumlu yani 59 yaşında. Demek oluyor ki bundan sonra 59 yaş Galatasaray taraftarı için önemli.

"Fatih'in Kadıköy'ü fethettiği yaştasın" diyebiliriz 59 yaşına giren Galatasaraylılara. Benim daha 30 senem var :)

Allah seni başımızdan eksik etmesin.1974 yılında seni Adana Demirspor'dan transfer edip,Galatasaraylılık ruhunu aşılayanlardan ise Allah binlerce kez razı olsun.Vefat etmiş iselerde mekanları cennet olsun.O kupa Kadıköy'de kalktı ya,bu olay tarihe geçti bunun hazzı milyonlarca Galatasaraylıya ziyadesiyle yeter.Sonsuza dek İmparator! :016:

o isim Metin Oktay.

bu da işin tesadüfü mü kaderin cilvesi mi siz karar verin. Bir efsaneden başka bir efsaneye...

540323_10151728555325164_15802420163_24298880_952614348_n.jpg

fatih akyel ne arıyo orda ya emrezik vol2 neyse güzel bir yemek organizasyonu..

1 sene önce, kesinlikle gelmesin. 2nci dönemi fiyaskoydu diyen arkadaşlara selam olsun.

Terim 'in kredisi 1-2 sezon değil, ömürlüktür.

Uzun yıllar başımızda olsun. Alınacak her skora, her sıralamaya ben razıyım.

1 sene önce, kesinlikle gelmesin. 2nci dönemi fiyaskoydu diyen arkadaşlara selam olsun.

Terim 'in kredisi 1-2 sezon değil, ömürlüktür.

Uzun yıllar başımızda olsun. Alınacak her skora, her sıralamaya ben razıyım.

aynen bende razıyım...

Fatih hocanın kredisi benim için sonsuzdur..

bize o kadar çok mutluluk yaşattı ki anlatılmaz...

isterse 2.lige düşürsün her zaman kalbimizde....

Hagiye bak be. Kocum Benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt