Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

imparatoru cani gönülden tebrik ediyorum ve ellerinden öpüyorum. ilk senesinde çok çok iyi bir kadro kuramadan takımı şampiyonluğa götürdü. çift forveti çok uzun zamandır istiyordum ve ilk çift forvetle oynadığımız maçta biz şampiyon olduk. helal olsun hem ona hem ekibine. ama daha işi bitmedi yeni başlıyor avrupa bizi bekliyor.

Neler gördük yahu:) Sadece bu sezon başı değil ondan önce de az duymadım F. Terim futboldan anlamaz, sistem bilmez kaos futbolu oynatır, Hagi şampiyon yaptı vs. söylemlerini çok da tartıştım. Güvenimi boşa çıkarmadın hocam sağol. Turnusol kağıdı gibi adamsın.

Bu arada sezon başı gelmesini istememiştim, taraftarın konuştuklarına bakınca çok yıpratılacağını düşünmüştüm, bir de "Türkiye'de takım çalıştırmam" falan demişti. Hevesi kaçmıştır bir yerde iyi de uğurlamadık sonuçta diye. Neyse ki bu dönemde herkes üstüne düşeni yaptı. Fatih Hoca da kendini aştı bana kalırsa. Bu kadar doğru işi bir arada yapabilmesi inanılmazdı. Sıfırdan takım kur, herkesten maksimum verim al, aynı zamanda takıma gençleri yerleştir, basınla federasyonla mücadele et vs... Her şeyi mükemmel yaptı neredeyse bu sezon için sadece:tiphat:

Teknik direktör konusunda Türkiye'nin en şanslı takımı biziz..

Allah seni başımızdan eksik etmesin İmparator...

Hata insan özgü bir durum. O da insan o da hata yapar. Ancak gerçek Galatasaraylıdır. Babadır. Bizim şuan yaşayan ve durumun farkında olan yegane önderimizdir. Saygıyı sonuna hakediyor. Kızacağız yeri gelecek kendimizce ancka bu saygı çerçevesinde olmalı. Allah seni başımızdan eksik etmesin. İnan bana Hocam 2 yıl önce şu durumda transfer olmasa ben bile bu yaşta isyan ederdim. Ancak senin oluşun işleri değiştiriyor. Kontrol sende. Bize Türk Bayrağı altında nice zafer dolu Salı-Çarşamba akşamları yaşat !

Hey gidi günler hey!

3-0 öndeyken bile acaba kazanırmıyızdan 2-0 geride olsak da bu maçı kazanırız safhasına geçmek.

90 artılarda ha şimdi yiyeceğizden, 90 artılarda ha şimdi atacağıza geçmek.

Bundan adam olmazdan bunu adam edere geçmek.

2 maç üst üste aynı 11 çıkınca şaşırırken, artık ezberlenen 11 de değişiklik olunca şaşırmaya.

Her duran topta gol yemeden, her duran topta gol atmaya.

Bazı maçlara psikolojik olarak 1-0 yenik başlarken, artık her maçı psikolojik olarak 1-0 önde başlamaya...

Bu liste uzar gider. Geçen seneleri düşününce hala tüyler ürperir!

Hani 2000 lerdeki takım vardı, Real gelsin, Milan gelsin, Barcelona gelsin, hep çekinceyle gelirdi, sahaya çıkarken rakiplerin bu takımın kendine olan güvenini görünce eline ayağına hafif titremeler girerdi, işte o takımın sinyalleri, kıvılcımları bu sene görüldü.

Bir söz vardı, geçen senelerde çokça kullandığımız, tünelin ucundaki ışık, işte asıl ışığı Fatih Terim gösteriyor bize.

Son olarak, I love you hocam! (her hakkı A.Albayrak'ta saklıdır) :)

Hey gidi günler hey!

3-0 öndeyken bile acaba kazanırmıyızdan 2-0 geride olsak da bu maçı kazanırız safhasına geçmek.

90 artılarda ha şimdi yiyeceğizden, 90 artılarda ha şimdi atacağıza geçmek.

Bundan adam olmazdan bunu adam edere geçmek.

2 maç üst üste aynı 11 çıkınca şaşırırken, artık ezberlenen 11 de değişiklik olunca şaşırmaya.

Her duran topta gol yemeden, her duran topta gol atmaya.

Bazı maçlara psikolojik olarak 1-0 yenik başlarken, artık her maçı psikolojik olarak 1-0 önde başlamaya...

Bu liste uzar gider. Geçen seneleri düşününce hala tüyler ürperir!

Hani 2000 lerdeki takım vardı, Real gelsin, Milan gelsin, Barcelona gelsin, hep çekinceyle gelirdi, sahaya çıkarken rakiplerin bu takımın kendine olan güvenini görünce eline ayağına hafif titremeler girerdi, işte o takımın sinyalleri, kıvılcımları bu sene görüldü.

Bir söz vardı, geçen senelerde çokça kullandığımız, tünelin ucundaki ışık, işte asıl ışığı Fatih Terim gösteriyor bize.

Son olarak, Fatih Terim adam eder! :)

bir tek seyi unutmussun.. Avrupadan men yiyecegimiz icin sadece sinir icindekilerin ayaklarini titretek.. Barcelona felan rakip olamiyacak malesef..

"Dany'yi iki senedir takip ediyorum. Çok hızlı ve teknik bir stoper. Şampiyonlar Ligi'nde ondan çok faydalanacağız. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Daha da güçlü bir kadro için ilk adımı attık."

Fatih Terim

dünya çapında bi hocamız var. mourinho gibi teknik adamların bile "imparator" dediği ADAM...

şikecilerin kıskançlıktan ve çekememezlikten "fatoş" diyerek terbiyesizlikte bulundukları ADAM..

fakat yine de insaflı olan fenerliler bile "keşke bizim de başımızda böyle cesur oynatan teknik direktörümüz olsa" diyorlar.

tek derdi gsyi yenmek olan fener camiasına karşı tek derdi avrupa takımlarını dize getirmek olan bir teknik ADAM :)

fena video

adam resmen fatih hocanın elini öpüyor arkadaş..

Bende öperim hocamın ellerini kardeşim. Kim ne derse desin Fatih terim ismi tüm dünya tarafından bilinmektedir. iyi ki bizim teknik direktörümüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt