Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Yapma Terim, güvenme o kadar şu Türk oyunculara. Yakacaklar seni de. Yapma etme.

Hocam temizle bu yerlileri. Bunlar Skibbe'yi, Rijkaard'ı, Hagi'yi yedi. Yakacaklar seni de.

baros ve ebouenin oynadiklari top ortadayken yerli diye aglamak olmaz, servet ve sabri disindaki yerliler kotu degildi

Hikmet karaman ve serhat uluerenden farkı yok fatih terim. eboueyi sol açık,sabriyi sağ iç oynatan zihniyetle rierayı sol bek meloyu forvet arkası sanan zihniyet aynıdır. ayrıca misimoviç i sol açık pinoyu tek forvet mustafa sarpı oyun kurucu oynatan hagi bülent ünderden falan farkı yoktur. riera yı yanına oturtmak içinmi aldı. riera hazır değil demesin kimse bana bize karşı gayet iyi oynadı. arsenal taraftarıyım ben. arsenal liler eboue yi sol açık oynattımızı öğrenseler bi yerlerini açıp gülerler. ben gaz hocası istemiyorum. futbolcuları bölgesinde oynatan hoca istiyorum!!!

bugünkü yenilginin tek sorumlusu.hazırlık maçlarında sağdan soldan bindiren iyi top oynayan takım nasıl olurda bu hale gelir.lanet olsun terim!

baros ve ebouenin oynadiklari top ortadayken yerli diye aglamak olmaz, servet ve sabri disindaki yerliler kotu degildi

Bende o ikisinden bahsettim. Bugun sahada teknik hatalarda mevcuttu. Baros, Kazım ve biraz'da Selcuk dısında 8 defansif oyuncuyla cıktık sahaya. El insaf.

Tek anlamadığım noktası Sabri'yi ortada oynatması.Onun dışında Riera ve Sercan elbette oynayacak bu takımda,belki Engin Baytar bile.

Cevap: Fatih Terim | Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktör

Bir sene de şampiyonlar ligini domine edebilecek kalitede bir takım kurulmasını bekliyordun sanırım. Hem de avrupa kupalarına bile gidemiyorken. Geçen seneye göre çok daha kaliteli bir kadro oluşturduk.

Bu ise kalite kadro sizlerden çok büyük özürler diliyorum kusura bakmayın!!!

Bende o ikisinden bahsettim. Bugun sahada teknik hatalarda mevcuttu. Baros, Kazım ve biraz'da Selcuk dısında 8 defansif oyuncuyla cıktık sahaya. El insaf.

bu kadar sacma bir 11, bu kadar rezil bir dizilis olamazdi

Galatasarayımız maalesef vizyon küçülttü ve artık günü kurtarmaktan başka birşey yapmıyor. Fatih hoca Galatasaray küllerinden doğacaksa kendi çocukları ve lider oyuncular ile doğacak bunun başka bir izahı yok.''' dedik yemediğimiz laf kalmadı.Ama bu takım sadece günü kurtaran transferler ile kurulmuştur ne bir genç ne bir lider oyuncunun bu takıma katılımı sağlanmıştır..Bakalım gün kurtulabilecekmi!!!

bu gidişin sonu hiç hayra alamet değil

Abartmayın daha ilk mac. Takım rayına oturacaktır elbet.

birinin hocaya eboue nin asıl mevksinin neresi olduğunu söylemesi lazım. Elmander diye forveti var onu da hatırlatmak lazım.

Valla şu takımı başka hocanın elinde görsem bi b.k olmaz derdim ama Fatih Hocaya yine de inanıyorum düzeltecektir inş..

Bu takım elindeki kanat oyuncuları ve orta sahası ile fazla yol katedemez,,defanstan şişirme toplar ve duran toplar haricinde bazende kişisel gayretler dışında hücum organizasyonu yapamaz pozisyona çok nadir girer,geçen sezondan daha az gol atarsak hiç şaşrımayacağım!

Baros takıntın ne hocam? Tamam kötü oynadı ama son dakikaları hücumda Riera-Baros-Sercan olarak oynayamaz mıydın? Kazım kötüydü işte. İlla Baros-Sercan değişikliği yapacaksın uç noktada. Sorun bitiricilikte değil, topun oraya gelmesinde. Sercan daha iyi bitirici sanki.

Sakat oyuncular nedeniyle Eboue'yi net kullanamadık. Birkaç maç sonra düzen oturur ama topu biraz daha hızlı çevirmek lazım. Elindeki bek oyuncularıyla oyunu sağa veya sola kaydırma hevesin kursağında kalır, ilk maçtan belli oldu bu. Eboue (bir sol bek değil) hata yaptı, 2. gol geldi. Umarım bugünkü hatalardan ders alırısın. Allah sonumuzu hayır etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt