Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

İstediği mevkilere oyuncu mu alındı sanki?Barosun rezil hali Fatih Terimin yönetim tarafından gerçekleştirilmeyen forvet transferindeki ısrarını ortaya koyuyor

Baros takıntın ne hocam? Tamam kötü oynadı ama son dakikaları hücumda Riera-Baros-Sercan olarak oynayamaz mıydın? Kazım kötüydü işte. İlla Baros-Sercan değişikliği yapacaksın uç noktada. Sorun bitiricilikte değil, topun oraya gelmesinde. Sercan daha iyi bitirici sanki.

Sakat oyuncular nedeniyle Eboue'yi net kullanamadık. Birkaç maç sonra düzen oturur ama topu biraz daha hızlı çevirmek lazım. Elindeki bek oyuncularıyla oyunu sağa veya sola kaydırma hevesin kursağında kalır, ilk maçtan belli oldu bu. Eboue (bir sol bek değil) hata yaptı, 2. gol geldi. Umarım bugünkü hatalardan ders alırısın. Allah sonumuzu hayır etsin.

Aynen katılıyorum sorun hucuma destek verecek kanat oyuncularının yetersizliği ve orta sahanın yeterli desteği vermemesinde.

sabrinin yerine ortasahada ben daha iyi oynarım fatih terim bitik

Sonuna kadar yanındayız İmparator.Sen bakma bu skor taraftarlarına.Yekta mükemmel oynadıda Sabriye laf geliyor.Orada oynatacağın 100 tane adam varda sen oynatmıyorsun hocam.

aldırsaymış.fatih terim yönetime transfer yaptıramıyosa kim yaptırcak!!! kimse fatih terime istedikleri alınmadı falan demesin yani:) aldırmalıydı

4-4-2'ye degistirmezsen istifa et babo vakit harcamayalim orta sahada eboue, sabri, yekta denemelerinle

Selçuk'dan ne istiyorsun Terim ?

Türkiye Ligi'nde herhangi bir takımın 4-3-3 formasyonuyla şampiyon olabileceğine inanmıyorum.

Gönderilmeli.

Yerine forumdaki sivri akıllılardan biri getirilmeli. Herhangi biri. Ya da hepsi.

Sonra olacaklar keyifle izlenmeli.

Olan takıma olur ama neyse, seneye toparlarız.

Gönderilmeli.

Yerine forumdaki sivri akıllılardan biri getirilmeli. Herhangi biri. Ya da hepsi.

Sonra olacaklar keyifle izlenmeli.

Olan takıma olur ama neyse, seneye toparlarız.

Serhat Türkel varken digerlerimizin esamesi okunmamalı, yapmayın.

Yine de Fatih hocaya güveniyorum hatalarından çabuk dönecek bence..Bi de farkında mısınız bilmiyorum ama Tugayın klüpte olduğu 2-3 senedir bir şanssızlık var üzerimizde hiç oynayamıyoruz

Böyle küçümsemeye devam edersek bizden bir halt olmaz.

4-4-2 'yi ben de destekliyorum

Küçümseme derken?

Servet'li, Hakan Balta'lı, Mustafa Sarp'lı Rijkaard'ın ilk sezonunda bile sampiyon olabilirdik aslında. Hersey iki macta bitti. Ne biliyim bu oyuncuların yerine koy Lincoln'u, Song'u falan acık ara yapardık o sezon 4-3-3 ile.

Dogru bir futbolcu kadrosuyla degil 4-3-3, 3-1-6 bile oynasan olursun.

elimizde gayet iyi bir kadro var. orta sahada selcuk melo garanti. yanlarina ekleyecegin bir tane daha adam ne hucumda ne de defansta faydali oluyor o yuzden onu oyle birak. forvetlerin hic biri tek basina etkili olacak, gol yukunu cekecek (en azindan elde iyi bir ofansif orta saha yokken) adamlar degil, o yuzden ikili oynatip gol sansini yukselt. bu durumda olay otomatikman 4-4-2'ye geliyor zeyten

Küçümseme derken?

Servet'li, Hakan Balta'lı, Mustafa Sarp'lı Rijkaard'ın ilk sezonunda bile sampiyon olabilirdik aslında. Hersey iki macta bitti. Ne biliyim bu oyuncuların yerine koy Lincoln'u, Song'u falan acık ara yapardık o sezon 4-3-3 ile.

Brezilya 'nın 11 'den adam koyduk. Kağıt üzerinde koymayla saha koymak birbirinden çoooook farklı.

elimizde gayet iyi bir kadro var. orta sahada selcuk melo garanti. yanlarina ekleyecegin bir tane daha adam ne hucumda ne de defansta faydali oluyor o yuzden onu oyle birak. forvetlerin hic biri tek basina etkili olacak, gol yukunu cekecek (en azindan elde iyi bir ofansif orta saha yokken) adamlar degil, o yuzden ikili oynatip gol sansini yukselt. bu durumda olay otomatikman 4-4-2'ye geliyor zeyten

Bu adam çok biliyor ya.Neden Galatasaraya teknik direktör yapmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt