Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hata yapmayan td ne demek ya biri bunu aciklaisn once ?

aldırsaymış.fatih terim yönetime transfer yaptıramıyosa kim yaptırcak!!! kimse fatih terime istedikleri alınmadı falan demesin yani:) aldırmalıydı

Ha evet haklısın tabii ki,Fatih Terimin herzaman sınırsız bütçesi vardı istediklerininde hepsi alındı değilmi :) Adam forvet isterken bile yönetim ekonomimizide düşünmek zorundaydı ve alamadık yabancı bir forvet daha.Orta sahada istiyordu ayrıca,alamadık eğer okadar takipçi isen bunlarıda bilirsin.Bakışın okadar sığki inanılmazsın.En başta dereyi görmek lazım paçaları sıvamak için.Derin düşün falanda demiyorum,biraz 'normal' düşün.

Forum mentalitesinde olumlu gelişme var. Rijkaard'ın kovulduktan sonra arkasından söylenenleri. Bir elin parmakları kadar gerçekleri görebilen forum üyeleri daha Rijkaard'ın ilk haftalarında cesurca söylüyorlardı. Ama ilahın hatalar yapabileceğini iddia etmek kimsenin haddine değildi. 10-20 forum fedaisinin aynı anda cadı avına çıkmasına neden oluyordu. Bu sefer ortam çok daha demokratik. Doğrusu da bu! Terim'in hataları apaçık ortada. 2002 dönemindeki Terim'in hatalarının tıpatıp aynısı!!! Aslında bu nedenle Terim suçlu değil. Onun ikinci dönemini unutan, hemen kendine hayal dünyası yaratmaya koyulan balık hafızalı taraftar kitlesidir.

Sen de birinci donemini unutuyorsun.

Bence tek hatasi bir 10 numara aldirmayisi, ona da tam hata denmez, cunku Arda cok zamansiz ayrildi, butun planlari bozdu.

10 numaranin modasi gecti yeter falan demeyin. Terim'in basarili oldugu takimlarda Hagi ve Rui Costa gibi adamlar cok onemliydi.

keske zaman makinemiz olsaydi da sizi 2002'ye yollasaydim gitmisken rahmetli ozhan baskana lucescu'yu kovmamasini tembihlerdiniz

takim cidden kaliteli, gecen sezona bin basar, bana göre ondaki öncedeki sezon dan bile daha iyi bir kadromuz var, her yerde üst düzey adamlar var. Ama Fatih Terim ne yapmaya calisiyor anlamadim...

Defansta hala Servet... hadi tamam oynicak ama Sabri ilen Eboue neden Orta Saha da ? ya oynat Eboue yi Sag bek, yada bari sol bek. Caglar dan bisey olcak mi bilmiyorum, ama topa nasil giriyor öyle ya ?

Sabri bugüne kadar bir orta atmis adam, yinede utanmadan korner atiyor, daha elinle topu istedigi yere atamiyor, görmek istemiyorum böyle kendini futbolcu sanan adamlara.

Biktim artik söyle adamlardan, artik Futbolu bilen adamlari görmek istiyorum. Ayni olay Rijkaard döneminde de vardi, 5-6 tane Futbol oynayan adamimiz vardi, gerisi tek bos hava (Sarp, Servet, Sabri, Baris, Ayhan filan) hadi simdi takim cidden kalitelendi, ama Terim Bey halen inatici, ve o havaylan fiseklemeye calisyor ki herkes oynasin

Eboue sol açık, Riera,Engin baytar yedekte. Sabri ilk yarı nerde oynadı (Ben sahada göremedimde) ? !!! Sağ bekte Urfalı önünde esmer bir karartı vardı(Kazim)!!! Selçuk tan 10 numara olmasını beklemek hem onu kasıyor hem performansını 4-5 numaraya düşürüyor. Dünkü takımda iyi niyetli oyuncular yokmuydu vardı, Urfalı, Eboue, Melo, Muslera.(Türkler nerde bayram biteli 1 hafta oldu) Kazım ne iş yapar antremana çıkmazmı hafta içi merak ediyorum. Baros gidiyordu kalıyordu derken belliki aklı çoktan gitmiş. Çağlarda,Baltada bu takımın sol beki değil sahi takımda dün kim yerinde oynadı? 2. Fatih Terim dönemi gibi herkes her yerde oynatılmaya çalışılıp hiç biryerde oynayamayacakmı? Engin ve Sercana vakit tanımak gerek eyvallah ama Yekta dün attığı bir pas dışında sahada yok. Sabri reiz uçuşta. velhasıl kelam fil hakika lafın özü testiyi baştan kırmak iydir. yapıştırmaya vakit olur. İşki yanlışını kabul etmek büyüklüğünü ve erdemini göster. Bence bu mağlubiyet gerekli dersleri erken çıkarmak adına bir fırsattır imparatore... resultante importante sinyor Terim.

Birsey yazıcam ama sonra Hagi saksakcısı oluuyorum. Onun icin kısaca diyecegim o ki, 2010-2011 sezonunun mac baslıklarına girin. Taraftarın sezon basından Ankaragucu macına kadar Rijkaard dönemindeki futbol icin yorumlarını okuyun. Sonra'da taraftarın aynı kadro ile Hagi dönemindeki futbolun Rijkaard dönemindeki futbola kıyasen ne kadar ilerleme kaydettigini kasteden binlerce yorumu okuyun. Bunu ben degil, devre arasından sonra iki capulcunun gazına gelip Hagi'ye sallamaya baslayan iki yüzlüler yazıyordu.

Hagi'ye bu sene verilmedi ya, icim icimi yiyorum hala. Ulan adam ben Hagi'yim, daha önce basardım yine basarıcam dedi. Tek istedigim bir sezon daha dedi. Biz bu istegini ona vermedik. Neyse eski defterlerle bu yeni sayfayı mesgul etmeyelim, gecti gitti.

Valla o döneme gidersek yine senin anormal yorumlarınla karşılaşacaz gerek yok.Bir ilerleme var ama ters yönde .

Hagi bu dönem kalsa muhtemelen küme düşecektik.Herkesin TD olma gibi zorunluluğu yok

skibbe kötü bülent korkmaz kötü rijkaard kötü hagi kötü bülent ünder kötü fatih terim kötü yönetim kötü futbolcular iyi!

son 3-4 yıldır birçok sorun var takımda ve suçlular hep teknik direktörler oluyor hep onlar gönderiliyor servet,hakan balta,sabri,aydın,ayhan,gökhan bunlar hep kalıyor

Bu arada yönetim Fatih Hocayla uzun süreli sözleşme imzalamalı.Ferguson, Wenger gibi uzun yıllar ayrılmamalı.

İBB'de Abdullah Hoca'nın 7. senesi sonuç ortada.

Ya Eboue neden orta saha neden sol açık filan diyen arkadaşlar var.Sezon başlamadan buralarda Eboue'yi neredeyse Barosun yerine tek forvet olarak yazacak olan bir kitle vardı şimdi ne değişti peki????

Bu sefer Fatih Terim'den ümitli olmak istiyorum

ama görünen şimdilik zor...

Bu sefer Fatih Terim'den ümitli olmak istiyorum

ama görünen şimdilik zor...

Fatih Hocamızın zor durumlarda olmasını asla istemiyoruz fakat yine hatalı transferler hatalı oyun taktikleri ile sezonu açtı,işallah uzun ömürlü olur bu son macerası.

Fatih Hocamızın zor durumlarda olmasını asla istemiyoruz fakat yine hatalı transferler hatalı oyun taktikleri ile sezonu açtı,işallah uzun ömürlü olur bu son macerası.

Hem Real Madrid maçında, hem de İBB macında

oyun sistemi, oyuncu seçimleri ve oyun içinde yaptığı hamleler kötüydü...

Maalesef böyle başladı ama İnşAllah böyle gitmez...

Hem Real Madrid maçında, hem de İBB macında

oyun sistemi, oyuncu seçimleri ve oyun içinde yaptığı hamleler kötüydü...

Maalesef böyle başladı ama İnşAllah böyle gitmez...

Madrid maçında adamlar bize doğru düzgün baskı bile yapmadıkları halde adam gibi bir hucum organizasyonu yapamadık.O günden belliydi olacaklar,,Fatih Hoca artık görmek istemiyor sanırım bazı şeyleri.Süper ligde bütün takımlar çatır çatır oynuyor ve heryerde basıp pozisyon almaya hiç imkan vermiyorken nasıl olacakta gol pozisyonu üreteceğiz bilmiyorum.Kazımla Eboueyle Sabriyle olacak iş değil bu

Madrid maçında adamlar bize doğru düzgün baskı bile yapmadıkları halde adam gibi bir hucum organizasyonu yapamadık.O günden belliydi olacaklar,,Fatih Hoca artık görmek istemiyor sanırım bazı şeyleri.Süper ligde bütün takımlar çatır çatır oynuyor ve heryerde basıp pozisyon almaya hiç imkan vermiyorken nasıl olacakta gol pozisyonu üreteceğiz bilmiyorum.Kazımla Eboueyle Sabriyle olacak iş değil bu

bizde çok karamsar olmayalım renktaş

Fatih hoca da dünkü oyun yapısı ile devam edilmeyeceğini artık görmüştür

umarım bundan sonrası için hayırlı olur

Kaybettik diye kadroyu elestirmeyin hemen. Bence cok dogru transferler yaptik, Türkiye´ye uygun transferler yaptik. Ama dün hicbirsey yürümedi, olmadi yani. Bunun kadroyla hicbir alakasi yok. Sezonun ilk maci olmasi, rakibi tam anlamiyla analiz edememek, nasil oynadigini tam olarak hesaplayamamaktan kaynaklandi bu maglubiyet. Oyuncularin etkisizligi de eklenince böyle oldu iste. Basarili insanlar hatalari ikinci kez tekrarlamaz. Fatih Terim icin de bir ders olmustur bu maglubiyet. Kaybedilen birsey yok. Ancak hatalardan acilen dönülmesi gerekiyor. Sabri´yle filan olmaz bu isler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt