Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.577
- 12.550
- 2.868
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
hata yapmayan td ne demek ya biri bunu aciklaisn once ?
hata yapmayan td ne demek ya biri bunu aciklaisn once ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldırsaymış.fatih terim yönetime transfer yaptıramıyosa kim yaptırcak!!! kimse fatih terime istedikleri alınmadı falan demesin yanialdırmalıydı
Forum mentalitesinde olumlu gelişme var. Rijkaard'ın kovulduktan sonra arkasından söylenenleri. Bir elin parmakları kadar gerçekleri görebilen forum üyeleri daha Rijkaard'ın ilk haftalarında cesurca söylüyorlardı. Ama ilahın hatalar yapabileceğini iddia etmek kimsenin haddine değildi. 10-20 forum fedaisinin aynı anda cadı avına çıkmasına neden oluyordu. Bu sefer ortam çok daha demokratik. Doğrusu da bu! Terim'in hataları apaçık ortada. 2002 dönemindeki Terim'in hatalarının tıpatıp aynısı!!! Aslında bu nedenle Terim suçlu değil. Onun ikinci dönemini unutan, hemen kendine hayal dünyası yaratmaya koyulan balık hafızalı taraftar kitlesidir.
Birsey yazıcam ama sonra Hagi saksakcısı oluuyorum. Onun icin kısaca diyecegim o ki, 2010-2011 sezonunun mac baslıklarına girin. Taraftarın sezon basından Ankaragucu macına kadar Rijkaard dönemindeki futbol icin yorumlarını okuyun. Sonra'da taraftarın aynı kadro ile Hagi dönemindeki futbolun Rijkaard dönemindeki futbola kıyasen ne kadar ilerleme kaydettigini kasteden binlerce yorumu okuyun. Bunu ben degil, devre arasından sonra iki capulcunun gazına gelip Hagi'ye sallamaya baslayan iki yüzlüler yazıyordu.
Hagi'ye bu sene verilmedi ya, icim icimi yiyorum hala. Ulan adam ben Hagi'yim, daha önce basardım yine basarıcam dedi. Tek istedigim bir sezon daha dedi. Biz bu istegini ona vermedik. Neyse eski defterlerle bu yeni sayfayı mesgul etmeyelim, gecti gitti.
Rijkaard, gelmiş geçmiş en çok kredi verilmiş Galatasaray Teknik Direktörü.
Ya geç masalları.Adam gitsin şöyle olacak ,böyle olacak, kurtulacaz cart curt dediniz .
Sonuç= Felaket
Bunu demişse ilginç;
"Açıkçası iyi hazırlandığımız dönemin ardından bu kadar hatalı oynayacağımızı düşünmüyordum. Elimde olsaydı daha fazla oyuncu değiştirirdim fakat böyle bir imkanım yok. "
Elimde olsa... - En Son Galatasaray Haberleri - HTSpor.com
Bu sefer Fatih Terim'den ümitli olmak istiyorum
ama görünen şimdilik zor...
Fatih Hocamızın zor durumlarda olmasını asla istemiyoruz fakat yine hatalı transferler hatalı oyun taktikleri ile sezonu açtı,işallah uzun ömürlü olur bu son macerası.
Hem Real Madrid maçında, hem de İBB macında
oyun sistemi, oyuncu seçimleri ve oyun içinde yaptığı hamleler kötüydü...
Maalesef böyle başladı ama İnşAllah böyle gitmez...
Madrid maçında adamlar bize doğru düzgün baskı bile yapmadıkları halde adam gibi bir hucum organizasyonu yapamadık.O günden belliydi olacaklar,,Fatih Hoca artık görmek istemiyor sanırım bazı şeyleri.Süper ligde bütün takımlar çatır çatır oynuyor ve heryerde basıp pozisyon almaya hiç imkan vermiyorken nasıl olacakta gol pozisyonu üreteceğiz bilmiyorum.Kazımla Eboueyle Sabriyle olacak iş değil bu