Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim en büyük eksiğimiz şablonumuz olmaması. Ujfalusi sabri eboue kazım nerede oynamaya başlayacak tahmin eden var mıydı maçtan önce? ft bunun kararını veremedi. maç boyu yerleri sürekli değiştirdi. ideal bir diziliş kur, oyuncuları yerleştir, sadece eksikler yerine alternatifleri koy. adam sol açıkta başlıyor sağ bekte bitiriyor. sercan giriyor bir orda bir burda. sabri ortadan geriye ujfa bekten stopere, kazım sağdan forvete. ligler 1 ay ertelendi ft bunun kararını verememiş. acilen kim nerede oynuyor belirlenmeli.
Hocayı eleştirirken kantarın topuzuna dikkat etmek lazım.
Hepimizi toplasanız onun futbol bilgisini kadar eder miyiz?
Terim bu kafa ile gidecek bence. Taraftarın yakından tanıdığı Terim diklemesine gider. Eğer bu kafa ile giderse ligde 6 haftada 0 (sıfır) çekeriz. 7. hafta içinde kovulur. Neden değişmez. Çünkü nadıl Pino ve Culio'yu gönderirken kendi ınadı sebep olduysa. Aynı şekilde Servet, Gökhan, Kazım, Ebou gibi tatil köyü futbolcularını oynatmakta ısrar edecek. Yenilik diye Aydın'a ve Sarp'a sarılsa, buna bile şaşırmam. Çünkü Milli takım TD si iken ve 2002-03 sezonun ne sinir krizleri geçirtti zavallı vatandaşa, bunu unutmamıştır kimse umarım.
Terim bu kafa ile gidecek bence. Taraftarın yakından tanıdığı Terim diklemesine gider. Eğer bu kafa ile giderse ligde 6 haftada 0 (sıfır) çekeriz. 7. hafta içinde kovulur. Neden değişmez. Çünkü nadıl Pino ve Culio'yu gönderirken kendi ınadı sebep olduysa. Aynı şekilde Servet, Gökhan, Kazım, Ebou gibi tatil köyü futbolcularını oynatmakta ısrar edecek. Yenilik diye Aydın'a ve Sarp'a sarılsa, buna bile şaşırmam. Çünkü Milli takım TD si iken ve 2002-03 sezonun ne sinir krizleri geçirtti zavallı vatandaşa, bunu unutmamıştır kimse umarım.
Şahsen tam olarak katılmıyorum.
Kendisi bir Teknik Direktör olarak elbet bizden bir daha bilgiye sahiptir.
Ancak zaman geçiyor. Mesela diyebilirsin ki, altı üstü bir "çevirmen", şu gencecik yaşında, koskoca Fatih Terim'den daha iyi olabilir mi?
Olabiliyor işte. Villas Boas mesela.
Nasıl Melo bir Baroni değilse, sen-ben de bir Villas Boas değiliz. Hiçbir zaman kapı komşum Bobby Robson olmadı benim.
Ayten abla vardı ama, bayılırdım be.
Yorumlar yine ilk maç üzerine yapılmış sanırım.Az zaman verin.Değerlerimizi bir anda asıp,kesmek yerine sonsuz destek verip gelmesi muhtemel olan başarılarda pay sahibi olalım derim.Ben F.T'ye sonsuz bir güven duyuyorum.Ve takımımız için en doğrusunu yapacağına da yürekten inanıyorum.