Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Sercan ve Riera'yı çıkarması son derece yanlıştı.
Sercan ve Riera'yı çıkarması son derece yanlıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence her ikisi de yok. hic organize atak gelistirdik mi aga ilk 3 hafta da?
bence her ikisi de yok. hic organize atak gelistirdik mi aga ilk 3 hafta da?
İlk haftayı geç, iyi değildi fatih Terim.
2. hafta Sabri 'yi bek oynatarak hatasından döndü. Golü yedikten sonra 4-4-2 'ye geçerek maçı aldı.
Bu hafta ilk haftadaki verimli oyuncuları 11 'e koyup sistemi 4-4-2 yaptı.
Denedi denedi ve doğruyu buldu. Ben FT 'den yanlışında ısrar, siz karışmayın ben bilirim havasını beklerdim. Ama herkesin dediğini bu sefer FT de dedi.
Bu maçta 10 kişi kaldık 4-4-1 'de çok iyi gitti takım. Sabri 'nin girmesi hataydı. Dediğim gibi 60 dakika dağınık değil düzenliydik. Gücümüz yetmedi bunu 90 dk 'ya yaymaya golü yedik.
90 dk böyle oynasak zar zor girdiğimiz birkaç pozisyonu gol yapıp maçı alırdık. Takım bu gece kesinlikle kötü değildi.
Ben takımdan ve gelişiminden memnunum.
Bu gece bir kaza oldu. Golü yedikten sonra beraberlik bizim için şanstı.
Eksiklerimiz tabi ki var ama geçen seneden en azından daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.
Melo, Sercan, Elmander, Baros, Ujfalusi, Gökhan istekli,
Hakan Balta iki maçtır iyi iş çıkarıyor, özgüveni yavaş yavaş yerine geliyor,
Kazım'ın zor zamanlarda inisiyatif alma çabasını sevdim,
Selçuk'un zor maçlarda biraz daha ön plana çıkması lazım,
Eboue'den daha fazlasını bekliyorum,
Riera'yı merak ediyorum,
Sabri ileride topu biraz isabetli kullansa vazgeçilmez olur,
Muslera'ya da kesinlikle destek olunması lazım.
4-4-2 ile yürümez. melo ve selcugun önüne bir adam lazim! selcugun elestirilmesinin sebebi de bu zaten.
biz ya 4-3-3 oynariz ya da 4-4-1-1.
O zaman Hagi'de sol kanatta (Hasan Sas oldugunda sag kanatta) oynuyordu Galatasaray kariyeri boyunca.
Hagi diziliste kanatlarda yer alıyordu. Oyun icinde ise serbest rol alıyordu. Engin'de aynı dogrultuda oynatılsın diyorum. Baska idrak edemedigin birsey varsa sor.