Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Culio gitsin kumda oynasın. İddia ediyorum Riera'dan fazlası şuan en fazla ama en fazla, böyle taşlar çatlasa, yer gök yarılsa 1 gol 1 asist olurdu.
Galatasaray'ın Culio, Stancu, Pino, Eboue gibi oyuncuklara ihtiyacı yoktur, olmaz olmamıştır.
Fatih Terim'i eleştirecektim ama öyle mantıklı şeyler yapıyor ki maç sonları, bir an da sinirlerim geçiyor ona karşı.
Bugün ortada bir TD şansızlığı vardı. 2 tane as oyuncun 30 dakika içinde sakatlanıyor, oyuncu değişikliği sırasında gol yiyorsun, yeni giren oyuncun 10 dakika fln sonra kırmızı kart görüyor. Hakem 5. dakika itibariyle niyetini belli edip tüm oyuncuları tahrik ediyor. Takımın kimyası bozuluyor kısaca.
Riera gibi adam bile maç sonu hakemin üstüne yürüyorsa, oyuncular elinden geleni yapmış ama planını bozan bir hakem varmış saha da.
Transfer dönemi için kızabiliriz hak veriyorum. Eboue ve Riera'yı istemiyorum deseydi sanırım alınmazdı. Keşke istemeseydi o zaman gereksiz almayın diye yırtındık. Ama geçen seneye oranla takım yenilse bile, bir mücadele içinde, hakkını arıyor, sahada boynu bükük dolaşmıyor fln filan.