Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

haftaya eboue beke gecsin. riera mümkünse sahada olmasın. yektaya gelince tamam star bir topcu degil ama bu rieradan 50 kat iyi oynar.

Eboue sağ bekte oynasın artık kazanmamız gerek. 2.yarıda beğendim bugün sağ gerideydi. Solada Riera pasifinin yerine Engin geçer 4-4-2 oynarız inşallah.

Bugün gördüm seni hocam.. Başarı kaygılarına, korkulara ve başkalarının yorumlarına aldırmadan bildiğini okuyan ve sonuna kadar giden Fatih Hoca'yı gördüm.. Tek oyuncu değişikliği yapmadan 5 oyuncunun yerini değiştirebilen (sabri=>sağ açığa ebue=>sağ beke h.balta,melo=>stoper ujfalusi=>sol beke geçti) ve bunu yaparak takımını şaha kaldıran "Gerçek Terim" i gördüm.. Sakın bildiklerinden şaşma hocam.. sakın aldırma çatlak seslere ve bildiğin yolda dosdoğru yürü.. Biliyorum yine olacak.. biliyorum bir kez daha başaracaksın..

Egoları yüzünden takımın sol kanadına ve ekonomisine müthiş zararı oldu.

1. Yüzüne bakmadan Culio'nun üstünü çizmeseydi, bugün sol kanat işler vaziyetteydi.

2. Culio = 600.000 euro, Riera = bonservis+3.000.000 euro.. WHAT ABOUT ECONOMY?

3. Culio sol kanat için elde tutulup, Riera'ya hiç bulaşılmasaydı, iyi-kötü bir 10 numara transfer edilebilirdi.

O yüzden;

Tebrikler Terim :005:

hoca puanım : 4/10

oda oyuncular uzerinde otorite sağlaması ve servet'i kesmesi yuzunden, 2'ser puan verdim. sistem acısından sozum yok, zira durum ortada.

Egoları yüzünden takımın sol kanadına ve ekonomisine müthiş zararı oldu.

1. Yüzüne bakmadan Culio'nun üstünü çizmeseydi, bugün sol kanat işler vaziyetteydi.

2. Culio = 600.000 euro, Riera = bonservis+3.000.000 euro.. WHAT ABOUT ECONOMY?

3. Culio sol kanat için elde tutulup, Riera'ya hiç bulaşılmasaydı, iyi-kötü bir 10 numara transfer edilebilirdi.

O yüzden;

Tebrikler Terim :005:

Hala anlamıyorsunuz değil mi bize Culio,Reira gibi adamlar lazım değil bunlarda çok çok daha yaratıcı isimlere ihtiyacımız var olay Culio yada Reira değil vurun kahpeye zihiyetinden bi vaz geçin artık.

Riera transferi aceleye geldi, sol açık lazımdı bize. ve olympiakos denen takımla hazırlık maçı yapmamızla başladı tüm olay. bizim sağ tarafı otoban yapan rierayı görünce bu bizi şimdilik idare eder demişler sanırım o yüzden almışlar.

Hala anlamıyorsunuz değil mi bize Culio,Reira gibi adamlar lazım değil bunlarda çok çok daha yaratıcı isimlere ihtiyacımız var olay Culio yada Reira değil vurun kahpeye zihiyetinden bi vaz geçin artık.

Sen bence benim yazdığımı anlamamışsın. Elde çorba parasına oynayan, gerektiğinde çıt çıkarmadan kulübede oturacak Culio varken tutup Riera'yı getiren babam mı? Riera lüzumsuzu yerine bir 10 numara alınabilirdi yazan babam mı?

Riera transferi aceleye geldi, sol açık lazımdı bize. ve olympiakos denen takımla hazırlık maçı yapmamızla başladı tüm olay. bizim sağ tarafı otoban yapan rierayı görünce bu bizi şimdilik idare eder demişler sanırım o yüzden almışlar.

Tam tersi aslında, Riera transferi sol açık için geç kalındığından gecikti. Podolski ve Arshavin'le görüşürken başka futbolcularla da görüşmelilerdi. Riera son alternatif oldu, ters köşeye yattık sol açık mevzusunda. :(

yani sonuç olarak acele bir transferdi ne yazık ki

Culio gitsin kumda oynasın. İddia ediyorum Riera'dan fazlası şuan en fazla ama en fazla, böyle taşlar çatlasa, yer gök yarılsa 1 gol 1 asist olurdu.

Galatasaray'ın Culio, Stancu, Pino, Eboue gibi oyuncuklara ihtiyacı yoktur, olmaz olmamıştır.

Fatih Terim'i eleştirecektim ama öyle mantıklı şeyler yapıyor ki maç sonları, bir an da sinirlerim geçiyor ona karşı.

Bugün ortada bir TD şansızlığı vardı. 2 tane as oyuncun 30 dakika içinde sakatlanıyor, oyuncu değişikliği sırasında gol yiyorsun, yeni giren oyuncun 10 dakika fln sonra kırmızı kart görüyor. Hakem 5. dakika itibariyle niyetini belli edip tüm oyuncuları tahrik ediyor. Takımın kimyası bozuluyor kısaca.

Riera gibi adam bile maç sonu hakemin üstüne yürüyorsa, oyuncular elinden geleni yapmış ama planını bozan bir hakem varmış saha da.

Transfer dönemi için kızabiliriz hak veriyorum. Eboue ve Riera'yı istemiyorum deseydi sanırım alınmazdı. Keşke istemeseydi o zaman gereksiz almayın diye yırtındık. Ama geçen seneye oranla takım yenilse bile, bir mücadele içinde, hakkını arıyor, sahada boynu bükük dolaşmıyor fln filan.

Sen bence benim yazdığımı anlamamışsın. Elde çorba parasına oynayan, gerektiğinde çıt çıkarmadan kulübede oturacak Culio varken tutup Riera'yı getiren babam mı? Riera lüzumsuzu yerine bir 10 numara alınabilirdi yazan babam mı?

Hayır ama baban oraya sanırım Culio olsa sol kanadımız işler vaziyette olurdu yazmış.Babana söyle Culio olsa sol kanat en fazla bukadar olurdu yine.Peder beye saygılar.

Kadro seçimi konusunda sonuna kadar arkasındayım, bence her maça ideale yakın ilk 11 ile çıkıyor.

Transfer döneminde büyük yanlışlar yaptığımızı zaten herkes biliyor. Hala Riera niye alındı bla bla sol açık yok vıdı vıdı 10 numara yok bidi bidi demenin anlamı yok, bilyoruz takımın eksiklerini zaten.

Mevcut kadroyla şu anda yapabileceğimizin en iyisine yakın bir duruma ulaştığımızı düşünüyorum şahsen.

Sabri bu sene özellikle milli maçlardan sonra performansını gerçekten iyice arttırdı. Sabri'yi kesip Eboue'yi sağ beke koymak yanlış olurdu bence. Ha Eboue sağ açıkta çok mu iyi oynuyor? Hayır vasatın çok altında.

Ama önümüzdeki maçta zaten Eboue mecburen sağ bek oynayacak. O zaman gerçekten göreceğiz Sabri mi Eboue mi.

Riera'ya gelince: Bugün yine kötüydü ama ikinci yarı sanki iyi oynar gibi oldu. Alternatifi yok maalesef. Ne Yekta, ne de Emre Çolak bekleneni vermiyor, veremiyor bu sene. Demek ki antremanlarda da kötüler ki, hoca fazla şans tanımıyor.

Hayır ama baban oraya sanırım Culio olsa sol kanadımız işler vaziyette olurdu yazmış.Babana söyle Culio olsa sol kanat en fazla bukadar olurdu yine.Peder beye saygılar.

Hee bu kadar olurdu. Ayakta duramayan, adam geçemeyen, şut çekemeyen, bire bir mücadelede sıfır olan Riera yerine, bunların hepsini çok iyi olmasa da yapan Culio oynasa yine aynı olurdu, kesin! Hiçbirşey değişmese dahi sokağa milyon eurolar saçmamış olurduk, Grande sağolsun..

Hee bu kadar olurdu. Ayakta duramayan, adam geçemeyen, şut çekemeyen, bire bir mücadelede sıfır olan Riera yerine, bunların hepsini çok iyi olmasa da yapan Culio oynasa yine aynı olurdu, kesin! Hiçbirşey değişmese dahi sokağa milyon eurolar saçmamış olurduk, Grande sağolsun..

Milyon dolar kısmında katılıyorum sana Tarık ama Culio'nun yaratıcılık bakımından hiç bir fazlası yok Reira ile aralarında.Bize gerçek bir yaratıcı oyuncu lazım ağzım gitmiyor demeye ama o Arda Turan gibi bir adam lazım deli gibi ihtiyacımız var.

Grande harcattığından fazlasını vermiş bu takıma bugün bunu yenilmemize rağmen 9 kişiyle mağlubiyeti kendisine yediremeyen sahada kalan oyuncularının hepsinde gördüm.Çok uzun zaman oldu görmeyeli böyle hırslı kazanmak için bukadar istekli bir takımı.

Ama ön yargıları aşmak zordur.Bunları görmeyip Culio ve Riera kıyasına girmek kolaydır.Neyse Tarık öyle işte.

Milyon dolar kısmında katılıyorum sana Tarık ama Culio'nun yaratıcılık bakımından hiç bir fazlası yok Reira ile aralarında.Bize gerçek bir yaratıcı oyuncu lazım ağzım gitmiyor demeye ama o Arda Turan gibi bir adam lazım deli gibi ihtiyacımız var.

Grande harcattığından fazlasını vermiş bu takıma bugün bunu yenilmemize rağmen 9 kişiyle mağlubiyeti kendisine yediremeyen sahada kalan oyuncularının hepsinde gördüm.Çok uzun zaman oldu görmeyeli böyle hırslı kazanmak için bukadar istekli bir takımı.

Ama ön yargıları aşmak zordur.Bunları görmeyip Culio ve Riera kıyasına girmek kolaydır.Neyse Tarık öyle işte.

Ben de biliyorum Culio'dan falan çok daha iyisine ihtiyacımız olduğunu. Ben istemez miyim solda Arshavin oynasın ya da forvet arkasında Ronaldinho falan gibi biri olsun.. Ama herşeyden önce eldekine öyle kesip atmadan bir bakacaksın. Yabancı kontenjanı müsait, yaz Culio'yu yedek kulübesine, senelik bir halt aldığı da yok zaten. İlk 11 için de bul senin dediğin çapta yaratıcı bir futbolcu. Ama yok! Sen iyi-kötü alternatif olacak bir oyuncuyu kesip atıyorsun. Yerine daha kötüsünü buluyorsun. Üstelik 5 kat daha pahalı. Ve üstelik ilk 11 için! Şimdi burada kim hatalı? Yazdığımın neresi yanlış?

Ben de biliyorum Culio'dan falan çok daha iyisine ihtiyacımız olduğunu. Ben istemez miyim solda Arshavin oynasın ya da forvet arkasında Ronaldinho falan gibi biri olsun.. Ama herşeyden önce eldekine öyle kesip atmadan bir bakacaksın. Yabancı kontenjanı müsait, yaz Culio'yu yedek kulübesine, senelik bir halt aldığı da yok zaten. İlk 11 için de bul senin dediğin çapta yaratıcı bir futbolcu. Ama yok! Sen iyi-kötü alternatif olacak bir oyuncuyu kesip atıyorsun. Yerine daha kötüsünü buluyorsun. Üstelik 5 kat daha pahalı. Ve üstelik ilk 11 için! Şimdi burada kim hatalı? Yazdığımın neresi yanlış?

Para konusunda haklısın hacı o konuda sana tek kelime karşı çıkmam.Benim anlatmak istediğim olay en baştaki olay Culio ve Reira kıyası aralarında paraları hariç yaratıcılk namına verecekleri yarar neredeyse aynı.Burada tabiki okadar parayı Reira tarzı bir adama harcamak buyuk hata buna bişey demiyorum.

Culio gitmesi konusunda sabah bir teorim olmuştu.Hatırlarsan geçen yıl 2.devre başı yabancı futbolcular aralarında kavga etmişlerdi Pino,Culio,Baros bu isimlerden ikisi gitti bir taneside gitmek için son güne kadar bazı takımlarla görüştü (Baros).Culio ya gelirsek hep haberleri çıkıyordu yaz kampında isteksiz diye tabi hepimiz şaşırıyorduk onun gibi çalışmayı seven adam nasıl isteksiz olur diye ama sanırım çok mutsuzlardı aralarındaki husumet bana göre devam ediyordu.

Sadece bir teori tabi saçma gelebilir.

Para konusunda haklısın hacı o konuda sana tek kelime karşı çıkmam.Benim anlatmak istediğim olay en baştaki olay Culio ve Reira kıyası aralarında paraları hariç yaratıcılk namına verecekleri yarar neredeyse aynı.Burada tabiki okadar parayı Reira tarzı bir adama harcamak buyuk hata buna bişey demiyorum.

Culio gitmesi konusunda sabah bir teorim olmuştu.Hatırlarsan geçen yıl 2.deve başı yabancı futbolcular aralarında kavga etmişlerdi Pino,Culio,Baros bu isimlerden ikisi gitti bir taneside gitmek için son güne kadar bazı takımlarla görüştü (Baros).Culio ya gelirsek hep haberleri çıkıyordu yaz kampında isteksiz diye tabi hepimiz şaşırıyorduk onun gibi çalışmayı seven adam nasıl isteksiz olur diye ama sanırım çok mutsuzlardı aralarındaki husumet bana göre devam ediyordu.

Sadece bir teori tabi saçma gelebilir.

Sebep buysa eğer eyvallah. Doğal olarak Baros tutulmuş elde..

takımın kadro eksikliği var ama kadrodan daha çok psikolojik sorunlarda var takımın üst üste maç kazanması şart oyuncular baskıyı görünce çözülüyolar terim takımın arkasında durmasıyla bence şuan için en doğru teknik direktör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt