Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

takım kötü gidince culiolar stancular yazılmaya başlanmış.Geçen sene o heriflerle küme düşüyorduk.Podolski Keita Reyes Forlan Fabiano borsaya bildirildi.Bellki terimin istediği öncelik oyuncular bunlardı.Bu sırada terimin isteği dışı Arda Turan satıldı.

Keita- Melo -Selçuk- Podolski veya Keita- melo selçuk- arda forlan elmander şeklinde yani terimin istediği kadro malesef oluşturulamadı.Hocamıza kızamıyorum.Ama gözle görülür bir değişiklik var takımda.Takım yenilse bile alkışlatıyor kendini.Antep maçı sonunda bunu gördük.Ocak ayına kadar ligten kopmamalıyız.İnanıyorum ki güzel takviyeler olacak.Terim istediği kadroyu sahaya sürecek.

bu maca da korkak ve yumos bir kadro cikarirsan sana laflar hazirladim

Her yenilgide buraya 10 sayfa yorum yazılıyor maşallah.. Şimdi de Hoca'nın hakkını verin bakalım...

Her yenilgide buraya 10 sayfa yorum yazılıyor maşallah.. Şimdi de Hoca'nın hakkını verin bakalım...

Fatih hocanın her zaman hakkımı verdik... Futbolcuları kendi mevkilerinde oynatsa kendi işini de kolaylaştırır.

örn: Gabriel Tamas-Eboue

niye hoca mi cikip oynadi

Bursaspor maçında fatih Terim 2in geç hamlesi yüzünden maçı veriyorduk. Bugün yine benzer oldu ama gol geldi Selçuk 'tan. Üzerimize gelen takımlara karşı Sercan 'ı kullansa Riera yerine daha iyi olur.

Ikinci yari acayip acizdik rakibin hatasindan gol attik o ana kadar resmen eziliyorduk ve yaslanmis gol yemeyi bekliyorduk . Hic bir mudahale yapmadi Terim izledi Allah'tan Omer bir iki pozisyonda kafayi acayip yerlere vurdu ve defansta inanilmaz bir hata yaptilar golu bulduk . Bir gol attiktan sonra yaslanirsak ismimiz GS degil Ordu - Samsun - Antalya - Kayseri felan olur . Sen Galatasaraysan ve kendinden cok daha zayif bir takimla oynuyorsan gol bulduktan sonra bu kadar korkmayacaksin . Ikinci yari Ayhan'i cikarip Sercan'i oyuna alsaydi direk bence sansa bu kadar ihtiyac duymazdik . Farka giderdik .

Kimi kimin yerine koyacaktı? Sercan diyeceksiniz değil mi? Ortasahan zaten yorulmuş ve sen ortasahadan adam eksilteceksin ha.. gülerler adama...

Kimi kimin yerine koyacaktı? Sercan diyeceksiniz değil mi? Ortasahan zaten yorulmuş ve sen ortasahadan adam eksilteceksin ha.. gülerler adama...

Riera çok ağır o çıkıp girebilir Sercan mesela. Bursaspor maçında girdi zor kurtardık yine gol yesek bu sefer öyle şanslı olamayabilirdik ezberden konuşuyorsun.

Riera'nın ortasaha da bastığı topların kaçına basardı Sercan.? Riera'nın yaptığı alan savunmasının kaçta kaçını yapabilirdi ?

Riera çok ağır o çıkıp girebilir Sercan mesela. Bursaspor maçında girdi zor kurtardık yine gol yesek bu sefer öyle şanslı olamayabilirdik ezberden konuşuyorsun.

Sercan Sola değilde Yekta nın yerine girmeliydi. Hoca burada hatalıydı.Riera ya gelince 2 maçta bende çok mücadele ettiğini düşünüyorum ama hala bir kanat oyuncusu için çok eksik yönleri var ettiği mücadelenin yarısı kadar orta,son pas ve adam eksiltmekte yarar sağlasa bambaşka bir hüvviyete bürüneceğiz..

Semih hakkında;40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı dedi.İnşallah bu lafını yemez de haftaya da 11 başlatır.

Riera'nın ortasaha da bastığı topların kaçına basardı Sercan.? Riera'nın yaptığı alan savunmasının kaçta kaçını yapabilirdi ?

Daha fazlasını yapardı. Riera özellikle ortaya çekildiğinde çok güçsüz kalıyor ve rakip rahat geliyor üstümüze. Ayrıca Sercan gibi bir adamı bu durumda almak kontrayla rakibi bitirmek demek. Riera 'yı fazla tutmaya gerek yok sahada.

Şimdi beyler kimse Terim'den iyi bildiğini iddia edecek değil de Sabri'yi orta sahaya zorla koymaya çalışan kendisi. Burda herkes Sabri oranın adamı değil demişti sonunda o yanlıştan döndü. Eboue sağ bek hariç her yerde oynadı zaten. Mecburiyetten sağ beke koydu onu da sonuç ortada. Adam orada verimli. Ujfalusi'yi stopere kaydırdıktan sonra düzeldi biraz defansımız hep sağ bek oynatmaya çalışıyordu. Gökhan- Servet'i banko oynatırdı sakatlanma vs. olmasa. Şimdi öne geçtiğimiz, rakibin iyice üstümüze geldiği bi maçta bile Sercan'ı oynatmayacaksa ne halt yemeye aldık merak ediyorum.

Bir ara topla oynama yuzde 32'ye 68 Kayseri lehineydi . Orta sahadan Ayhan cikip yerine Sercan girse daha mi az hakim olurduk sence topa ? En azindan ilerde cogalirdik rakibe baski yaptigimiz da zaten ustumuzdeki baskiyi azaltiriz . Bir ara akin akin geliyorlardi sansa gol bulduk bulamasak emin ol mac boyle bitmeyecekti ve emin ol o zaman boyle demeyecektin . Fakat ben sonuca gore yorum yapmadigim icin yensek de yenilsek de futbola gore yorum yaptigim icin yine ayni seyleri soyleyecektim :) .

Bir ara topla oynama yuzde 32'ye 68 Kayseri lehineydi . Orta sahadan Ayhan cikip yerine Sercan girse daha mi az hakim olurduk sence topa ? En azindan ilerde cogalirdik rakibe baski yaptigimiz da zaten ustumuzdeki baskiyi azaltiriz . Bir ara akin akin geliyorlardi sansa gol bulduk bulamasak emin ol mac boyle bitmeyecekti ve emin ol o zaman boyle demeyecektin . Fakat ben sonuca gore yorum yapmadigim icin yensek de yenilsek de futbola gore yorum yaptigim icin yine ayni seyleri soyleyecektim :) .

Aç bak bakalım Hoca aleyhinde tek bir yazı yazmışmıyım.. ve devre sonuna kadar da bulamazsınız.. topla oynamanın 32-68 olduğu anlarda zaten kontraya oynuyorduk.. Ama yok sizin için taktiğin değişmesi için oyuncu değişmesi şart.. Fatih Hoca'nın saha içinde oyuncu değiştirmeden taktik değiştirdiğini hala göremiyorsunuz.. ya da görmek istemiyorsunuz...

O zaman diliminde oyuncular psikolojik olarak geriye çekildi ve doğal olarak topa pek hakim olamadık. Bu da kısa süreli panik atak krizi geçirmemize neden oldu. Bunu zamanla aşacağımıza inanıyorum, sadece kazanmayı adet edinmeliyiz. Takımda skoru bir anda değiştirecek oyuncu sayımız fazla olmadığı için de arada bir güvensizlik oluşuyor, devre arasına kadar idare edip; iyi bir kreatif futbolcu almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt