Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Şimdi beyler kimse Terim'den iyi bildiğini iddia edecek değil de Sabri'yi orta sahaya zorla koymaya çalışan kendisi. Burda herkes Sabri oranın adamı değil demişti sonunda o yanlıştan döndü. Eboue sağ bek hariç her yerde oynadı zaten. Mecburiyetten sağ beke koydu onu da sonuç ortada. Adam orada verimli. Ujfalusi'yi stopere kaydırdıktan sonra düzeldi biraz defansımız hep sağ bek oynatmaya çalışıyordu. Gökhan- Servet'i banko oynatırdı sakatlanma vs. olmasa. Şimdi öne geçtiğimiz, rakibin iyice üstümüze geldiği bi maçta bile Sercan'ı oynatmayacaksa ne halt yemeye aldık merak ediyorum.

Sercan'ın form durumunu ve neler yapabildiğini gördük geçen haftalarda.. Sabri nin ortasahanın sağında nasıl oynayabildiğini de hem Liverpool maçında hem de geçen hafta gördük.. Ama bunların hiçbir önemi yok benim gözümde.. Benim için önemli olan takımın bütün haldeki duruşudur ve Terim'in bu konuda doğru yolda olduğuna sonuna kadar inanıyorum.. yoksa oyuncuların dizilişi ancak FM de maç kazandırır.. Hadi onu da geçtim.. Bu forumda herkesin üzerine uzlaştığı bir kadro çıkarabiliyormusun? Herkes kendi kafasında farklı bişey kuruyor ve kendi kafasına uymayan kadro yanlış kadro oluyor değil mi..? Bu durumda takım ŞL şampiyonu da olsa birileri yine kadro-diziliş yapacak ki burası forum olduğuna göre bunu doğal da karşılarım..

Amma ve lakin! Daha 3-4 aylık bir takım var ve lig başlayalı daha 1,5 ay olmuş.. geçen senenin ezik takımı iyi oynamasa bile sahada çatır çatır mücadele ediyor ve buna rağmen birileri Hoca'ya ve oyunculara haddini aşan ve saygı sınırlarını zorlayan yorumlar yapmaktan geri durmuyor (saygı çerçevesindeki eleştirileri kastetmiyorum).. Açıkçası bunlara dur demeyen forum yönetimini de anlamıyorum...

Bence yiyecek. Milli takımda bile sevdiği ikiliden vazgeçmedi.

Kına yakarsın sende.Sonra çıkar ben demiştim dersin gene.Egoistlikte sınır yok adama bak ya.

O zaman diliminde oyuncular psikolojik olarak geriye çekildi ve doğal olarak topa pek hakim olamadık. Bu da kısa süreli panik atak krizi geçirmemize neden oldu. Bunu zamanla aşacağımıza inanıyorum, sadece kazanmayı adet edinmeliyiz. Takımda skoru bir anda değiştirecek oyuncu sayımız fazla olmadığı için de arada bir güvensizlik oluşuyor, devre arasına kadar idare edip; iyi bir kreatif futbolcu almalıyız.

Zaten belki de o psikolojiyi asmak icin asil hucum oyuncusu sokmali Fatih Terim . Ayrica ustteki arkadas kontra oynuyoduk demis hucumda hizli cogalmaktir kontra . Biz hizliyi birak yavas bile cogalamiyoduk ne kontrasi bildigin kumeye oynayan takimlar gibi geriye yaslanmistik .

Hala yukarıda olmamızın en önemli nedeni hocanın hatalarından vazgeçmesi. Sene başındaki kadromuz ;

-------- Muslera ---

Ujfalusi -- Servet -- Gökhan --- Hakan

---------------- Melo ------

--------- Sabri -------- Selçuk -----

Kazım -------------------------- Eboue(Riera)

---------------- Baros -------

Hoca yavaş yavaş doğruyu buluyor, her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Doğru transferleri yaparız umarım devre arasında..

Zaten belki de o psikolojiyi asmak icin asil hucum oyuncusu sokmali Fatih Terim . Ayrica ustteki arkadas kontra oynuyoduk demis hucumda hizli cogalmaktir kontra . Biz hizliyi birak yavas bile cogalamiyoduk ne kontrasi bildigin kumeye oynayan takimlar gibi geriye yaslanmistik .

Selçuğun attığı golde rakip yarı sahada kaç oyuncumuz olduğunu görmüyorsan diyecek lafım yok zaten...

45 ile 70 arasında çoğalma problemi genelde herkeste görülen bir şey. :o

45 ile 70 arasında çoğalma problemi genelde herkeste görülen bir şey. :o

Yok oyle bir sey :) . Sampiyonlugun favori takimlari orta sira takimlarla oynarken bizim yasadigimizin 10'da 1'i kadar problem yasamaz . Fakat biz galip geldigimiz icin bugun kendimizi avutalim yarin yine kufurlerle istifaya cagiralim ortamiz yok .

devre arasinda bir forvet, bir sol, bir de sag acik lazim.

olursa bir de ofansif orta saha ve sol bek.

geriye kalan eksiklikler sezon sonu giderilir.

Erman hocanın Galatasaray yorumu: Galatasaray'a bakıyorsun, her gün fazladan bir tuğla koyuyorlar. Beşiktaş'a bakıyorsun, her gün bir tuğla başka bir tuğla eksiliyor.

Bu sezon şampiyon olsak bile. Terim gelecek sezon o takımı pahalı, yaşlı, ünlü milyonluk Avrupa takımları artığı yabancılar ile bozacaktır. Gelecek için umutlu değilim maalesef. Takım oyunu ve başarı için kadro konusunda istikrar şart.

Bu sezon şampiyon olsak bile. Terim gelecek sezon o takımı pahalı, yaşlı, ünlü milyonluk Avrupa takımları artığı yabancılar ile bozacaktır. Gelecek için umutlu değilim maalesef. Takım oyunu ve başarı için kadro konusunda istikrar şart.

ne diyorsun ya sen iyimisin... kac yasin dasin bilmem ama 96 dan 2000 e kadar bi say bakalim kac transfer yapilmis bos bos konusmayin ltf

ne diyorsun ya sen iyimisin... kac yasin dasin bilmem ama 96 dan 2000 e kadar bi say bakalim kac transfer yapilmis bos bos konusmayin ltf

Rahat bırak ruh hastası yine doktorun odasına sızmış oradan yazıyor.

bak bak takım oyunu ve başarı için kadro istikrarı şartmış.

sen yokken Terim o arma için rakibe kafa atıyor, 3. dünya ülkesine mensup olan bir takımla dünyanın en büyük ülkelerinin ekollerine kafa tutuyor dünyada tüm ezilenlerin duasını alıyor gözlerini yaşartıyordu.

gelecek için umutlu değilmiş kadro istikrarıymış milyonluk yaşı geçmiş adamlar alacakmış nerenden uyduruyosun bunları.

Hacılar şunun için sinirlenmeyin yahu adam ciddi söylüyorum normal bir kafa yapısında değil hakaret olarak algılanmasın ama cidden bazı sorunları var bu belli.Ruh hastası insanlar için canınızı sıkmayın.

biz uefa kupasini alirken ben ameliyat olmustum hemisre ye aynen bunu söyledim ben bu maci izlemeliyim bu mac cok tarih bir mac eger dikisler koparsa bu mac tan sonra tekrar ameliyat olurum ben iste böyle tarih maci yasadim bir mucizeye imza atan degerli bir hoca nin degerini bilmiyoruz ne yazik ki.

Bu sezon bitti gelecek sezondan ümitli değilmiş arkadaş bravo :005:

Fatih Hoca mı avrupa atıklarını topluyor takıma. Sen hangi mağarada yaşıyordun da yeni çıktın merak ettim? Sana o zamanları hatırlatayım biraz ozaman. Avrupa atıkları kimlermiş ve kimler getirmiş görelim bakalım;

Lincoln, Linderoth, Misimovic, Neill, Zapata sizlerin aklına gelen varsa ilave edersiniz. Bu adamları Fatih hoca getirmedi bu takıma. Katkıları nedir? kocaman bir sıfır. Şimdi bu adamın getirdiği isimler sahada son terine kadar savaşırken mi istikrarsız olunacak? Özellikle yenildiğimiz Gaziantep maçını dikkatli izlerseniz bu takımın ne kadar savaşçı ne kadar takım gibi takım olduğunu görürsünüz.

Birazdan Rıza buraya damlar, 14 lüsündeki tüm mermileri F.Terimi eleştirenlere boşaltır, demedi demeyin. Unutmayın bir mermide namlu ağzında ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt