Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Rijkaarddan kat kat başarılı olduğu kesin şu ana kadar

Eldeki kadronun zaten yapabileceği gol atıp,üstüne yatmaktır.Sağ kanat,sol kanat,10 numara şart.Bu oyuncular niye alınmadı diye eleştirilebilir,ama oynadığımız futbolu eleştiremiyorum.Çünkü kapasitesi bu.Eleştiler kadroya olmalı.(bence)

Takım gol yememe alışkanlığı kazandı en azından.Rijkaardın bundan çok daha iyi kadroları nasıl berbat ettiği ortada

Takım gol yememe alışkanlığı kazandı en azından.Rijkaardın bundan çok daha iyi kadroları nasıl berbat ettiği ortada

Doğru Rijkaaard'a usta ayak Xarpinho ve no look pass ustası Barış verildi.

Hücüm olarak iyi ama defans anlamında çok zayıf kadromuz vardı o zaman.

atanın ile tutanın iyi olursa her maçı kazanırsın tutanımız fernando muslera allah nazardan korusun süper birde atanımız iyi olursa deymeyin keyfimize

Maç 0-0 iken oyundan çıkan Riera'nın takım zaman kaybetmesin diye ters taraftan çıkması.. ve 1-0 iken oyundan çıkan Baros'un (her ne kadar etik olmasa da) takıma zaman kazandırmak için ağırdan alarak sahadan çıkması bile çok şey ifade ediyor benim için.. Artık kimse kendine oynamıyor ve tüm takım ortak bir amaç uğruna mücadele ediyor.. Bunu göremeyenlerle de tartışmak yersiz zaten.. Herkese iyi Pazarlar diliyorum...

İmparatordan fener maçında Uefa zaferine özel bir motivasyon konuşması bekliyorum.:)

Doğru Rijkaaard'a usta ayak Xarpinho ve no look pass ustası Barış verildi.

Hücüm olarak iyi ama defans anlamında çok zayıf kadromuz vardı o zaman.

O bölge için Cana-Elano ve M.Topal da verildi Rijkaard'a.. Rijkaard döneminde M.Sarp'la aynı kefeye konup küfürlere maruz kalan Mehmet Topal'ın şimdi M.City ve Chelsea'nin gündeminde olması yeterince manidar değil mi?

O bölge için Cana-Elano ve M.Topal da verildi Rijkaard'a.. Rijkaard döneminde M.Sarp'la aynı kefeye konup küfürlere maruz kalan Mehmet Topal'ın şimdi M.City ve Chelsea'nin gündeminde olması yeterince manidar değil mi?

Rijkkaard'ın ilk dönemine bak orta saha iyiydi zaten defansta problemler vardı.2. sezonda keitayı yolladılar adam gibi oyuncular almadılar kaleci almadılar defans almadılar topal gitti orta saha yok sonra başarı bekle nasıl olacak o iş ?

Rijkkaard'ın ilk dönemine bak orta saha iyiydi zaten defansta problemler vardı.2. sezonda keitayı yolladılar adam gibi oyuncular almadılar kaleci almadılar defans almadılar topal gitti orta saha yok sonra başarı bekle nasıl olacak o iş ?

Yoo ilk sene de ortasahaya küfrediliyordu.. Bu forumda Mehmet Topal'a edilen hakaretleri toplasan kitap olur.. Eğer arşivden görme imkanı varsa bakıp görebilirsiniz bunları...

Takım savunması falan iyi değil gerçek bir rakibe karşı oynayalım görürüm ben o savunmayı ..Önde melo ,arkada ujfa gibi kalburüstü iki defansif deha savunmayı topladı denebilinir o kadar.Beşiktaş maçında kaç posizyon verdi takım ,kalemizde bir süperstar olmasaydı o maç nasıl biterdi,üzülerek söylüyorum takım şu anda sadece 5 adamın üzerinde gidiyor .Ve bunun en büyük sorumlusu podolskiye burun kıvıran ,rotasyonda fena sayılmayacak 2 kanat oyuncusunu (Pino ;culio )ön yargıyla yollayan terimdir.Çok severim kendisini ,vefa duyarım ama gerçek bu ..Devre arasında mutlaka takviye şart ,yerli yabancı 4 adam lazım bu takıma üst düzey.

Yoo ilk sene de ortasahaya küfrediliyordu.. Bu forumda Mehmet Topal'a edilen hakaretleri toplasan kitap olur.. Eğer arşivden görme imkanı varsa bakıp görebilirsiniz bunları...

Bizde bir futbolcuyu hemen kral yapıp hemende kötü yapmak meşhur zaten.

Hepte bir bahane var Rijkaardı savunmak için.Uzaktan çok komik görünüyor boş savunma çabaları

Bir ara Ayhan-M.Sarp-Barış üçlüsüyle 4-3-3 oynuyorduk.Hey gidi günler hey...

Hepte bir bahane var Rijkaardı savunmak için.Uzaktan çok komik görünüyor boş savunma çabaları

Niye savunma yapayım ben rijkard'ın avukartımıyım ben.Rijkaard'ın bizi iyi yönettiğinide düşünmüyorumdum.Ama rijkaard'a 2.sene verilen kadro rezil bir kadroydu.

Elinde Topal varken Sarpı oynatmasaydı,yada elinde Cana varken Sarpı oynatmasaydı.Kendi gerizekalıca kadro kurup sonra oyuncularım kötü dedi.

Elano,Arda,Keita,Baros,Nonda,Misimovic,Nonda,Jo. Bu maliyette oyuncu tarihimizde almadık biz.Müthiş hücum hattını mundar etti.Çok daha kötü bir kadro var şu an ve 2.yiz.Demekki Rijkaardın hiç bir bahanesi yok

Elinde Topal varken Sarpı oynatmasaydı,yada elinde Cana varken Sarpı oynatmasaydı.Kendi gerizekalıca kadro kurup sonra oyuncularım kötü dedi.

Elano,Arda,Keita,Baros,Nonda,Misimovic,Nonda,Jo. Bu maliyette oyuncu tarihimizde almadık biz.Müthiş hücum hattını mundar etti.Çok daha kötü bir kadro var şu an ve 2.yiz.Demekki Rijkaardın hiç bir bahanesi yok

Rijkaard döneminde hücum hattı iyiydi ve fazla gol atıyorduk takımın mundar felan etmedi defanstaki kazmalar ve kaleci olmayınca sonuç böyle oldu.Ayrıca 2. yılında Rijkaard'ın elinde rezil bir kadro vardı.

Rijkaard döneminde hücum hattı iyiydi ve fazla gol atıyorduk takımın mundar felan etmedi defanstaki kazmalar ve kaleci olmayınca sonuç böyle oldu.Ayrıca 2. yılında Rijkaard'ın elinde rezil bir kadro vardı.

Yenildiğimiz Bucada,Karabükte,Manisada falan dünya yıldızları vardı evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt