Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

İlk mesajında bundan çok iyi kadroları mahfetti yazdın şimdide bucada,karabükte dünya yıldızlarımı var diyorsun daha senle tartışmak istemiyorum :D
İsabetli olur.Keitalı,Elanolu,Baroslu,Ardalı kadroyla Anadolu takımlarına yenilmeyi gelenek haline getirmiş birini savunanla konuşulacak bir şey yok zaten.Ayrıca kadromuz şu ankinden kat kat iyiydi

hocam aslanlarımızı iyi motive et son gerdek gecesine az kaldı :asd:

İsabetli olur.Keitalı,Elanolu,Baroslu,Ardalı kadroyla Anadolu takımlarına yenilmeyi gelenek haline getirmiş birini savunanla konuşulacak bir şey yok zaten.Ayrıca kadromuz şu ankinden kat kat iyiydi

2.sezona bak bakalım keita yok elano desen yatmaya gelmiş baros,arda sakat.

ne takim savunmasindan bahsediyorsunuz

besiktas farki kacirdi

uyuyorsunuz

Muslera ve Semih yerine Aykut ve Servet olsaydı halimiz beterdi.

Ujfalusi, Neill'dan fizik olarak biraz daha dinc bir oyuncu gibi görünüyor. Yoksa kalite olarak biribirine fazlaca yakınlar. Gecen sezon Neill'ın veya Cana'nın yanına Semihi koysaydık bu sezonkinden daha asagı olmazdı. Onları kısaca esit sayarsak, bu sezonun onca degisiklige ragmen gecen sezon'dan tek farkı bariz bir sekilde SEMIH ve MUSLERA'dır. Yoksa toplanan puan gecen seneden zerre farklı olmazdı. Meloya, Elmandere, Eboue'ye, Selcuga ve hatta bu sezon daha iyi oynayan Hakan Balta ve bu sezon daha istikrarlı bir grafik cizen Baros'a ragmen. Bunların hic biri az buz takviyeler degil.

-----------Muslera----------

Sabri-Semih-Neill(Cana)-Balta

-----Cana(Neill)----Culio-----

Kazım--Yekta(EmreC)--Stancu

------------Pino-------------

*Arda ve Baros'u saymaya zaten gerek yok. Müthis katkı verdiler gecen sezon.

Sırf Zapata faal olarak oynayan bir kaleci konumunda gelseydi, bizi yiyip bitiren Servet ve gibilerine ragmen üst sıralarda tamamlardık ligi. Gecen sezon yedigimiz gollere bir göz atın derim. Ben attım ve birer facia.

Muhabbetlere bak biri geliyor Melo olmasa haraptık diğeri geliyor Semih,Muslera, olmasa haraptık.Hiç bişey bulamayınca 11 kişi çıkmasak beter olurduk.Komedi ya.Böyle bir mantık en son Jardel ile Hagi varken yaşanıyordu Lucescuyu eleştirenler tarafından.

Sırf sallamak için sallamaya,ben demişitim demeyi sevdiğimiz için boş sallamaya bayılıyoruz hepimiz.

Kötümüyüz evet kötüyüz ancak bu iğrenç ligin en iyisiyiz karabük ve antep maçında hakkımız yenmese farkla liderdik.Geçen sene gibi bir rezillikten çabuk kurtulmak üzereyiz izerini atık atıcaz.Burada herkes özellikle ben demiştim ukalalığına aşık olan tipler geçen yıl bu takım 3 sene toplarlanamaz diyorlardı şimdi barça,real futbolu oynamamızı bekliyorlar.Hayatında koşu bandına dahi çıkmamış adamlar iğrenç bir teknik direktörümüz var diye biliyor.

Eee sanal alem sonuçta.Klavye başında herkes Alex Ferguson,Arsene Wenger(gerçi bunada hoca değil demişlerdi burada) kesiliyor futbolun tanrısı ilan ediyorlar kendilerini.

Eldeki kadroyu son derece iyi yönetiyor şuan için.

Devre arasında yetenekli 3 hücum oyuncusu takıma katılırsa o zaman oyunu tamamen kontrol altında tutan bir Galatasaray görebileceğimize inanıyorum.

Ujfalusi, Neill'dan fizik olarak biraz daha dinc bir oyuncu gibi görünüyor. Yoksa kalite olarak biribirine fazlaca yakınlar. Gecen sezon Neill'ın veya Cana'nın yanına Semihi koysaydık bu sezonkinden daha asagı olmazdı. Onları kısaca esit sayarsak, bu sezonun onca degisiklige ragmen gecen sezon'dan tek farkı bariz bir sekilde SEMIH ve MUSLERA'dır. Yoksa toplanan puan gecen seneden zerre farklı olmazdı. Meloya, Elmandere, Eboue'ye, Selcuga ve hatta bu sezon daha iyi oynayan Hakan Balta ve bu sezon daha istikrarlı bir grafik cizen Baros'a ragmen. Bunların hic biri az buz takviyeler degil.

-----------Muslera----------

Sabri-Semih-Neill(Cana)-Balta

-----Cana(Neill)----Culio-----

Kazım--Yekta(EmreC)--Stancu

------------Pino-------------

*Arda ve Baros'u saymaya zaten gerek yok. Müthis katkı verdiler gecen sezon.

Sırf Zapata faal olarak oynayan bir kaleci konumunda gelseydi, bizi yiyip bitiren Servet ve gibilerine ragmen üst sıralarda tamamlardık ligi. Gecen sezon yedigimiz gollere bir göz atın derim. Ben attım ve birer facia.

gecen seneki bizim sahadaki derbide askerdeydim izleyememiştim macı. neil o macta baya sıvamış. ilk gol öncesi lüzumsuz elle oynamış. 2. goldede alexe gelen topa bakmış. zaten o aralar felaketti. ujfalusinin ben daha bireysel hata yaptıgını görmedim.

ne takim savunmasindan bahsediyorsunuz

besiktas farki kacirdi

uyuyorsunuz
serdar abi o macta kazımın ve enginin kondisyon düşüklügü kurbanı olduk. ilk 20 dakkadada ona bakrsan biz macı 2-0 yapardık. birtek o macı söylüyorsun. takım savunmasına bari laf etme. ama fatih terimin sacma inatları var o başka tabi. takım savunmasını bence cok iyi yapıyoruz. sorun hücum konusu. kanatlar işlemiyor.

Muhabbetlere bak biri geliyor Melo olmasa haraptık diğeri geliyor Semih,Muslera, olmasa haraptık.Hiç bişey bulamayınca 11 kişi çıkmasak beter olurduk.Komedi ya.Böyle bir mantık en son Jardel ile Hagi varken yaşanıyordu Lucescuyu eleştirenler tarafından.

Sırf sallamak için sallamaya,ben demişitim demeyi sevdiğimiz için boş sallamaya bayılıyoruz hepimiz.

Kötümüyüz evet kötüyüz ancak bu iğrenç ligin en iyisiyiz karabük ve antep maçında hakkımız yenmese farkla liderdik.Geçen sene gibi bir rezillikten çabuk kurtulmak üzereyiz izerini atık atıcaz.Burada herkes özellikle ben demiştim ukalalığına aşık olan tipler geçen yıl bu takım 3 sene toplarlanamaz diyorlardı şimdi barça,real futbolu oynamamızı bekliyorlar.Hayatında koşu bandına dahi çıkmamış adamlar iğrenç bir teknik direktörümüz var diye biliyor.

Eee sanal alem sonuçta.Klavye başında herkes Alex Ferguson,Arsene Wenger(gerçi bunada hoca değil demişlerdi burada) kesiliyor futbolun tanrısı ilan ediyorlar kendilerini.

sen kotuyuz ama ligin en iyisiyiz diyebiliyorsan herkes de begenmedigin o diger yorumlari yapabilir

ya sen fergusonsun herkes servet cetin saniyorsun

ya da hakan baltasin eboueyi gorunce bende yaparim diyorsun

gecen seneden daha kotu bir GS olma ihtimalinide nerreden cikardiniz bir bilsek

serdar abi o macta kazımın ve enginin kondisyon düşüklügü kurbanı olduk. ilk 20 dakkadada ona bakrsan biz macı 2-0 yapardık. birtek o macı söylüyorsun. takım savunmasına bari laf etme. ama fatih terimin sacma inatları var o başka tabi. takım savunmasını bence cok iyi yapıyoruz. sorun hücum konusu. kanatlar işlemiyor.

muslera macin yildiziydi

bir ara okadar aciz duruma dustukki utandim

sen kotuyuz ama ligin en iyisiyiz diyebiliyorsan herkes de begenmedigin o diger yorumlari yapabilir

ya sen fergusonsun herkes servet cetin saniyorsun

ya da hakan baltasin eboueyi gorunce bende yaparim diyorsun

gecen seneden daha kotu bir GS olma ihtimalinide nerreden cikardiniz bir bilsek

Kötüyüz çünkü iyi baskı kurduğumuz o ilk 20 dakikalarda gol atamıyoruz rakibi o dakikalarda eziyoruz ancak bunu maçın geneline yayamıyoruz o süre aralığında golü atsak sorunumuz kalamacak buda kötü gösteriyor işte,iyiyiz dediğim konu diğer takımlarla kendimizi kıyaslarsak onlardan iyiyiz çünkü bu ligdeki diğer takımlar bizden fazla bişey oynamıyor hepsinden çok daha iyi mücadele edip çok daha iyi top oynuyoruz.Rakiplerimiz itilerek yarışta tutulurken bizim oyuncularımız kırmızı kartlar ile doğrandı haftalardır.

Ne Ferguson um ne Servet'im Ne Balta yım eleştirirken,yererken laf olsun diye insanların isimlerine takık olduğum için yada kendi egomu şişirmek için ben demiştim demek için boş yere eleştirmiyorum (buna balta da dahil,eboue de dahil tüm profesyonellerimiz dahil) gerçi bunun adı eleştirmek değildir sallamaktır.Melo oynamasa şu isim bunu yapmasa bu adam buna vurmasa hocanın ne mal olduğu çıkar mantığında değilim gerçi nasıl bir mantıksa onuda anlayamıyorum.

Gereksiz sadece sallamak amaçlı yorumlara anlam veremiyorum okadar.

Hırsımız egomuz okadar gözümüzü kör etmiş ki takımın en iyi 4 yabancısından birini takımda istemiyor,Sivas'ı,Gençler'i zor bela yendiğimiz için hoca daha şimdiden istifaya çağrılıyor.

gecen seneki bizim sahadaki derbide askerdeydim izleyememiştim macı. neil o macta baya sıvamış. ilk gol öncesi lüzumsuz elle oynamış. 2. goldede alexe gelen topa bakmış. zaten o aralar felaketti. ujfalusinin ben daha bireysel hata yaptıgını görmedim.

Ujfalusi'yi gecen sezon ki Aykut/Ufuk, Servet/Gökhan, Sabri/Serkan ve Balta/Caglar defansının arasına koy o da kafayı yerdi eminim. Neill'ın bu oyuncularla heyecanı kalmamıstı. Yoksa geldigi ilk yarım sezonda resmen mest olduk hepimiz.

Sezon öncesi:

"Sarp,Baris gibi oyuncular tam Terim´lik,ondari hayatta kesmez.Fatih Terim´i degil,onu gelenleri elestirmek lazim"

Sarp,Baris ve birkac isim daha takimdan ayrildilar.

Hazirlik döneminde:

"Servet,Ayhan fln bu sene banko oynarlar,Terim´in manevi ogullari.Vah halimize"

Servet artik yedek,Ayhanda her 3 macda bi 20dkklik oyniyor.

Sezon icinde:

"Bi kerede olsun,genc oyunculara sans versin,nedir ya bu takinti"

20 yasindaki Semih´i takimin banko stoperi oldu,ve senenin en önemli macinda 20 yasindaki Emre Colaga güveniyor.

Bakalim simdik neler cikacak.Fatih Hoca´yi elestirenler KESINLIKLE antrenörlügünden daha cok kisiligini begenmiyorlar (bunu da anlamak güc).Böyle taraftar olmaz olsun.

Şu anda Allah yardımcınız olsun diye bir damar konuşması yapıyordur İmparator.:)

Herşey için çok ama çooook teşekkürler hocam.Herşeyinle sen bir tanesn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt