Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Gerçekten çok büyüksün İmparator!!! :016::016:

İkinci yarı farkını ortaya koydu tam bir imparator

İlk yarıdaki hatasını ikinci yarıda telafi etti sadece.

İlk yarıdaki hatasını ikinci yarıda telafi etti sadece.

"Sadece" bunu yapmadı. İlk yarıda tek hatası vardı o da Sabri'yi oynatması. Geri kalan 10 kişiyi herkes aynı şekilde oynatırdı. Ama hoca devre arasında Sabri'yi çıkartmakla kalmadı, sahanın en kötülerinden Melo ve Engin'i çıkartıp özellikle 2-2'den sonra iyice riske girerek maçı koparıp aldı. Küçümsemeyin bu kadar.

"Sadece" bunu yapmadı. İlk yarıda tek hatası vardı o da Sabri'yi oynatması. Geri kalan 10 kişiyi herkes aynı şekilde oynatırdı. Ama hoca devre arasında Sabri'yi çıkartmakla kalmadı, sahanın en kötülerinden Melo ve Engin'i çıkartıp özellikle 2-2'den sonra iyice riske girerek maçı koparıp aldı. Küçümsemeyin bu kadar.

Bazı ön yargılar kırılması güç noktada herkes alınmasın ama cahillik sınırında. Ben egosunu hoca üstünden besleyen ve Hocaya karşı inanılmaz bir kini ön yargısı olan 1 yada 2 kişi falan var sanıyordum forumda ama maç saati ve dün gece gördüm ki gerçekten çok fazlalar ve bitecek gibi değiller.

Bak buraya yazıyorum sene sonu alıntı yaparım şampiyon olursak bu egolu kesim fener kötüydü o yüzden şampiyon olduk diyecekler.

Bazı ön yargılar kırılması güç noktada herkes alınmasın ama cahillik sınırında. Ben egosunu hoca üstünden besleyen ve Hocaya karşı inanılmaz bir kini ön yargısı olan 1 yada 2 kişi falan var sanıyordum forumda ama maç saati ve dün gece gördüm ki gerçekten çok fazlalar ve bitecek gibi değiller.

Bak buraya yazıyorum sene sonu alıntı yaparım şampiyon olursak bu egolu kesim fener kötüydü o yüzden şampiyon olduk diyecekler.

Bunu diyecek adama çok ağır küfürler ederim bak bende yazıyorum

Fatih hoca zamanında ne yaptı da ufacık şeyler de bile kötümser yaklaşılıyor anlamadım. Devre arasında teknik bilgisinden tutun da hakarete kadar varan sözcüklerle adama yüklenildi. Kaybetsek alt tarafı bir maç kaybedecektik. Sanki sonsuza kadar maç kazanacak değiliz ya.

Artık olası bir puan kaybına ve mağlubiyete hazırlanın diyorum şimdiden, sonradan ağzınızdan yani klavyenizden çıkacak sözlerin kesinlikle affı olmayacaktır.

Fatih Hoca buyuksun.

:tiphat:

Fatih Terim'in olgunluk çağı diyorum sezon başından beri.Hatalarında ısrar etmemesi en önemli artısı.Klişelerden,tabulardan kurtulun artık.

Bugün maç dönmeyebilirdi de ama kötü gidişi değiştirmek için birşeyler yaptı.Hemde zaman geçirmeden her hamlesini anında yaptı.Bu reaksiyonu gösterebilmesi takdir edilmeli.

İmparator Fatih Terim.

Hocam seni ilk başta tebrik ediyorum nedeni çok açık, sen kendi hatalarından ders çıkarabiliyorsun ve bu çok önemli.

Maça başlayan 11 acayip kötüydü kanat yok, sabri sakatlıktan yeni çıkmış.

Engin ve Sabriyi oyundan çıkarıp, Riera yı sol ve Emre yide göbeğe çekerek maçı kazandırdın , tebrik ederim.Lütfen Emre yi kanatlara gömme.

dünya bir yana,sen bir yana....son nefesine kadar fatih terim....:tiphat:

oyuncu degisikliklerini dogru yapiyor. cok sevmeme ragmen hagi oyuncu degisikligi yaptiginda resmen basim agriyordu.

Ben bu adama bakınca GALATASARAY'ı görüyorum.

İyi kötü hep bizimle kal.

Eğer yenilsek.

Hoca yanlış yaptı.Oyuna şunu alsaydı.Şunu çıkarmasaydı cart curt.

Yendik.

Helal hoca budur işte.İmparator o yaaa :)

Olaylara genel olarak bakmamız gerekir.Şuan iyiyiz.Fatih Hoca iyi gidiyor.Arada kaybededebiliriz sorun değil bence iyi oynadıktan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt