- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
imparator
büyük t.direktör
imparator
büyük t.direktör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elinde dogrudürüst oyuncu olmasada hatasi vardi Reisin.
- Sabri yerine Gökhanla baslamaliydi
- Hakan yerine Caglar ile baslamaliydi
- Sercan yerine Engin ile baslamaliydi
Bu hamleler maçı kazandırmazdı yalnız.En fazla berabere kalırdın.Takımın hücum gücü zaten zayıftı Baros ve Eboue yokken yerlerde sürünüyor.Lig ortalamasının altındadır.
vay be.
yani ligde acik ara en cok gol atan takimda 2 oyuncu olmayinca hücüm gücü lig ortalamasinin altindadir.
masallah.
Elinde dogrudürüst oyuncu olmasada hatasi vardi Reisin.
- Sabri yerine Gökhanla baslamaliydi
- Hakan yerine Caglar ile baslamaliydi
- Sercan yerine Engin ile baslamaliydi
Her kesin kötü günü olabilir , hocam. Bence kazımı forvet, sercanı sağ kanat olarak kullan.Emreyi de sol kanat olarak oynat. Riera ve sabriyi çöpe at, Defansın solu Urfalıya defansın göbeğinide gökhan ve semihe ver.Bu takım seni idare eder.
Her kesin kötü günü olabilir , hocam. Bence kazımı forvet, sercanı sağ kanat olarak kullan.Emreyi de sol kanat olarak oynat. Riera ve sabriyi çöpe at, Defansın solu Urfalıya defansın göbeğinide gökhan ve semihe ver.Bu takım seni idare eder.
fatih terimi laf etmeyin lan. gidin bulent tuluna sulanin.
Valla ben de terimi çook seviyorum, inşallah en az 15 yıl daha takımın başında kalır.Fakat gazı kaçmış kola gibi böyle tat vermiyor, takımdaki oyuncularda etkilenmeye başlamış.Ha bu durum kimin suçu (yönetim yada bir kaç yönetici ise) Başkan buna bir çözüm bulmak zorunda.
Sorun sadece transfer eksikliği filan değil, hoca sanki sene sonunu bile beklemeden gidecem havası veriyor.Takımın öz güveni daha yeni kendine gelmişken , taraftar daha yeni yeni toparlanırken, yönetim - hoca çekişmesi hiç hoş değil.
Ali Dürüst ve çevresi tekrar ağırlığını göstermeli.
Terim, ben makul biriyim - son 3 haftada kaybedilen 5 puanın sorumlusu olarak %3 sen [%1 Sabri'yi sağbek'e koyman, %1 Emre'yi sağda baslatman, %1 Kazım'ı oynatman] %17 Baros'un sakatlıgı, ve %80 yonetimi gosteriyorum...