Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

imparator

büyük t.direktör

Elinde dogrudürüst oyuncu olmasada hatasi vardi Reisin.

- Sabri yerine Gökhanla baslamaliydi

- Hakan yerine Caglar ile baslamaliydi

- Sercan yerine Engin ile baslamaliydi

Bu hamleler maçı kazandırmazdı yalnız.En fazla berabere kalırdın.Takımın hücum gücü zaten zayıftı Baros ve Eboue yokken yerlerde sürünüyor.Lig ortalamasının altındadır.

Bu hamleler maçı kazandırmazdı yalnız.En fazla berabere kalırdın.Takımın hücum gücü zaten zayıftı Baros ve Eboue yokken yerlerde sürünüyor.Lig ortalamasının altındadır.

vay be.

yani ligde acik ara en cok gol atan takimda 2 oyuncu olmayinca hücüm gücü lig ortalamasinin altindadir.

masallah.

vay be.

yani ligde acik ara en cok gol atan takimda 2 oyuncu olmayinca hücüm gücü lig ortalamasinin altindadir.

masallah.

Baros ve Eboue olmadan evet aynen öyle.Takımdaki hücum elemanlarını sayar mısın?

Elinde dogrudürüst oyuncu olmasada hatasi vardi Reisin.

- Sabri yerine Gökhanla baslamaliydi

- Hakan yerine Caglar ile baslamaliydi

- Sercan yerine Engin ile baslamaliydi

Bunları yapsaydı ve maçı kaybetseydik asarlardı hocayı.

sana yönetimde karşı gelen varsa,sevmeyen varsa en kısa zamanda gider inşallah hocam

seni seviyoruz imparator.

Her kesin kötü günü olabilir , hocam. Bence kazımı forvet, sercanı sağ kanat olarak kullan.Emreyi de sol kanat olarak oynat. Riera ve sabriyi çöpe at, Defansın solu Urfalıya defansın göbeğinide gökhan ve semihe ver.Bu takım seni idare eder.

Her kesin kötü günü olabilir , hocam. Bence kazımı forvet, sercanı sağ kanat olarak kullan.Emreyi de sol kanat olarak oynat. Riera ve sabriyi çöpe at, Defansın solu Urfalıya defansın göbeğinide gökhan ve semihe ver.Bu takım seni idare eder.

sag demek istedin herhalde abi :)

sercan sag kanat yerine engini tercih ederim yoksa senin yazdiklarina katiliyorum.

En azından bir kesim olarak sonuna kadar arkandayız hocam.

fatih terimi laf etmeyin lan. gidin bulent tuluna sulanin.

fatih terimi laf etmeyin lan. gidin bulent tuluna sulanin.

Valla ben de terimi çook seviyorum, inşallah en az 15 yıl daha takımın başında kalır.Fakat gazı kaçmış kola gibi böyle tat vermiyor, takımdaki oyuncularda etkilenmeye başlamış.Ha bu durum kimin suçu (yönetim yada bir kaç yönetici ise) Başkan buna bir çözüm bulmak zorunda.

Sorun sadece transfer eksikliği filan değil, hoca sanki sene sonunu bile beklemeden gidecem havası veriyor.Takımın öz güveni daha yeni kendine gelmişken , taraftar daha yeni yeni toparlanırken, yönetim - hoca çekişmesi hiç hoş değil.

Ali Dürüst ve çevresi tekrar ağırlığını göstermeli.

İmparator Bursaspor karşısında Kazım ve Riera haricinde bu sezonun en iyi takımını sahaya sürdü. Defansın Sabri-Semih-Ujfa-Hakan dörtlüsünden oluşması yerinde karar. Sadece Melo ve Selçuk geride biraz saklanıyorlar, daha fazla enerjilerini takıma vermeliler, ama bunda hocamızın bir suçu yok, motivasyon eksikliği olabilir. Sercan Elmander ikilisi en doğru karardı. Fatih hoca son yenilgiden sonra Kazım ve Riera'yı takımda kesmeli, Servet ve Gökhan artık bırakmalı. Gün geçtikçe iyiye gidiyoruz. Mertan gibi gençler yavaş yavaş takıma adapte edilmeli. Başka revizyon olmasın, Bursapor yenilgisi gibi maçlar futbolun cilveleridir, arada bir olabilir bu bizi yolumuzdan şaşırtmamalı. Yeni takım ruhumuz adım adım gelişiyor.

Valla ben de terimi çook seviyorum, inşallah en az 15 yıl daha takımın başında kalır.Fakat gazı kaçmış kola gibi böyle tat vermiyor, takımdaki oyuncularda etkilenmeye başlamış.Ha bu durum kimin suçu (yönetim yada bir kaç yönetici ise) Başkan buna bir çözüm bulmak zorunda.

Sorun sadece transfer eksikliği filan değil, hoca sanki sene sonunu bile beklemeden gidecem havası veriyor.Takımın öz güveni daha yeni kendine gelmişken , taraftar daha yeni yeni toparlanırken, yönetim - hoca çekişmesi hiç hoş değil.

Ali Dürüst ve çevresi tekrar ağırlığını göstermeli.

GALATASARAY SADECE 1 MAC KAYBETTI. bi sorun varsa yonetimdendir ne oluyosa hesabini hocadan sormak aliskanlik olmus. adamin suratina shaqiri istiyon mu? istiyorum. o zaman aliyorum diyon. sonra cok pahaliymis yhaa. dersen adamda istah birakmazsin. o zaman hic teklif yapma. sonra FATIH TERIM biy biy. insallah bu kafa 3. donemini muhaf etmez.

Bursapor yenilgisi. Olur böyle şeyler! Takımlar ard arda rekor sayılabilecek çapta üstü üstüne maç kazanırsa bir doygunluğa ulaşır ve bazı kazalar yaşanabilir. Ama büyük teknik direktörleri bu gibi kazalar doğru bildiği yoldan saptırmaz. Taraftar rahat olmalı. Haftalarca çatır çatır galibiyetler alan takım bu, dokunulmadan bazı ayarlar yapılmnası gerekiyor sadece. Riera ve Kazım'ın takımda oynamaması gibi.

Terim, ben makul biriyim - son 3 haftada kaybedilen 5 puanın sorumlusu olarak %3 sen [%1 Sabri'yi sağbek'e koyman, %1 Emre'yi sağda baslatman, %1 Kazım'ı oynatman] %17 Baros'un sakatlıgı, ve %80 yonetimi gosteriyorum...

Ne desen haklısın Fatih Hocam.

Terim, ben makul biriyim - son 3 haftada kaybedilen 5 puanın sorumlusu olarak %3 sen [%1 Sabri'yi sağbek'e koyman, %1 Emre'yi sağda baslatman, %1 Kazım'ı oynatman] %17 Baros'un sakatlıgı, ve %80 yonetimi gosteriyorum...

aynen katılıyorum

Fatih Terim olmasaydı bu kadroyla daha çok 8. liklere oynardınız.

Ünal Aysal, yönetim içindeki haysiyetsizlere ya dur der ya kendisi gider. Fatih Hoca hepinizi fazla.

Adamlar liderlik koltuğunu gördüler ya hemen havaya girdiler şımardılar. Gerizekalı herifler hoca takımı bu seviyeye getirmek için neler yapmadı. Bu kadroya Fatih Terim hariç hiç kimse bu kadar gelemezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt