Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

B_be796d985b06177bc152ee7a7967cbc8.jpg

:bid::bid:

Elinden geleni yaptın hocam.

Öl de ölüyüm.

Senin canın sağ olsun hocam :)

Çooook kaçırdık çoook, idareciler görsün bu takımın adam gibi takviyelere ihtiyacı var.

Helal olsun sana hocam. :016::016::016:

Sene başında "mağlup olsa bile mücadelesi ile alkışlanacak bir takım yaratacağız" dedin hakikaten de böyle bir takım yaratmışsın bugün bunu gördüm. Ne kadar şanssız olsak da mücadelesi ile gurur duydum takımımın.

Ben ne kadar umutsuz olsam da inşallah emeğinin hakkın oyuncularınla alırsın 4 maç sonunda!

Sene başından beri bağırdı adam,bu takıma çok üst düzey bir golcu lazım diye.Onu almayanlar utansın.Bitmiş Baros´a,32´lik Necati´ye,gece kuşu Sercan´a mahkum bırakanlar utansın.

Yorumcularin cogu 5 puan fark onemliydi,beraberlikten sonra kontrollu oynatabilirdi dedi,katilmamak elde degil,

Soyledikleri cok mantikli stratejik olarak, ama Fatih hocayi imparator yapan bu mantik degil.

Mantiken katilsam da yorumculara ben takimimin sonuna kadar galibiyet icin bastirmasindan memnunum,

Hoca da demisti zaten biz puan hesabi yapmayiz, tek amac galibiyet diye, hicbir test sinavinda puan hesabi yapmayip

Bir tane bile bos birakmayan benim kafada hoca da :D

Olmayınca olmuyor be hocam, sağlık olsun. Umarım yönetimdeki asalaklar senin başına çorap örmezler, uzun yıllar takımımızın başında olman gerek.

Hocanin en cok savundugum yani formayi adaletli dagitmasiydi, daha net olarak hak edene vermesiydi. Dun bunu yapmadi. Haftalardan beri hic birsey oynamayan Emre'yi cezadan ciktigi ilk macta ilk 11'e koydu. Emre'ye gelene kadar bir degil tam iki oyuncu vardi malesef.

Yanlis yapildi bana göre, BJK macinda gibi baslamaliydik, iyi olani bozmak gerekmezdi. Degisiklik yapacaksaydi da oda Neco - Baros olacakti.

Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin...

Sen fedarasyonuda yenersin hakemleride LİGTV denen futbol katilinide bizler sana inanıyoruz...

Şampiyon olamasanda ömür boyu sözleşme imzalansın cansın hocam...

keşke hırsının önüne geçebilseydi . canı sagolsun

Fatih hocanın doldur boşaltı yüzünden tongaya düştük 1-1 olmuş işte daha niye yükleniyosun ki ne gerek var noldu şimdi saçma sapan bir golle yenildin ama hocaya güvenimiz sonsuz süper final denen lanet şeyden alnımızın akıyla çıkıcaz..

Hocam 1-1'den sonra hiç yüklenmeye gerek yoktu ama o gazla yüklendik sağlık olsun ama adım gibi eminim biz ŞAMPİYON'luğu saraçoğlu'nda kutlayacağız.

Yüklenmeye gerek yoktu he canım oldu benim. Takım %100'lük pozisyonlar buluyor siz yüklenmeye gerek yoktu diyorsunuz ne yapacaktı o zaman beyler çok net pozisyon buluyorsunuz hiç gerek yok gol falan atarız mazallah gerek yok mu diyecekti?

O anda öyle gaza gelmiş takımı durduracak bir teknik direktör yoktur dünya üzerinde.

Maçtan önce 5 yapalım,Kadıköy'e paf takımla çıkalım diyordu herkes.Şimdi çıkıp niye yüklendik demenin manası yok.

Attığımız golden hemen sonra baskıya başladık. Kendi sahanda rakibini sıkıştırmışsın. Öne geçmiş olsaydık rölantiye dönerdik ama, 1-1'e yatsak eleştirinin boyutunu tahmin edemiyorum. Doğrusunu yaptık boşverin. O formayı giyen adam da atacak yani.

O gazla yüklendik biz atamadık onlar attı yapacak bir şey yok.

Sorun yuklenmek falan değil. Mevcut savunma ve kadro/dizilişle Stoch'un golunden önce aynı pozisyonu 2-3 kere verdin. Savunma çizgi oynuyor niye? Kademe, derinlik yok çunku çapa yok takımda, Melo Aurelio gibi hem çapa(önlibero) hem de orha saha merkez(mc) oynayamıyor, 2.mc gibi serbest oynuyor. Yani Ulfa-Semih yanyana ip gibi dizliliyor kaçırırsak buyuk tehlike oluyordu oldu da, 3.pozisyon gol oldu.

Sonra Ulfa ve Semih, Song gibi çabuk olurda tek hat uzerinde o kadar öne çıkararsın, gerek 1. golde gerek 2.golde teketekte ağır kaldık.

Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetteki şampiyonluk şansılarını karşılaştıralım. Galibiyette %95 beraberlikte %60-70 şampiyonduk, mağlup olduk şimdi şanslı taraf Fener, şampiyonluk şansımız bence %10 falan. kadıköy'den son maçta çıkarmazlar. Efendin bunun inanmamakla falan alakası yok kağıdı kalemi al hesap yap, beraberlikten galibiyete gidicem diye çok daha riskli, çok daha fazla şey kaybedecegin mağlubiyeti görmezden gelmek niye? Hadi pozisyon vermezsin eyvallah. Yahu kaç pozisyon Semih birebir kaldı rakiple, adam geçse kaleciyle başbaşa kalacak, nasıl görmüyorsun, maç izlerken arkadaslarla dedik, herkes gördü.

Bu savunma anlayışıyla çizgi savunma ve ağır stoperler ile Ş.Liginde elek oluruz. İkincisi Melo serbest oynayacaksa alıacak kanat oyuncularından biri MRC ya da MLC tarzı göbege destek vermeli. Savunmada tanden çizgi halinde kalıp, onunde derinlik sağlayan supurucu olmazsa işin zor. Ben sana Topal gibi çakılı oynayan adam al demiyorum, Aurelio gibi hem derinlik katan hem ayagı duzgun adam al derim, Lass melo'dan faydalı olur NOKTA. Melo gider Lass gelir, sağ açıga da Hamit. Lass savumaya daha fazla katkı verir, Hamit de göbege. Sol açıga yardıran ofansif bir adam aldın mı tamamdır.

Fatih Hocam son bir nokta, yahu Emre yokken Stoch yedek başlamışken sahada Alex ve Sow dışında tehdit yokken ne demeye Alex'e adam markajı verilmez. yahu karşı takımda 3-4 etkili adam olurda hangisine verelim ya da markaj verirsek biz nası top oynayacagız dersin.Altı ustu bir kişi Alex bu ya... Adam ya gol ya asist, ilk golde Alex boş kaldı, Selçuk arkasındaydı geç kaldı pozisyonda. Hocam Stoch girene kadar sadece Alex varken sahada markaj yaptırmayarak hata yaptın bence. Aynı şekilde Alex-Caner çıkmış Özer-Stoch girmiş, sahadaki forvette Karabuk'te bile oynayamayacak Bienvenue! Yani sahada dikkat edilecek tek fenerli hızından ötürü Stoch. Ama uyudun yine, Adam göz göre 3 tehlike yarattı biri sut ikisi dribling, son pozisyonda da taktı golu! Bir kişi tutturmayı tercih etmedin. Kötüydün dün hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt