Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ne ne alaka?

Ondan sonra çıktı. 5 dakika falan konuştu. Bayram ve yeni sezon ile ilgili dileklerini dile getirdi. Bir de mesajı ne zaman attığıma baksaydınız keşke..

terim_78NDG.jpg
B_11982566f5ef6ea7ef50d6f123359ff9.jpg
B_c4c8a7bf0141b31be3b608b79b7404c9.jpg

[video=youtube;1AcHOu9FE-Y]https://www.youtube.com/watch?v=1AcHOu9FE-Y&feature=g-all-u[/video]

Fatih Terim: Sorularınıza cevap vermek için yayınıza geldim. Ama Gaziantep'teki olayları öğrendim. İçimden futbol konuşmak gelmiyor.İkinci golü attık kazandık diye konuşmak istemiyorum. Herkesten özür diliyorum ama bu gece futbol konuşmak istemiyorum.Kınamayı da geçtim bu olaylara neden olanlara lanet ediyorum. Kardeş kardeşi öldürüyor bu ülke nereye geldi üzülerek izliyorum.

Adam gibi adamsın, her zaman gururumuzsun Fatih hocam..

Mac sonu acıklamalarıyla sadece örnek bir teknik direktör değil, örnek bir insan olduğunu gösterdi.

Saha içine gelince hamleleride cok iyiydi. Baktı Selçuk-Hamit ikilisi göbekte cok etkili olamıyor, Emre'yi hemen ortaya cekip Aydın'ı sola,Hamit'i sağa cekti ve pozisyonlar ardı ardına geldi. Sadece Amrabat'ı sağ kanatta oynatması hataydı fakat onuda Aydın solda cok iyi oynadığı için sağ kanatta oynattı.

Fatih hocayı nitelendirecek sözcük bulamıyorum...

[video=youtube;wBrCd6wMBhg]https://www.youtube.com/watch?v=wBrCd6wMBhg&feature=player_embedded[/video]

Senin değerini anlıcaklar da iş işten geçtikten sonra...

Başımızda dini propaganda yapıp şehitlere mehmet diyen mahluklar varken, dinimizdeki şartı suratlarına çarpan senin gibi TÜRKleri, Allah başımızdan eksik etmesin İmparator !..

Şu koca ülkeyi yönetip teröre iki çift laf edemeyen cibiliyetsizler izleyipte ders alsınlar.. Gerçi nerde onların keyifleri bozulmasında kime ne oluyorsa olsun.. Nasıl olsa ölen anaları değil bacıları değil oğulları da doğru düzgün askerlik yapmıyor zaten oh misss.. Birisi mi ölmüş kim takar..

Iyi ki varsin hocam. Sensiz bir Galatasaray düsünemiyorum. Zaman dursun, nolur yaslanma.

Herseyinle müthis bir insansin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt