Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

yorumlar geçen senenin başlarını hatırlattı. hiç birimiz daha iyi bilmiyoruz hocadan merak etmeyin.

takımın kaldığın yerden devam etmesini istiyor sadece başlangıçlar biraz zor olur yeni oyuncular oturmaz oyuncular tam olarak fiziken ruhen hazır olmaz.

bunlar zamanla aşılacak. biraz sabredin geçen seneki gibi.

Hazır değiliz, bir süre kayıplar yaşanabilir, savunmada yaptığımız hatalar kadar kaçırdığımız pozisyonlar takımı demoralize ediyor.

Fatih Terim | Teknik Direktör

gecen sene her duran toptan gol yedik demedigime gore bi abarti yok

ayni adamlar futbolu unutmadi heralde

super final maclarinda her yan topta yuregimiz azimiza geldi

unutmus olmaniz ise benim sorunum degil:)

Duran top zaafımız var ama asıl sorun o değil.

Kritik yerlerde olmayacak fauller yapıyoruz, bunu ilk önce çözmemiz lazım.

Amrabat-Aydin ve Burak ilk 11'de baslamaliydi. Melo-Amrabat degisikligi de cok yanlisti.

ben cidden geçen sene rakibe vurdurduğumuz bir korner ya da yan top dahi hatırlamıyorum öyle tehlike arz edicek

yediğimizde sadece arenada serdar aziz ve mustafa sarpın golüydü

bu senede daha ilk 3 maçta yediğimiz 3 duran top golünü geçtim sadece sivokun şu maçta vurduğu top sayısı 4

bir melo faktörü var tabi ki ama gereksiz bir rehavetmidir çalışmamıdır adam paylaşımı sorunumudur bi şey olduğu muhakkak

Bu başlık altında teknik, taktik, kadro v.s. yorumları yapmak çok yanlış bana göre.. çünkü hoca bu konularda hepimizden ve belki de bu ülkedeki herkesten fersah fersah üstündür. O yüzden takımın futbolundan ziyade Fatih Hocayı değerlendirmek daha mantıklı olur; çünkü formda bir F.Terim her türlü sorunu çözer ve her turnuvada her kadroyla başarıya uzanabilir. En yakın örneğini hatırlayacak olursanız Hoca geçen sezon kendini tüm medyadan ve Türk futbolunun kalitesiz ve karaktersiz camiasından soyutlayıp tamamen işine odaklandı ve sonuç olarak çoğumuzun ilk 3'e razı olduğu sezonu 9 puan farkla önde kapatarak inanılmazı başardı.

Ancak Fatih Hocanın son zamanlardaki ruh hali ve tavırları beni endişelendirmeye başladı. Açıkçası hocanın şu anda tamamen takıma konsantre olduğunu düşünmüyor ve es kaza burayı okursa (kulüpte çok kişinin bu ortamları takip ettiğini biliyorum) bazı şeyleri kendisine hatırlatmak istiyorum.

1- Sizin ne olduğunuzu, neleri başardığınızı ve neleri başarabileceğinizi hepimiz biliyoruz hocam. Kendinizi hiç ama hiç kimseye ispatlamak gibi çabanız olmamalı. Kendiniz gibi olun bize yeter.

2- İlk maddede yazdığım gibi neleri başarabileceğinizi bu ülkede herkes biliyor ve bazıları sırf bu yüzden, yani başarılı olursunuz korkusuyla salyalar saçarak size saldırmaya sistemli bir şekilde devam ediyor. Bunu kimlerin neden yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz. O yüzden bunlara takılıp gereksiz yere hırslanmaya ve konsantrasyonunuzu yitirmeye hakkınız yok hocam.

3- Başarısız olduğunuzda arayıp hatırınızı bile sormayan. Başarılı olduğunuzda da bir yandan evinize misafir olup diğer yandan kalleşçe size sallayan Hıncal v.b. parazitlerden bir an önce kurtulun hocam. Sizin ne kadar duygusal olduğunuzu ve bu tarz hareketlerden etkilenip performans kaybına uğradığınızı çok iyi biliyorum çünkü..

4- Şunu çok iyi bilin ki şu anda rüya takım, imparator tarzı yağlamalarla sizi en yükseğe çıkaranların amacı sizi ve Galatasaray'ı yüceltmek değil, yükseğe çıkarttıktan sonra arkanızdan itmektir. Şunu çok iyi biliyorlar ki düştüğünüz yer ne kadar yüksek olursa canınız o kadar acır. Maalesef özellikle kendi camiamız içinde çöreklenmiş olup kuyunuzu kazan bu güruhun gazına gelmeyin lütfen.

5-Ben asla skora göre değerlendirme yapmam. Ama geçen sene çoğu maçta 120 km yi deviren takımın son BJK maçında sadece 100 km koşması ve sizin de sanki herşey yolunda gibi hareket etmeniz beni endişelendirmeye başladı hocam. Umut ediyorum ki takımın form tutma zamanlamasını CL ye göre ayarladığımız için böyle olsun. Çünkü erken form tutmanın bedelini 1997-98 sezonunda çok ağır ödemiştik. Ama eğer öyle değilse 1-2 aylık gaflet hepimize çok şeyler kaybettirir hocam.

Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen takımların lige başlangıçları her zaman sıkıntılı olmuştur...

Bu dünyanın her yerinde her liginde böyledir, Manchester ilk hafta Everton'a yenilmedi mi?

İlk 11 deki futbolcuların değeri 388 milyon olan Real madrid önce Valencia'ya kendi evinde 2 puan kaptırıp sonra 34 milyon luk Getafe'ye yenilmedi mi? PSG dünyanın yatırımını yaptı adamlar 3 haftadır galibiyet alamıyor..

PSV Eindhoven, kadrosunda barındırdığı 1 futbolcunun bütün takımı komple alacağı Walwijk'e ilk hafta boyun eğmedi mi?. Daha neler neler vardır. Şimdilk aklıma gelenler bunlar.

Ama değişmeyen bir gerçek var. Şampiyonluğun en güçlü adayları ilk haftalarda sıkıntı yaşar. Bizde sadece bu hafta yaşadık bunu. (geçen senede belediyeye yenilmiştik ilk hafta)

Düşünün 3 büyüklerden bir olarak gösterilen Beşiktaş'ın sahasında berabere kalmayı bir sıkıntı olarak adlediyorsak, 1 puanı içimize sindiremiyorsak biz gerçekten çok büyük bir takımız..

Şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz.. Bu takıma ve Fatih Hoca'ya güvenin yeter.. Çok güzel işler olacak bu sene. Hem Lig'de Hem CL'de.. Buna inancım TAM.

B_39e3fc8d61aa06fa86fa4faa9be1b710.jpg
B_1b4605482e5297eecc95b62e83197f53.jpg

Hocamın üstündeki süper. :yenieek:

B_e35751139d69bb82a52a81484067b66d.jpg
B_73b5463b1dd23c98d1877e5f326076b1.jpg

şu takıma duran top savunmasını göster gözünü seveyim....:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt