Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Öncelikle o zaman cezalıydım 1 hafta önce geldim.Manu maçına da aynı yorumu yaptım 4-4-1-1 veya 5-4-1 çıkmalıydık o maça.Manchester da golü atıp yattığı için öyle göründük,rakip geri çekildiği için rakip sahada top oynuyoruz.Ama pozisyon zenginliğimiz yok.İstediğin kadar top çevir rakip sahada gerisinin ne önemi var pozisyona giremedikten sonra?
yani m.united geri çekildiği için önde gözükmüşüz! 4,5,1 yada 4,1,1 oynasak çok pozisyonamı giricektik güldürme allahaşkına! pozisyon zenginlimiz yok yazmışın sanırım sen başka maçı izledin yada takıntılısın .

yani m.united geri çekildiği için önde gözükmüşüz! 4,5,1 yada 4,1,1 oynasak çok pozisyonamı giricektik güldürme allahaşkına! pozisyon zenginlimiz yok yazmışın sanırım sen başka maçı izledin yada takıntılısın .

Manu'nun oyun tarzı bu.Bir tane atar yatar,90 da bir tane yese kazara bir tane daha atar ve maç biter.Kaç pozisyonumuz var Man.U maçında?Ceza sahası içindeki en net pozisyonumuz Burak'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon.Onun dışında Selçuk'un kafa vuruşu sayılabilir bir de.Sanırım rakip sahada top oynama ve atak yapmayı gol pozisyonuna girmekle karıştırıyorsun. :)

Manu'nun oyun tarzı bu.Bir tane atar yatar,90 da bir tane yese kazara bir tane daha atar ve maç biter.Kaç pozisyonumuz var Man.U maçında?Ceza sahası içindeki en net pozisyonumuz Burak'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon.Onun dışında Selçuk'un kafa vuruşu sayılabilir bir de.Sanırım rakip sahada top oynama ve atak yapmayı gol pozisyonuna girmekle karıştırıyorsun. :)

+ 3 tane direğe çarpıp çıkan şut.

+ 3 tane direğe çarpıp çıkan şut.

Amrabat'ın direkten çıkan pozisyonu gol pozisyonu olarak tartışılabilinir bir tek.Yani çok net pozisyonlar değil onlar.En net iki pozisyonu zaten yazdım yukarıda.İki Şampiyonlar Ligi maçında da istediğimiz hücum organizasyonlarını gerçekleştiremedik bu bir gerçek.Şşanssızdık,direk falan bence böyle avunmanın manası yok.Hatalarımızı tespit edip kalan 4 maçta elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

Takım iyi gittiğinde bu başlıkta ayda 3 sayfa dolarken ilk başarısızlıkta 1 günde 10 sayfa yazılmış.. Ben de Melo dan dolayı eleştirdim ama bu kadar pusuda yatan adam olduğunu bilmiyordum. Hocaya saldıranların antu jargonuyla konuşması da son derece dikkat çekici !!!

B_dc185b3aa0d59baa34ffef62a6663263.jpg

hocamm allahini seversen avrupada baskili futbol oynama . Avrupada kontro futbol ayaga pas yaptirsan .. Zaten bekler cikiyor defans kabak gibi ortaya cikiyor yaptirtma gozunu seveyim cig cig yiyorlar bizi ..

Takım iyi gittiğinde bu başlıkta ayda 3 sayfa dolarken ilk başarısızlıkta 1 günde 10 sayfa yazılmış.. Ben de Melo dan dolayı eleştirdim ama bu kadar pusuda yatan adam olduğunu bilmiyordum. Hocaya saldıranların antu jargonuyla konuşması da son derece dikkat çekici !!!

he he ali he

takim iyi giderken akhisarla oynuyor cunku ondan olabilirmi

şu emre çolağı kanatta oynatmaktan vazgeç hocam.inat etme artık.emre belezolu şerefsizine verdiğin şansı şu bebeye de ver.alem ortasaha görsün.

he he ali he

takim iyi giderken akhisarla oynuyor cunku ondan olabilirmi

Biraz daha büyü; tanımadığın insanlara nasıl hitap edeceğini öğren.. o zaman seninle ciddi ciddi tartışmaya ve cevap yazmaya gerek duyarım merak etme.

Biraz daha büyü; tanımadığın insanlara nasıl hitap edeceğini öğren.. o zaman seninle ciddi ciddi tartışmaya ve cevap yazmaya gerek duyarım merak etme.

Takma hayri'yi sen boşver, bildim bileli kendisi azılı bi Terim düşmanıdır. :b5:

Galatasaray' ın Eskişehirspor onbirine bir göz attım. Şu dikkat çekiyor. Eğer Emre yerine Amrabat oynarsa bu takım %100 Fatih Hoca' nın bu ve geçen sezon kendi aldırdığı futbolculardan oluşuyor. Bu şu anlamada geliyor. Bu takım sadece 1 yıldan beri beraber oynuyor. Bazı aksaklıkların olması kaçınılmaz! Onun için Fatih Hoca' nın kurduğu bu takıma en az 3 yıl daha sabır göstermeliyiz. Barcelona bile 5 yıldan beri nokta pozisyonlar haricinde değişmiyor neredeyse. Hocamızın doğru oyuncu transferi konusunda Türkiye' de bir numara antrenör olduğunu biliyoruz kariyerine bir göz atarsak. %100 Fatih hoca'nın takımı Eskişehirspor'a karşı muhtemel 11 : Muslera-Eboue-Cris-Dany-Riera-Hamit-Melo-Selcuk-Amrabat-Umut-Burak

^ 7 yabanci

Galatasaray' ın Eskişehirspor onbirine bir göz attım. Şu dikkat çekiyor. Eğer Emre yerine Amrabat oynarsa bu takım %100 Fatih Hoca' nın bu ve geçen sezon kendi aldırdığı futbolculardan oluşuyor. Bu şu anlamada geliyor. Bu takım sadece 1 yıldan beri beraber oynuyor. Bazı aksaklıkların olması kaçınılmaz! Onun için Fatih Hoca' nın kurduğu bu takıma en az 3 yıl daha sabır göstermeliyiz. Barcelona bile 5 yıldan beri nokta pozisyonlar haricinde değişmiyor neredeyse. Hocamızın doğru oyuncu transferi konusunda Türkiye' de bir numara antrenör olduğunu biliyoruz kariyerine bir göz atarsak. %100 Fatih hoca'nın takımı Eskişehirspor'a karşı muhtemel 11 : Muslera-Eboue-Cris-Dany-Riera-Hamit-Melo-Selcuk-Amrabat-Umut-Burak

Bu duruma Fatih hocanın transferleri olarak değil de hocadan önceki kadronun ne kadar berbat olduğu gözüyle de bakabiliriz tabii :D

diplomat misin abi? yani devletler arasi yazisma yaptigimizi bilmiyordum. yukarda tanimadigin yuzlerce sahsa pusuya yatiyor, antulu gibi yaziyor falan demissin de o yuzden bu kadar ciddi bir adam oldugunu dusunmemistim. bakan falan misin acaba

kimi oynatacağını bilse iyi olur.ne selçuk ne de melo iyi değiller şu an.hakedene formayı vermeli.

eee hoca napıcan ? ya da ne yapmayı planlıyorsun ? kume mi dusurecen bizi ?

once hagi

sonra selcuk melo

+

Hoca yapma hoca :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt