Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Şaka gibiyiz ya, hocanın hatası var. Bunu görüyoruz da, nerelere de nerelere gidilmiş. Bu klişe lafı her yerde görmekten bıktım ama, iyi ki çok daha başarılı dönemlerimizde bu internet zımpırtısı bu kadar yaygın değildi. Ayrıca Terim'i kovmak o kadarda kolay değil. Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Kendi kendimizi karıştırıyoruz.

Fatih Terim bazı oyuncuları kesemiyor bence takımdan. Özellikle Hamit.

İmparator'un artık rotasyon hastalığından kurtulup ideal kadroya yani kemikleşmiş yapıyı kurması lazım.Düşünsenize geçen sezon kendi topladı takımı ve 14-15 asker ile açık ara şampiyon oldu.Çok kötü oynayıp yenilirsin eyvallah dersin ama 1-0 önde olup rakip pozisyon bulmadan son dakika da puan kaptırmak gerçekten çok üzücü.

Hamit-Emre prenslerimiz olamaz.

Fatih Terim adaletli forma dağıtmamaya başladı. Hadi bir şekilde başlattın oyuncuları 90 dakika nasıl tahammül ediyor onu anlamadım? Emre ve Hamit rezil ötesi oynadılar resmen, ama en formda oyuncu olan Aydın'ı hiç oyuna bile almadı. Kendi diyordu oyuncu kazanmak zor, kaybetmek kolay diye.

Ayrıca 4-3-3 oynamamız daha iyi olacak gibi.

Resmen rotasyon manyağı olduk. Fatih hoca takımı inatla değiştirmediği dönemlerde çok başarılı oldu 1996-2000 ve 2011-2012 sezonu. Diğer yanda rotasyon üstüne rotasyon yaptığı dönemler (2. milli takım dönemi ve 2002 dönemi) kriz üstüne kriz yaşamıştık.

Fatih Terim adaletli forma dağıtmamaya başladı. Hadi bir şekilde başlattın oyuncuları 90 dakika nasıl tahammül ediyor onu anlamadım? Emre ve Hamit rezil ötesi oynadılar resmen, ama en formda oyuncu olan Aydın'ı hiç oyuna bile almadı. Kendi diyordu oyuncu kazanmak zor, kaybetmek kolay diye.

Ayrıca 4-3-3 oynamamız daha iyi olacak gibi.

Hamite katilirim ama Emre bir cogundan iyiydi..

Hamit' in isminin yanına birinin daha yazılması gerek yoksa Hamit' e ayıp yapılmış olur. Kendisi ağır abimizdir. Futbolcu bile dövebilen Fatih hoca Hamit maçta garip acemilikler yapsa bile kenarda ona kızamıyor, biraz kafasını sallıyor o kadar.

Hamit' in isminin yanına birinin daha yazılması gerek yoksa Hamit' e ayıp yapılmış olur. Kendisi ağır abimizdir. Futbolcu bile dövebilen Fatih hoca Hamit maçta garip acemilikler yapsa bile kenarda ona kızamıyor, biraz kafasını sallıyor o kadar.

Emre kosuyor, pres yapiyor, top caliyor, top veriyor vs.. Hizi var.. Hamit cidden cok yavas ve hantal gozukuyor tribunden..

hic isinamadim zamaninda begenmezdimde zaten..

neyse asil problem kanadimiz yok...

Selcuk, Melo gobekten acmaya calisiyor, Hamit gobeege geliyor, Emre gobege geliyor.. Kanatlar bombos ama kullanmiyoruz accayip dikkatimi cekti.. Devamli gobekten olunca adamlar cozmus olayi.. Amrabat girdi beyinleri dondu, 1 tane kanatopyuncusu ile

Emre iyi falan değildi, solda oynadığı sürece de malesef performansı kısıtlı kalacak. Başlarda olabilir diyordum, sırıtmıyordu ve takıma da uyum sağlamış gözüküyordu ama Emre solda oynadığı müddetçe ne kendi potansiyelini gösterebilir, ne de takıma tam faydalı olabilir. Sol onun için alternatif mevkiden öteye gidemez, gitmemelidir.

Emre iyi falan değildi, solda oynadığı sürece de malesef performansı kısıtlı kalacak.

Kanat degil aga, kotu degil..

emreyi hamite deggismem

bana gore en ideal kadro suanda

Nando

Riera-Dany- Semih-Eboue

Selcuk-Melo

Amrabat-Emre (kanatlar, mac icinde switchen) degisicekler poziyonlari.

burak - Elmander

Edit: riera ve eboue yerleri oteki turlu tabi

emreyi hamite deggismem

Nando

Riera-Dany- Semih-Eboue

Selcuk-Melo

burak - Elmander

Oktay ne habersin renktaş. Hayat nasıl gidiyor Namazla aran nasıl :D

emreyi hamite deggismem

Nando

Riera-Dany- Semih-Eboue

Selcuk-Melo

burak - Elmander

Böyle oynarsak bir nebze şu halimizden daha iyi oynarız kesinlikle ama bu takımın asıl oynaması gereken bence budur;

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Melo

Selçuk - Emre

Aydın - Burak - Amrabat

Selçuk sol iç, Emre yerine de Hamit sağ içte olabilir, hem kendi mevkisinde oynamış olur bence ki performansında baya bir yükseliş olabilir bu şekilde, hem de Emre çok daha iyi oynar. Ayrıca 4-3-3'e hiç yabancı olmayan Amrabat'ta performansını üst seviyeye çıkarabilir. Selçuk'ta daha rahatlar, daha iyi bir performans gösterir.

Herkes için 4-3-3 :happynew:

Böyle oynarsak bir nebze şu halimizden daha iyi oynarız kesinlikle ama bu takımın asıl oynaması gereken bence budur;

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Melo

Selçuk - Emre

Aydın - Burak - Amrabat

Selçuk sol iç, Emre yerine de Hamit sağ içte olabilir, hem kendi mevkisinde oynamış olur bence ki performansında baya bir yükseliş olabilir bu şekilde, hem de Emre çok daha iyi oynar. Ayrıca 4-3-3'e hiç yabancı olmayan Amrabat'ta performansını üst seviyeye çıkarabilir. Selçuk'ta daha rahatlar, daha iyi bir performans gösterir.

Herkes için 4-3-3 :happynew:

4-3-3 sevmem ama olabilir, goze hos gelen bi dizilis.. Hoca sezon ortasi sistem degistirmez bence..

Bu sabah ezanibile duymamisim Melih. Sen nabiyon, allah kabul etsin :Z3:

Aynı Oktay değişen bişey yok. Hatta kötüye doğru giden bir şeyler var diyebilirim. Misal oynadığımız sistemsiz futbol. Sistemsiz diyorum çünkü 2-4-4 gibi bir şeyi sistem olarak kabul etmiyorum ben.

Aynı Oktay değişen bişey yok. Hatta kötüye doğru giden bir şeyler var diyebilirim. Misal oynadığımız sistemsiz futbol. Sistemsiz diyorum çünkü 2-4-4 gibi bir şeyi sistem olarak kabul etmiyorum ben.

Hucumu coook cokkk fazla dusunuyoruz bazen rakibe topu verip bi 20 dakika dinlenmemiz lazim.. Devamli rakip sahadayiz ama son vurus sanssizligi var be Melih, yada beceriksizligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt