Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bugün farkettim, Hamit' e kenarda kızamıyor bile. Bazı futbolcular olsa döver bile Fatih hoca.

hamit doğru topu oynuyor da ondan.adam doğru şeyleri yapmaya çalışıyor,yapıyor yapamıyor ama doğru şeyleri yapmaya çalışan adama bir şey denmez.

kendim icin demiyorum renkdas.ünal aysal bu durumda fazla sakin durmaz.hatirlarsan basarisiz olan gider demisti

başkan önce hocanın istediği adamları alsın sonra hocaya laf söyler.fatih hocanın kredisi bu takımı düşerecek kadar var... ama başkanın gidişat iyi değil..

Oturtamadi gitti kadroyu.

Ilk 11'imiz belli degil hala.

Gecen sene her mac belliydi en fazla 1 oyuncu degisiyordu kadroda sakat olmadigi sürece.

Gecen sene Drogbayi aldik..

Bu sene Kaka yi aldik..

Bakalim gelecek transfer sezonunda kimi alacagiz....

Baskanin taktigi guzel....

Shaqiriyi unutmusun..

Bana gore Shaqiri 2 Amrabat ederdi...

yapilan transferler cidden yetersiz, Bama gore Buraktan baska adam gibi transfer olmadi.. Ama 8,5 milyona 3 tane Amrabat alinirdi.. Stadin orda biriyle konustum 2 sene sonra Amrabati 20 ye satariz dedi sustum guldum gectim..

Ünal Aysal çok mu başarılı peki ???

Ünal aysal ne yapsın transfer başarısızlıklarının çoğu fatih terime aittir.. Hoca o kadar istedi amrabatı, hamiti, burağı, başkan gitti Amrabat'a 8 milyon, Hamit'e 2.5, Burak'a 5 milyon, verdi aldı ve geldi... Bunları istiyceğine r10 u, demba ba yı veto etmeseydi fatih hoca, nene 'nin biraz daha üzerinde durulsaydı keşke.. ama nerde.. Nene dediğimiz adam transferin son gününde 3 milyon euro ya bjkye geliyordu son anda yattı transfer.. hocanın inadı amrabat a 8 milyonu verene kadar neneye verseydik 10 tane amrabat etkisi ederdi şuanki durumda ne yazıkki...

Türkiye'de futbol seyircisi ne yazık ki 2 haftada göklere çıkarıyor. 2 kere yenildiğin zaman senden kötüsü yok.

Çözümü belli arkadaşlar kasmayın bu kadar FATİH TERİM İSTİFA :asd: ÜNAL BAŞKAN İDAM:asd:

Hocam oynadimiz futbol bu muzik gibi!

Sen beyeniyorsan ..bende beyeniyorum:

[video=youtube;QhReSxuwnJU]https://www.youtube.com/watch?v=QhReSxuwnJU[/video]

IYI SEYIRLER HACAM!

:sgr: :sgr:

başkan önce hocanın istediği adamları alsın sonra hocaya laf söyler.fatih hocanın kredisi bu takımı düşerecek kadar var... ama başkanın gidişat iyi değil..

Hop dedik. Kimsenin kredisi takımı küme düşürmeye yetmez. Ayrıca Terim in 2. dönemi kimsenin aklından çıkmadı. Son 10 senenin boşa gitmesinin nedeni Terim dir...

Fatih hocanın geçmişteki en büyük sorunu herşeyi ben bilirim düşüncesiydi ve bu sebeple yaptığı yanlışları göremiyordu. Geçen sene bu durumdan arınmış görünüyordu ancak bazı şeyler halen daha ayni şekilde devam ederse eski, o 2. dönemindeki Fatih hoca geri dönmüş demektir bu. Sonuna kadar arkandayız ama yanlışlarını da görmelisin hocam.

Bu futbol deden oyun ,duz taktik anliyisinlan oynanmaz!

Futbolcularin performansini ne oldugunu her sefer iyi bilmek lazim ve rakibe gore taktik olusturmak hocanin gorevi!

F.Terim y=taktik sablonu hic deyismedi o da ..............kos dana gibi,pres,ve atabilirse at!

Aklima Lucesko geliyor.Adam oyunu "malzemesine" gore oynatiyor ve basatrili oluyor!

Savunma futbolda en muhim yerI!Gol yemeyeceksin..........ve atabilirsen ,atacaksin!

Hepsi bunlar hocani isi!

Dun 85dak. ,1-0 ondesin..........nedir bu Sercani oyuna almak? Bu gosteriyor ....taktik anliyisin yerlerde surunuyor ,hocam!Bu top tutmak varya.........futbolda senin netice alacaginlan hic orantili deyil!EFEKTIF futbol birsey var dunyada o da seni neticeye goturuyor,GALIBIYETE~

Futbolcularin performansini ne oldugunu her sefer iyi bilmek lazim ve rakibe gore taktik olusturmak hocanin gorevi!

F.Terim y=taktik sablonu hic deyismedi o da ..............kos dana gibi,pres,ve atabilirse at!

Aklima Lucesko geliyor.Adam oyunu "malzemesine" gore oynatiyor ve basatrili oluyor!

Savunma futbolda en muhim yerI!Gol yemeyeceksin..........ve atabilirsen ,atacaksin!

Hepsi bunlar hocani isi!

Dun 85dak. ,1-0 ondesin..........nedir bu Sercani oyuna almak? Bu gosteriyor ....taktik anliyisin yerlerde surunuyor ,hocam!Bu top tutmak varya.........futbolda senin netice alacaginlan hic orantili deyil!EFEKTIF futbol birsey var dunyada o da seni neticeye goturuyor,GALIBIYETE~

Sercan 1-1 olduktan sonra girdi. :ayatollah:

Hepsi bunlar hocani isi!

Süper Finalde"de fenerbahçe maçında olmuş skor 1-1 adamların gardı düşmüş şuursuzca saldırıyoruz.. Yav topu kontrol et bi pas yap .. oyunu soğutt

Son 3 maçdaki rezil oyunumuz ve anadolu takımı gibi karambllerde tüh deyip gol kaçırdık hayıflanmaları onu kandırmış olacakki çok memnunum takımdan diyor.Umarım bizi kandırıyordur..YOk kendini kandırıyorsa yandık biz...

son 2-3 dakika kalmis sercan giriyor

Akhisar maçında Sercan ve Burak ikilisi çok başarılı olmuşlardı gerçi rakip zayıftı denebilir bu ikilinin oynamadığı son üç maçta hücum yönünden iyi değiliz.

Takım iyi değil. Kimse kimseyi kandırmasın. Tamam hocamız, saygı duyuyoruz, sabır da duyuyoruz 2 sene öncesinden sonra binlerce kez şükürler olsun ama kötüye iyi dememek lazım. Takım iyi oynamıyor. Zaman vermek lazım ama hocanın da hataları örtbas etmemesi gerek.

Takım iyi değil. Kimse kimseyi kandırmasın. Tamam hocamız, saygı duyuyoruz, sabır da duyuyoruz 2 sene öncesinden sonra binlerce kez şükürler olsun ama kötüye iyi dememek lazım. Takım iyi oynamıyor. Zaman vermek lazım ama hocanın da hataları örtbas etmemesi gerek.

Fatih hocayı hala tanımamış cogu kimse.. Hoca takımını kötü sonuclardan sonra elestirip kimsenin ağzına sakız etmez.. aksine iyi sonuclardan sonra takim gevşemesin diye hatalarını açıkça konuşur.. Hele sahadakilerin yarısı yeni transfer olan ve henüz tam oturmamış kırılgan bir takim sozkonusu iken elbette ki hoca takımı kollayacaktir.

Takimdaki hataları ve eksikleri hoca hepimizden iyi biliyor hiç merak etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt