Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih hoca'nın sorunu para. Yönetim para verdikçe Fatih hoca kendini bozuyor. Yönetim 'para mara yok eldekilerle idare et' dese, Fatih hoca takımı yine şampiyon yapar. Milanlaştıkça, Chelsealeştikçe takım bozuluyor. 2001 Lucescu' nun şampiyon takımını 10 küsur transfer yaparak bozmuştu, bu sezon ise takımı şampiyon yapan Fatih Terimescu adlı rakibinin takımını milyonluk transferlerle bozup takımın altını üstüne getirdi. Yoksa hoca motivasyon ve taktik konusunda üstün birisi, ama gereksiz yanlış transferler ağına saplanmış durumda şu an.

Fatih hoca'nın sorunu para. Yönetim para verdikçe Fatih hoca kendini bozuyor. Yönetim 'para mara yok eldekilerle idare et' dese, Fatih hoca takımı yine şampiyon yapar. Milanlaştıkça, Chelsealeştikçe takım bozuluyor. 2001 Lucescu' nun şampiyon takımını 10 küsur transfer yaparak bozmuştu, bu sezon ise takımı şampiyon yapan Fatih Terimescu adlı rakibinin takımını milyonluk transferlerle bozup takımın altını üstüne getirdi. Yoksa hoca motivasyon ve taktik konusunda üstün birisi, ama gereksiz yanlış transferler ağına saplanmış durumda şu an.

Ben böyle kafa görmedim :D

fatih hocanın açıklamalarına bakacak olursak şu an hatalarını bilyo ama kabul edemiyo gibi.

Pamuk gibi defans, kabak gibi açılmış arka taraf. Her atılan top tehlike oluyor, böyle futbol olmaz, kontratak oynayan 1-2 tane süratli ve güçlü olan her takım bize min. 2 gol atar

total kaos sökmüyor artık , futbolcular da maçı iplemeyince gelen geçen 3 atıyor takıma

gazlı sistemden vazgecmezse sene sonu gider

sadece aykut degil m ozdilek, yilmaz vural, fuat capa, cuper falan da var

hem 2-3 haftaya goruruz aykutun kurdugu takimi

f hocayi iyi hoca sanmaya devam edin 15 yil once takiminda hagi vardi diye

Fatih Terim'e iyi hoca değil diyen insan ağır gerizekalıdır ne ceza veriyorsanız verin. forumda demokrasi,özgür düşünce ortamı var diye bu kadar da saçmalanmaz.

yılmaz vural kim yahu ? fuat çapa kim ?

Fatih Terim'in tek kötü yanı yanlış futbolcular transfer ettirmesidir.Yoksa Aykut'la falan kıyaslanmaz.Milli Takımda yarı finali,genç milli takımlarda uluslararası şampiyonluğu,Fiorentina ile yaşadığı başarılar var.

Yalnız böyle bir defans anlayışı olmaz. Bu sene yediğimiz tokatlar yetmedi mi nasıl bu kadar açık ve önde oluyor defans.

Rakip takımın ileriye top şişirmesi yeterli gol olması için

Imparator tartisilmaz,hic kimse tartisamaz.

bu arada basın toplantısından kaçmak için bir bahane üretti mi bugün, her maç sonrası aynı bahaneler, kol bozuktu diyecek yakında, sıktı artık takım sezon başından beri top oynamıyor üstüne bi dünya gol yiyor, sanki defansı ben kuruyorum antremanı ben yaptırıyorum da "bu defansa gol yetişmez" diyor

Aldım çekirdeği geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt