Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hala Manchester maçındaki penaltıyı konu edecek adam değildi Fatih Hoca.. Ne oldu O'na böyle :SS:

valla devre arası cris-dany-riera-melo gitmedikce yerlerine daha iyileri gelmedikce şampiyon olamayız

Cris-Melo-Dany tamam da Riera gibi adam gönderilir mi? Şu kadrodaki aklıyla oynayan ince paslar atabilen soğukkanlı 2 3 adamdan biri..Riera gibi adamı beğenmiyonuz ya bilmem ne diyim

Manchester maçı tahmini ilk 11'im:

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Hamit-Yekta-Selçuk-Engin-Amrabat-Burak.....

602658_340744402690255_933994713_n.jpg

Ferguson gibi uzun yillar takimin basinda kalir insallah.

Bu takim iyi yerlere gelecek inaniyorum ben.

İlk geldiği sene 9 puan fark attık normal ligde :)

şuan ligde 1.

Şampiyonlar liginde 2.yiz.

Sabri-Yekta-Emre-Engin orta sahası ile devam etmeli. Orta sahamız son haftalarda yol geçen hanı oldu. Bu orta sahayı hiçbir rakip rahat geçemez. Dikine uçan şutları, gereksiz serbest vuruşları nedeniyle taraftarca afaroz edilen Sabri, rakip geçirmeme konusundan eskiden bir numaraydı. Sağdan bindirip, adam ekarte edip yapılan başarılı ortaları da var. Hamit' in sağdan inip adam geçemeyeceğini artık en fanatik Hamitçiler bile kabul ediyor.

-- Elmo-Burak ---

--- Amrabat --

Selçuk-Hamit

---- Melo ----

nasıl olsa kanattan gelemiyoruz böyle baklava denesek ya..Amrabat yerine Yekta falan da olur.

Sezon başında da yazıyordum İtalya milli takımı gibi tam. Bu tutabilir bence de hatta ilerdeki ikiliden biri Necati ya da onun özelliklerinde bir forvet olsaydı kesin tutardı. Ama Amrabat yerine kesinlikle Yekta olmalı orda ya da Emre. Dalmayın şimdi Emre dedim diye.

-- Elmo-Burak ---

--- Amrabat --

Selçuk-Hamit

---- Melo ----

nasıl olsa kanattan gelemiyoruz böyle baklava denesek ya..Amrabat yerine Yekta falan da olur.

fatih terim basin toplantisinda millete seyimi cekin demekten firsat bulur, yanindaki iki figuran yerine zihni isleyen asistanlar getirip "yahu ben anlamiyorum belki siz birseyler biliyosunuzdur" derse birseyler deneyebilir

AHMÖT italya diyon da italyada teknik var taktik var

interde de td var galatasarayda da

Inter Milan - Match day overvirew, Match schedule 2012 - transfermarkt.co.uk :o adam her turlu dizilisi denemis

bizimki gecen sene hasbelkader tutturdugu seyi mezara kadar devam ettriyor, orda insanlar dusunuyor, uyguluyor, deniyor ne bileyim parasinin hakkini veriyor. isler kotuye gidince maziden anekdotlarla tornistan yapmiyor ft gibi

bu arada fatih terim = harry redknapp

bunu kesinlikle dini kitaplara el basarak soyleyebilirim. ikisi de taktiksel olarak bihaber transfer t direktorleri

Sezon başında da yazıyordum İtalya milli takımı gibi tam. Bu tutabilir bence de hatta ilerdeki ikiliden biri Necati ya da onun özelliklerinde bir forvet olsaydı kesin tutardı. Ama Amrabat yerine kesinlikle Yekta olmalı orda ya da Emre. Dalmayın şimdi Emre dedim diye.
Emre ve Yekta 3-1 kazandığımız Cluj maçındaki gibi aynı anda ilk 11' de oynamalı, yoksa CL'den niye elendik diye kimse sormasın.

fatih terim basin toplantisinda millete seyimi cekin demekten firsat bulur, yanindaki iki figuran yerine zihni isleyen asistanlar getirip "yahu ben anlamiyorum belki siz birseyler biliyosunuzdur" derse birseyler deneyebilir AHMÖT italya diyon da italyada teknik var taktik var interde de td var galatasarayda da Inter Milan - Match day overvirew, Match schedule 2012 - transfermarkt.co.uk :o adam her turlu dizilisi denemis bizimki gecen sene hasbelkader tutturdugu seyi mezara kadar devam ettriyor, orda insanlar dusunuyor, uyguluyor, deniyor ne bileyim parasinin hakkini veriyor. isler kotuye gidince maziden anekdotlarla tornistan yapmiyor ft gibi bu arada fatih terim = harry redknapp bunu kesinlikle dini kitaplara el basarak soyleyebilirim. ikisi de taktiksel olarak bihaber transfer t direktorleri
Kötü futbolun kaynağı Fatih Hoca değil, onun aldırdığı bazı gereksiz ve pahalı futbolcular.

fatih terim basin toplantisinda millete seyimi cekin demekten firsat bulur, yanindaki iki figuran yerine zihni isleyen asistanlar getirip "yahu ben anlamiyorum belki siz birseyler biliyosunuzdur" derse birseyler deneyebilir

AHMÖT italya diyon da italyada teknik var taktik var

interde de td var galatasarayda da

Inter Milan - Match day overvirew, Match schedule 2012 - transfermarkt.co.uk :o adam her turlu dizilisi denemis

bizimki gecen sene hasbelkader tutturdugu seyi mezara kadar devam ettriyor, orda insanlar dusunuyor, uyguluyor, deniyor ne bileyim parasinin hakkini veriyor. isler kotuye gidince maziden anekdotlarla tornistan yapmiyor ft gibi

bu arada fatih terim = harry redknapp

bunu kesinlikle dini kitaplara el basarak soyleyebilirim. ikisi de taktiksel olarak bihaber transfer t direktorleri

Hagi de deniyordu bir sürü taktik hocu harcadık adamı:sad007:

Hagi de deniyordu bir sürü taktik hocu harcadık adamı:sad007:

hagi taktik denemiyordu oyuncu deniyordu. mantikli seyler de yapiyodu hany

orn: canayi orta sahadan almak. herif pas veremiyodu. orta saha oyuncusu yoktu diye can havliyle iki kotu oyuncu aldi. orda balta ve neilli denedi rijkart gibi 550 mac msarpi oynatip taraftari kanser etmek gibi. bu sirada f terim bodrumdaki pembe villasinda keif catiyordu hatirlayalim. cunku beyfendi rahatinin bozulmasini pek sevmez. bulent tulunun aldigi selcuk ve elmanderle sampiyon olurken tulunu kulupten uzaklastirip uysal ve itaatkar boyzlari sag ve sol kollari yapti. simdi yedek kulubesinde bir HAGI olsa fena miydi (yardimci olarak) belki biraz akil enjekte edilirdi kulube

orn: canayi orta sahadan almak. herif pas veremiyodu. orta saha oyuncusu yoktu diye can havliyle iki kotu oyuncu aldi. orda balta ve neilli denedi rijkart gibi 550 mac msarpi oynatip taraftari kanser etmek gibi. bu sirada f terim bodrumdaki pembe villasinda keif catiyordu hatirlayalim. cunku beyfendi rahatinin bozulmasini pek sevmez. bulent tulunun aldigi selcuk ve elmanderle sampiyon olurken tulunu kulupten uzaklastirip uysal ve itaatkar boyzlari sag ve sol kollari yapti. simdi yedek kulubesinde bir HAGI olsa fena miydi (yardimci olarak) belki biraz akil enjekte edilirdi kulube

Dalga gecmedim ki gerçekten söyledim ki o dönem yazdıklarımı hatırlarsan daha net ortaya çıkar. Bence değiştirecek sonunda hoca taktiği çünkü böyle gitmek mümkün gözükmüyor.

Dalga gecmedim ki gerçekten söyledim ki o dönem yazdıklarımı hatırlarsan daha net ortaya çıkar. Bence değiştirecek sonunda hoca taktiği çünkü böyle gitmek mümkün gözükmüyor.

biliyom senin gibi bir old school adamin hagiye saygisizlik etmiycegini

sadece hagiye laf eden ahmaklara ders olmasi niteliginde bir pasaj yazdim. okuyup ders alsinlar.

bakiniz ahmetten ders almiyorum, ahmet araciligiyla ders veriyorum. bana imparator diyebilirsiniz. hatta daha once fatih terimin lynch moblugunu yapanlar, onu degil bunu cekin

Ağır ol bence biraz hayri zincirlerini baya baya koparmışsın.İyi günlerde pek bişey yazmassın buraya kötü günlerde burdan çıkmazsın.Pembe villa falan diye saçmalamıssın Hoca Adnan Sezgin ile çalışmam dedi onlarda alay eder gibi Adnan Sezgin i hoca ile görüşmeye yolladı.Fatih Terim'i takımın başına getirmek gibi bir düşünceleri falanda yoktu maksat taraftara görüştük mü görüştük tablosunu çizmekti.Bence zincirlerini biraz topla.Sana yakışmayacak derecede saçmalamaya başlamıssın.

Ağır ol bence biraz hayri zincirlerini baya baya koparmışsın.İyi günlerde pek bişey yazmassın buraya kötü günlerde burdan çıkmazsın.Pembe villa falan diye saçmalamıssın Hoca Adnan Sezgin ile çalışmam dedi onlarda alay eder gibi Adnan Sezgin i hoca ile görüşmeye yolladı.Fatih Terim'i takımın başına getirmek gibi bir düşünceleri falanda yoktu maksat taraftara görüştük mü görüştük tablosunu çizmekti.Bence zincirlerini biraz topla.Sana yakışmayacak derecede saçmalamaya başlamıssın.

^ fatih terim lynch mob'dan biri

iyi gunu fatih hoca rezil ediyordu sagolsun playoff maclarindaki akil almaz sacmaliklariyla. semihe sans vermekten baska bir faydasini goremiyorum. ha belki takima moral vermistir falan. onun disinda agir ol denecek birsey yok, cok uzulduysen yapacak birseyim yok. herkes sevmek zorunda degil terimi. burda hagiye neler dendi de kimseyi linc etmedim

^ fatih terim lynch mob'dan biri

iyi gunu fatih hoca rezil ediyordu sagolsun playoff maclarindaki akil almaz sacmaliklariyla. semihe sans vermekten baska bir faydasini goremiyorum. ha belki takima moral vermistir falan. onun disinda agir ol denecek birsey yok, cok uzulduysen yapacak birseyim yok. herkes sevmek zorunda degil terimi. burda hagiye neler dendi de kimseyi linc etmedim

^ egoist boyzz

Hagi ye laf edildiğinde de senin gibiler çoktu hocalıktan anlamıyor,dünyanın en iyi futbolcusu olabilir ama asla hoca olmaz diyorlardı ozamanda Hagi'yi savundum ama bitmiyorsunuz hacı terbiyesizlikte,çok bilmişlikte,egoistlikte,hoca kasaplığında üstünüze yok.Bir yerde saldırgan saygısız tavırlarınız bir bitse her seyi ben bilirim ukalalıklarınız bir bitse burada kötü sonuçların nöbetçisi olmaktan bir vazgeçseniz belki daha farklı olacak hersey.

^ egoist boyzz

Hagi ye laf edildiğinde de senin gibiler çoktu hocalıktan anlamıyor,dünyanın en iyi futbolcusu olabilir ama asla hoca olmaz diyorlardı ozamanda Hagi'yi savundum ama bitmiyorsunuz hacı terbiyesizlikte,çok bilmişlikte,egoistlikte,hoca kasaplığında üstünüze yok.Bir yerde saldırgan saygısız tavırlarınız bir bitse her seyi ben bilirim ukalalıklarınız bir bitse burada kötü sonuçların nöbetçisi olmaktan bir vazgeçseniz belki daha farklı olacak hersey.

isler iyi gittiginde ne anlatayim ki burda

kaldi ki kazandigimiz maclardan sonra bile herkes wow cok iyi derken eksikleri soyluyordum. sonuc alamadigimiz icin elestirmeye daha cok hakkim var su an. ayrica hagi konusunda ne dedigini anlamadim cunku ben savunuyordum hagiyi. ama terimi savunmuyorum cunku kendisi oportunist, gelip dunyanin parasini harcayip kendini kral ilan edip sonra senin gibi adamlari milletin basina kakiyor. adam kendini o kadar korumaya almis, o kadar elestiriye kapatmis ki size de bulasmis bu. istedigimi soylerim sen terbiyesizlik olarak nitelendirsen de. ukalalik da degil ayrica yaptigim, terimin uslubuyla elestiriyorum kendisini. onu cekin diyor ben bunu cekiyorum hesaabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt