- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
nerden biliyon
1 terım aldırdı dıye bısey yok yonetım bunları sundu
nerden biliyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 terım aldırdı dıye bısey yok yonetım bunları sundu
Ya okadar transfer yapıldı dedıklerının coğunun bonservisi bedava zaten orda para verilen felipe en cok oda 3 mılyon dolar yani en pahalı transferi felipe ondan sonra lukunku 2 mılyon dolar
Abdullah ercan baliç revivo fln hep deneme transferi bedavaya ya tutursa yoksa paran olsa basıp almak istemezmi hocada iyi adam
fatih hoca chiesa rui costa istedi lukunku felipe geldi![]()
nerden biliyon
he chıesa ıdı fionun golcusu bıde anderson vardı
bıde sagbek vardı çok ıstedıgı onuda almadılar
felipe nereye 3 milyon dolar
pinto var, prates var, rumenler var, bu heriflere verilen imza parasi, maas var, kovulan adamlarin tazminati var, frank de boer var. almadigi adam kalmadi ki. kulup kac sene belini dogrultamadi haberin yok heralde. hep terimin transferlerinden
M.Sarr mıydı iyi frikik atan. Çoğu girmiyodu ama az farkla dışarı falan çıkıyodu.
felipe nereye 3 milyon dolar
pinto var, prates var, rumenler var, bu heriflere verilen imza parasi, maas var, kovulan adamlarin tazminati var, frank de boer var. almadigi adam kalmadi ki. kulup kac sene belini dogrultamadi haberin yok heralde. hep terimin transferlerinden
2. döneminde Canaydın'ın kemer sıkma uyguladığını biliyoruz. Fatih Terim'in 2. döneminin 2.sezonunda 2 milyon euro harcanmış mesela. Bu bütçe küme düşen takımlarda bile vardı.Bunun üzerinden boşuna Terim'i suçlamayın
prates
bunlari adamlar cikip biz cok istiyoduk da GS yonetimi almadi falan mi dedi
ne kaynaksiz kaynaksiz sabahtan beri al gulum ver gulum yapiyonuz ki
yok terim sunu istedi bunu aldilar, yok sunu soyle yaptilar.. adami korumak icin tarihi yeniden yazdiniz
felipe kaç paraydı ki benım aklımda 3 mılyon dolar dıye kalmış? yönetimden iyi oyuncular istedi terimde almadılar gittiler 1-2 mılyon dolara transfer yaptılar tabi tutmayınca onu yolla yenisini al klüp perişan oldu
Fatih Terim yeteri kadar profesyonel değil ve eğer bu derecede değilseniz, bizim kulüplerin başındakiler(Türk takımları için söylüyorum genel) sizi yerler,ortaya atarlar...Şimdi olan durum bu.
Geçen sene Galatasaraylılık damarı önemli bir artıydı hocanın,şimdi ise daha profesyonel hale bürünmesi gerekiyordu. "Başkan şunu şunu alacağız,bu kadar"...Ama Fatih Hoca fedakarlıklar yapıyor. Türkiye'deki kulüp yöneticilerine babamın oğlu olsa güvenmem ben. Ayrıca Terim'in de hataları yok değil tabii. En başından Amrabat mevzusu.Hoca üst düzey yabancı konusunda biraz sıkıntılı.Ve bir de tabii "arızalı oyuncuları adam ederim" gibi bir mantalitesi var ki,kendi kuyusunu kendisi kazıyor. En başından disipline edilmesi gerekiyor bu takımın yine.
Yine de Fatih Terim öyle hemen harcanacak bir hoca değil.