Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

fatih hoca chiesa rui costa istedi lukunku felipe geldi:)

bu kermekesın içinde kımse basarı beklemesın bu takımdan ,klup yonetım içinde adeta kaynıyor

adnan özturk baskanla 2 3 aydır konusmuyorum dıyor

adnan özturk kım ıkıncı baskan veya yardımcısı

baskanla konusmuyorum demek konusmasamda onemı yok demek,neden ıstıfa edeyım demek bence herseyı acıklıyor

Ya okadar transfer yapıldı dedıklerının coğunun bonservisi bedava zaten orda para verilen felipe en cok oda 3 mılyon dolar yani en pahalı transferi felipe ondan sonra lukunku 2 mılyon dolar

Abdullah ercan baliç revivo fln hep deneme transferi bedavaya ya tutursa yoksa paran olsa basıp almak istemezmi hocada iyi adam

felipe nereye 3 milyon dolar

pinto var, prates var, rumenler var, bu heriflere verilen imza parasi, maas var, kovulan adamlarin tazminati var, frank de boer var. almadigi adam kalmadi ki. kulup kac sene belini dogrultamadi haberin yok heralde. hep terimin transferlerinden

2. döneminde Canaydın'ın kemer sıkma uyguladığını biliyoruz. Fatih Terim'in 2. döneminin 2.sezonunda 2 milyon euro harcanmış mesela. Bu bütçe küme düşen takımlarda bile vardı.Bunun üzerinden boşuna Terim'i suçlamayın

he chıesa ıdı fionun golcusu bıde anderson vardı

bıde sagbek vardı çok ıstedıgı onuda almadılar

bunlari adamlar cikip biz cok istiyoduk da GS yonetimi almadi falan mi dedi

ne kaynaksiz kaynaksiz sabahtan beri al gulum ver gulum yapiyonuz ki

yok terim sunu istedi bunu aldilar, yok sunu soyle yaptilar.. adami korumak icin tarihi yeniden yazdiniz

pinto var, prates var, rumenler var, bu heriflere verilen imza parasi, maas var, kovulan adamlarin tazminati var, frank de boer var. almadigi adam kalmadi ki. kulup kac sene belini dogrultamadi haberin yok heralde. hep terimin transferlerinden

m.sarr

M.Sarr mıydı iyi frikik atan. Çoğu girmiyodu ama az farkla dışarı falan çıkıyodu.

felipe kaç paraydı ki benım aklımda 3 mılyon dolar dıye kalmış? yönetimden iyi oyuncular istedi terimde almadılar gittiler 1-2 mılyon dolara transfer yaptılar tabi tutmayınca onu yolla yenisini al klüp perişan oldu

2. döneminde Canaydın'ın kemer sıkma uyguladığını biliyoruz. Fatih Terim'in 2. döneminin 2.sezonunda 2 milyon euro harcanmış mesela. Bu bütçe küme düşen takımlarda bile vardı.Bunun üzerinden boşuna Terim'i suçlamayın

o tarihlerde 6 yasinda falandin o yuzden konusma. 2 milyon euro sirf frank de boeri alip yollamak icin verilen para. lukunkuyu alip gondermek kim bilir kac para. ilk sene harcadigi sacmaliklar da var. kimse kimseye kemer sikmadi, asil yaptigi bos transferler ve onlari gondermek icin harcanan para yuzunden takim kac sene kemer sikti

bunlari adamlar cikip biz cok istiyoduk da GS yonetimi almadi falan mi dedi

ne kaynaksiz kaynaksiz sabahtan beri al gulum ver gulum yapiyonuz ki

yok terim sunu istedi bunu aldilar, yok sunu soyle yaptilar.. adami korumak icin tarihi yeniden yazdiniz

bak hayrı adam chıeseyı ıstedı costayı contrayı andersonu

gecen yıl devre arası demedımı arkadas benım ıstedıgım adamlar bellı dıye daha neyı tartısıyorsun benımle

zaten alı dursut olmasa gelmıyecektı takımın basına

ımza olayını ne cabuk unuttun ,ımaz olayından sonrakı gıderken yoldan cevrılmesını

yada ıbb yenılgısınde sonra gertsın trıbune gelmesını

felipe kaç paraydı ki benım aklımda 3 mılyon dolar dıye kalmış? yönetimden iyi oyuncular istedi terimde almadılar gittiler 1-2 mılyon dolara transfer yaptılar tabi tutmayınca onu yolla yenisini al klüp perişan oldu

o 3 milyon bilinç altı bendede oluyor kimle ilgilensek 3 eder diyorum herkese 3 milyon değer biçiyoruz :)

Şimdi okuyorum da Terim o zaman yaptıkları ile şu an dedikleri çelişiyor..

O kadar boş transfer yapacağına ki Hoca bu riski bizden daha iyi biliyordu..Neden altyapıya önem vermedi??

Kimse o zaman bunun sorgulamasını yapmazdı...

Şu da var teknik direktör sadece iyi kadro ile başarılı olmamalı elindekini kullanarakta başarılı olmalı...Bunun örneği çok..

Fatih Terim yeteri kadar profesyonel değil ve eğer bu derecede değilseniz, bizim kulüplerin başındakiler(Türk takımları için söylüyorum genel) sizi yerler,ortaya atarlar...Şimdi olan durum bu.

Geçen sene Galatasaraylılık damarı önemli bir artıydı hocanın,şimdi ise daha profesyonel hale bürünmesi gerekiyordu. "Başkan şunu şunu alacağız,bu kadar"...Ama Fatih Hoca fedakarlıklar yapıyor. Türkiye'deki kulüp yöneticilerine babamın oğlu olsa güvenmem ben. Ayrıca Terim'in de hataları yok değil tabii. En başından Amrabat mevzusu.Hoca üst düzey yabancı konusunda biraz sıkıntılı.Ve bir de tabii "arızalı oyuncuları adam ederim" gibi bir mantalitesi var ki,kendi kuyusunu kendisi kazıyor. En başından disipline edilmesi gerekiyor bu takımın yine.

Yine de Fatih Terim öyle hemen harcanacak bir hoca değil.

yonetım kaynıyor buda takımı etkılıyor cok basıt

Fatih Terim yeteri kadar profesyonel değil ve eğer bu derecede değilseniz, bizim kulüplerin başındakiler(Türk takımları için söylüyorum genel) sizi yerler,ortaya atarlar...Şimdi olan durum bu.

Geçen sene Galatasaraylılık damarı önemli bir artıydı hocanın,şimdi ise daha profesyonel hale bürünmesi gerekiyordu. "Başkan şunu şunu alacağız,bu kadar"...Ama Fatih Hoca fedakarlıklar yapıyor. Türkiye'deki kulüp yöneticilerine babamın oğlu olsa güvenmem ben. Ayrıca Terim'in de hataları yok değil tabii. En başından Amrabat mevzusu.Hoca üst düzey yabancı konusunda biraz sıkıntılı.Ve bir de tabii "arızalı oyuncuları adam ederim" gibi bir mantalitesi var ki,kendi kuyusunu kendisi kazıyor. En başından disipline edilmesi gerekiyor bu takımın yine.

Yine de Fatih Terim öyle hemen harcanacak bir hoca değil.

aynen kardesım ama yapmıyor işte onu arızalıları gece hayatı bozukları duelztmeye calısıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt