Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

konu gazete kupuru dıkkatı cekerım yanı uydurma bırebır soylenmemıs laflar

Ne dediğini anlamadım tam olarak da bunlar gayet resmi şeyler. Editleyip birkaç cümle daha eklemiştim onları da sunayım tekrar:

Ki Shaqiri de, Basel yöneticileri de bizim fazla ısrarcı olmadığımızı doğruladı. Basel yöneticisi "GS 1 teklif yaptı sadece, biz de reddettik" dedi

Gazete küpürü değil ^

ben de anlamadim ne anlatmis arkadas

yani terim istedi shaqiri alinmadi diyor sonra baskanin shaqiriye yakiniz aciklamasini koyuyor e terim istemis almaya calismislar pahali gelmis ya da adam vazgecmis vs

kendi argumanina mayin dosedin diyebilirmiyiz

varmı baska anlatılacak bısey bence yok yetwerli

ben de anlamadim ne anlatmis arkadas

yani terim istedi shaqiri alinmadi diyor sonra baskanin shaqiriye yakiniz aciklamasini koyuyor e terim istemis almaya calismislar pahali gelmis ya da adam vazgecmis vs

kendi argumanina mayin dosedin diyebilirmiyiz

gazte küpürü bunlar degılmı :)

Terim'in ikinci dönemini tartışmak anlamsız. Çünkü kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyor.

Bilinen tek şeyin Galatasaray ekonomisinin tarihindeki en kötü dönemi olduğu

Onun dışında Terim'in ikinci dönemini tartışmanın anlamsız olduğu bir nokta daha var ki asıl manidar olan o

Bu adam bu zamana kadar gittiği her takımda, ister şans deyin, ister tesadüf deyin, ister futbolcular sayesinde oldu deyin -mesela hagi, popi, tafi diyen var sanki onları Terim almamış gibi- isterse de aklınıza gelen en salakça şeyi söyleyin, bu adam BAŞARILI OLMUŞTUR. Milli takımı ilk defa Avrupa Şampiyonasına taşıyan da bu adam (1996), Üst üste 4 defa ilk kez şampiyon olan da bu adam. UEFA yı sizin torunlarınız bile konuşacak, geçen seneki başarısını da hepimiz gördük.

Şimdi kalkıp da -Ama ikinci dönemi yeeeeeaaaaaaaa- demek kadar saçma bir şey olamaz. Belli ki o dönem Terim dışında başka olaylar da gelişti, kimse bilmiyor.

Bilinen tek şey futbolculara para falan ödenmediği.

Ayrıca ligde bu tarz inişli çıkışlı dönemler olacaktır, bu takım şampiyon da olacaktır. Seneye Avrupa'da daha başarılı da olacaktır

Eksikleri yok mu Terim'in, mutlaka var. Ama artıları bilmediğiniz kadar çok. Olmasa bu adam bu başarıları kazanamazdı.

Terim eleştirilebilir de, normaldir ama istifa etsin, şu adam olsa daha iyi olurdu demek büyük saygısızlıktır

Fatih Terim | Teknik Direktör

bunun adı batırmaksa nurının modrıcın kakanın batırmaları ne oluyor acaba

kafya gel o batırdı dediğin adamlar real madrid'de oynuyor istediği kadar batırır yine birşey olmaz.. dünyanın en zengin kulübünde forma giyiyor o adamlar yorumun baya saçma olmuş renkdaş kusura bakma.

:) "Ama 1 teklif yaptılar, onu da reddettik, bi daha da teklif yapmadılar."

Aysal'ın bahsettiği fiziksel yakınlıktı sanırım. :)

izin vermek gorusmesıne peki :) odamı yakınlık

neden ızın vermısler pekii laf olsun dıyemı yada borsa manıplasyon içinmi:)

Yahu iyi hadi tamam Terim Shaqiri'yi, Podolski'yi, Suarez'i, Gillet'i istedi de kahrolası yönetim almadı. Peki yazın kimi istedi İMPARATOR?

Amrabat'a 8.6m€ bayıldık, Demba Ba'nın serbest kalma bedeli 8.6m€ iken.

Dany'ye 3.5m€ verdik, Kolo Toure 3.5m€'ya bizim olabilecekken.

Takım arkadaşına dayak atan, "kardeşime de takım bulun" diyen herifi 1.5m€'ya tekrar kiraladık.

Nene'yi ucuz bi fiyata takımımıza katabilecekken saçma saçma oyuncular aldık.

Shaqiri'yi, Suarez'i, Podolski'yi isteyen adama ne oldu? 23 milyon Euro harcadı bu transfer döneminde. Harcayabildi bu rakamı yani. Ama kimi aldı görüyoruz. "Hoca Shaqiri'yi istemişti, almadılar" diye boş boş savunma yapmayın. Ki o zaman para bile yoktu.

baselle anlasmısız borsa da manıplasyon yapmak için beyne bak hele

Terim'in ikinci dönemini tartışmak anlamsız. Çünkü kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyor.

Onun dışında Terim'in ikinci dönemini tartışmanın anlamsız olduğu bir nokta daha var ki asıl manidar olan o

Bu adam bu zamana kadar gittiği her takımda, ister şans deyin, ister tesadüf deyin, ister futbolcular sayesinde oldu deyin -mesela hagi, popi, tafi diyen var sanki onları Terim almamış gibi- isterse de aklınıza gelen en salakça şeyi söyleyin, bu adam BAŞARILI OLMUŞTUR. Milli takımı ilk defa Avrupa Şampiyonasına taşıyan da bu adam (1996), Üst üste 4 defa ilk kez şampiyon olan da bu adam. UEFA yı sizin torunlarınız bile konuşacak, geçen seneki başarısını da hepimiz gördük.

Şimdi kalkıp da -Ama ikinci dönemi yeeeeeaaaaaaaa- demek kadar saçma bir şey olamaz. Belli ki o dönem Terim dışında başka olaylar da gelişti, kimse bilmiyor.

Ayrıca ligde bu tarz inişli çıkışlı dönemler olacaktır, bu takım şampiyon da olacaktır. Seneye Avrupa'da daha başarılı da olacaktır

Eksikleri yok mu Terim'in, mutlaka var. Ama artıları bilmediğiniz kadar çok. Olmasa bu adam bu başarıları kazanamazdı.

Terim eleştirilebilir de, normaldir ama istifa etsin, şu adam olsa daha iyi olurdu demek büyük saygısızlıktır

Ayrıca Rijkaard'ı savunan bir kesim onun başarısızlığında suçu ekonomik nedenlere,yönetim başarısızlığına bağlayıp ak-pak biri yaparken; Terim'in 2. dönemindeki ekonomik ve yönetim bazındaki eksiklikleri hiçe sayarak ve Galatasaray tarihinin en başarılı dönemini unutarak hep o 2. dönemi öne çıkarıyorlar.

Evet belki yaş bakımından genç olan arkadaşlar var ama Maradona zamanına biz de yetişemedik sayılır ve Maradona'yı kokainman olarak mı bileceğiz ?

Şakiri'yi hoca istedi, yönetim de almaya çalıştı. O transferden vazgeçildi ise Terim vazgeçmiştir. Yönetime sallamayın o konuda.

Evet Şakiri'yi 13 yada her neyse 15 e almayıp gidip Amrabat'ı almak eleştirilebilir.

Yahu bos bos isleri tartisiyorsunuz.

Muslera,eboue,ujfalusi,elmander,selcuk,engin,melo bunlar da terim döneminde transfer edildi ve basarili transferlerdi.

Butun TD lerin hatali transferleri vardir yani bu cok normal,mourinho Nuri'yi aldirdi elinde patladi,modric'i aldirdi oda patlayabilir,pedro leon 8 milyona alindi ertesi sezon tekmeyi yedi.

Ben mi demişim onu yoksa 1 saattir yaptığın gibi uydurduğun bir şey mi?

Borsaya bildirdiğimiz Fabiano'nun kulübü "GS bizle irtibata bile geçmedi :o " dedi, hatırlatayım. Bunların çoğu borsa oyunuydu. Ki Shaqiri de, Basel yöneticileri de bizim fazla ısrarcı olmadığımızı doğruladı. Basel yöneticisi "GS 1 teklif yaptı sadece" dedi

olayın gercek lıık payını ne durumda oldugunu gostergesı gostermek için

bunlar çogu borsa olayı dedıgın içindi

Borsaya bildirdiğimiz Fabiano'nun kulübü "GS bizle irtibata bile geçmedi :o " dedi, hatırlatayım. Bunların çoğu borsa oyunuydu. Ki Shaqiri de, Basel yöneticileri de bizim fazla ısrarcı olmadığımızı doğruladı. Basel yöneticisi "GS 1 teklif yaptı sadece" dedi

olayın gercek lıık payını ne durumda oldugunu gostergesı gostermek için

bunlar çogu borsa olayı dedıgın içindi

Ünal Aysal'ın "Shaqiri bize yakın eheheheheh" gibi demeçleri borsa oyunuydu dedim, Baselle anlaştık falan demedim. Bilgisayar başında çok durunca okuduğunu mantık süzgecinden geçiremiyorsun herhalde.

futbolda dun yok bugun var lafini duydum da 8 sene oncesini bosver 15 sene oncesine bak mantigini ilk defa duyuyom

iyiymis yani

o zaman kenny dalglishlere ron atkinsonlara gun dogdu. feldkampi da getirelim nolur nolmaz. keske bu isler fi tarihindeki basarilarla olsaydi o zaman rijkaard gibi copculer basarili olur, lucescu gibi kariyersiz adamlar kovulurdu. zaten kovuldu adamcagiz terim gelsin diye ayri konu

terimin ilk sezon ne kadar para harcadigini biliyoz o yuzden kimse lagaluga yapmasin pls. ikinci sene yeteri kadar harcamadiysa felipeleri revivolari alip gondermesindendir. dogru da olmus takimi daha fazla batirmadi

o yuzden 1996 senesinde zaman makinesi varsa atlayip gelin bugune ya da 2009a gidin malta deplasmanina

Yahu bos bos isleri tartisiyorsunuz.

Muslera,eboue,ujfalusi,elmander,selcuk,engin,melo bunlar da terim döneminde transfer edildi ve basarili transferlerdi.

Butun TD lerin hatali transferleri vardir yani bu cok normal,mourinho Nuri'yi aldirdi elinde patladi,modric'i aldirdi oda patlayabilir,pedro leon 8 milyona alindi ertesi sezon tekmeyi yedi.

yok terım aldırdı olayı ben bılerek onları ornek verdım daha dıkate cekıcı oldugu için carrol ıde verebılırdım

alınan en pahalı adam felıpe adam batırdı basarısız denılıyor

alsınlar gerceketen soyle ust duzey adamlarıda bız terıme basarıszsın dıyelım

popescu hagı gıbı adamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt