Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ünal Aysal'ın "Shaqiri bize yakın eheheheheh" gibi demeçleri borsa oyunuydu dedim, Baselle anlaştık falan demedim. Bilgisayar başında çok durunca okuduğunu mantık süzgecinden geçiremiyorsun herhalde.

çogu dedın konuda shagırı olayıydı fabıaono olayı degıldı konu shagırı ıken neden fabıonuyu cverdın pekı sonuna cogu ekını koyarak

Yahu iyi hadi tamam Terim Shaqiri'yi, Podolski'yi, Suarez'i, Gillet'i istedi de kahrolası yönetim almadı. Peki yazın kimi istedi İMPARATOR? Amrabat'a 8.6m€ bayıldık, Demba Ba'nın serbest kalma bedeli 8.6m€ iken. Dany'ye 3.5m€ verdik, Kolo Toure 3.5m€'ya bizim olabilecekken. Takım arkadaşına dayak atan, "kardeşime de takım bulun" diyen herifi 1.5m€'ya tekrar kiraladık. Nene'yi ucuz bi fiyata takımımıza katabilecekken saçma saçma oyuncular aldık. Shaqiri'yi, Suarez'i, Podolski'yi isteyen adama ne oldu? 23 milyon Euro harcadı bu transfer döneminde. Harcayabildi bu rakamı yani. Ama kimi aldı görüyoruz. "Hoca Shaqiri'yi istemişti, almadılar" diye boş boş savunma yapmayın. Ki o zaman para bile yoktu.
Hocaya haksızlık yapmamak gerek, büyük takımların peşinden koşturduğu Hamit' i bile ucuza ikna edip fenere büyük çalım attı.

futbolda dun yok bugun var lafini duydum da 8 sene oncesini bosver 15 sene oncesine bak mantigini ilk defa duyuyom

iyiymis yani

o zaman kenny dalglishlere ron atkinsonlara gun dogdu. feldkampi da getirelim nolur nolmaz. keske bu isler fi tarihindeki basarilarla olsaydi o zaman rijkaard gibi copculer basarili olur, lucescu gibi kariyersiz adamlar kovulurdu. zaten kovuldu adamcagiz terim gelsin diye ayri konu

terimin ilk sezon ne kadar para harcadigini biliyoz o yuzden kimse lagaluga yapmasin pls. ikinci sene yeteri kadar harcamadiysa felipeleri revivolari alip gondermesindendir. dogru da olmus takimi daha fazla batirmadi

o yuzden 1996 senesinde zaman makinesi varsa atlayip gelin bugune ya da 2009a gidin malta deplasmanina

iyi de ikinci gelişini ağzınızdan düşürmüyorsunuz ya, o nasıl olacak. Bak yine yazmışsın Revivo falan fişman. O da 10 sene önceydi galiba, bi hesapla istersen :o

Ayrıca ben o örnekleri senin dediğin mantıkla vermedim. Tabii ki günü konuşacaksın, yalnız iki üç maç kötü gidince de defolsun gitsin diyenleri görmek, bu tarihi başarıları yaşatan adama saygısızlık olur diyorum. O nedenle o başarıları hatırlatmak istedim

Yoksa senin dediğin mantıkla vermedim o örnekler ve sonuna da eklemiştim mesajın, Terim eleştirilebilir demiştim. Yalnız dediğin gibi günümüzü eleştirin, güncel olun. İkinci gelişini konuşmak anlamsız.

Sen kendinle çeliştin sanırım

çogu dedın konuda shagırı olayıydı fabıaono olayı degıldı konu shagırı ıken neden fabıonuyu cverdın pekı sonuna cogu ekını koyarak

Nokta, virgül kullanırsan daha rahat anlayabilirim.

"çoğu" dediğim mesajda alıntıladığım mesaja bak. Senin "Ünal Aysal: Shaqiri bize,biz ona yakınız" yazdığın mesaj ve ben "Basel'le anlaştık" gibi en ufak bi şey söylemedim. Ünal Aysal'ın o demecinin ve verdiği benzer demeçlerin amacını söyledim. "Basel'le anlaştık" dediğim şeklinde halüsinasyon gören sensin.

Fabiano'nun borsaya bildirilme olayında da anlaşmamıştık, hatırlatayım. Sadece görüşmelere başladığımız bildirilmişti ama öyle bişey yoktu. Shaqiri'ye yakın olmadığımız gibi.

yok terım aldırdı olayı ben bılerek onları ornek verdım daha dıkate cekıcı oldugu için carrol ıde verebılırdım

alınan en pahalı adam felıpe adam batırdı basarısız denılıyor

alsınlar gerceketen soyle ust duzey adamlarıda bız terıme basarıszsın dıyelım

popescu hagı gıbı adamları

kratochvil, multaharju ve hamidouyu alsaydik keske, belki denizli gibi ligi 5. bitirebilirdik

ya da romaschenko, petkovic, agustine falan. o zaman da 2. olurduk

get real

iyi de ikinci gelişini ağzınızdan düşürmüyorsunuz ya, o nasıl olacak. Bak yine yazmışsın Revivo falan fişman. O da 10 sene önceydi galiba, bi hesapla istersen :o

Ayrıca ben o örnekleri senin dediğin mantıkla vermedim. Tabii ki günü konuşacaksın, yalnız iki üç maç kötü gidince de defolsun gitsin diyenleri görmek, bu tarihi başarıları yaşatan adama saygısızlık olur diyorum. O nedenle o başarıları hatırlatmak istedim

Yoksa senin dediğin mantıkla vermedim o örnekler ve sonuna da eklemiştim mesajın, Terim eleştirilebilir demiştim. Yalnız dediğin gibi günümüzü eleştirin, güncel olun. İkinci gelişini konuşmak anlamsız.

zaten insanlar dizginliyor işte herhangi bir hoca olsa eleştriler daha ağır olur şu emreç yi bile izah edemez kimse bana bu adam niye oynuyor

zaten gunumuzu elestiriyordum konu buraya geldi

ortasindan gelip tartismaya hukmetmeyelim pls. ayrica 2. donemi ayni zamanda son kulup tdsi deneyimi oldugundan tartisilabilir.

tarihi basari, saygisizlik falan bunlari gecmek gerek. 3. kez dalglish diyorum, terim onun yaptiklarini ruyasinda goremez. adami sessiz sedasiz postaladilar iyi degil diye. bu milyar dolarlik bir endustri, unal aysal gibi akilli is adamlari da terim gibi gecmisinde basarilar kadar batirmalar olan birine tamamen teslim etmemek ve zamani geldi mi yol vermek gerektigini bilir umarim.

zaten insanlar dizginliyor işte herhangi bir hoca olsa eleştriler daha ağır olur şu emreç yi bile izah edemez kimse bana bu adam niye oynuyor

Eğer başka bir hoca olsa eleştiriler daha ağır olacaksa biz bitmişiz abi. Bizim taraftar profilimiz çok değişti Şafak. Biz böyle miydik olum, ulan Fenerde bile hoca istikrarı oldu, biz asalım keselim. 90 larda 2000 lerin başlarında böyle miydi. Fenere bi çakardık ne başkanları kalırdı ne hocaları. 3-5 hafta sonra Fener gelse Arena'da bizi yense demek ki büyük olay çıkacak. Bu taraftar ne hoca bırakır ne başkan. Yazık

Nokta, virgül kullanırsan daha rahat anlayabilirim.

"çoğu" dediğim mesajda alıntıladığım mesaja bak. Senin "Ünal Aysal: Shaqiri bize,biz ona yakınız" yazdığın mesaj ve ben "Basel'le anlaştık" gibi en ufak bi şey söylemedim. Ünal Aysal'ın o demecinin ve verdiği benzer demeçlerin amacını söyledim. "Basel'le anlaştık" dediğim şeklinde halüsinasyon gören sensin.

Fabiano'nun borsaya bildirilme olayında da anlaşmamıştık, hatırlatayım. Sadece görüşmelere başladığımız bildirilmişti ama öyle bişey yoktu. Shaqiri'ye yakın olmadığımız gibi.

neden ızın vermısler pekı gorusmemıze lafsa

Geçmişi unutalım da. Hoca hemen her maç hata yapıyor buna bakalım. Riera oynarken birden Hakan, takımı düzlüğe çıkaran CL'de kalmamızı sağlayan Yekta birdenbire yedek! Burak kötü günde olsa bile 90 dajkika sahada. Aydın, Amrabat sürpriz son dakika kurtarıcıları. Dökülen Dany-Cris' te ısrar. Sahada kaybolan Hamit 90 dakika sahada. Her maçın final olduğu, uçurumun eşinde bir dönemdeyiz, artık mızrak çuvala sığmıyor. Birşeyler yapılması gerek yoksa UEFA Avrupa kupasına kalmamız bile hayal olur.

zaten gunumuzu elestiriyordum konu buraya geldi

ortasindan gelip tartismaya hukmetmeyelim pls. ayrica 2. donemi ayni zamanda son kulup tdsi deneyimi oldugundan tartisilabilir.

tarihi basari, saygisizlik falan bunlari gecmek gerek. 3. kez dalglish diyorum, terim onun yaptiklarini ruyasinda goremez. adami sessiz sedasiz postaladilar iyi degil diye. bu milyar dolarlik bir endustri, unal aysal gibi akilli is adamlari da terim gibi gecmisinde basarilar kadar batirmalar olan birine tamamen teslim etmemek ve zamani geldi mi yol vermek gerektigini bilir umarim.

Dalglish kaç sene kaldı Liver'in başında?

neden ızın vermısler pekı gorusmemıze lafsa

Bazı kulüpler teklif aldıklarında kabul etmeseler bile diğer kulübün oyuncuyla görüşmesine izin veriyorlar. Bu bi transfer politikası. Mantıklı da bişey. Çünkü futbolcuyu ikna edebilirsen kulübü de senden koparabildiği kadar para koparmaya çalışır. :ka19:

Fatih Terim'in hataları mevcut ve hiç kimse de 96-2000 arası başarıya takılıp kalmamalı artık ama o ikinci dönem olayına da saplanıp kalmak uygun değil.Eğer birşeyi öne çıkaracaksak ve ikisi de geçmişteyse neden negatif yönü ağır basıyor bu yaşanmışlıkların ?

Bugün değişen futbol ortamında artılar-eksiler tartışılmalı. Mesela bana göre Fatih Terim üst düzey yabancı seçme konusunda veya seçtiyse bile yönetime baskı yapma konusunda iyi değildir. Geçen sene alınan yabancılar cuk oturdu,ama yönetim almak zorundaydı,dipteydik,hani argo tabiriyle "sıkıyorsa yapmasaydılar".Yeni gelen bir yönetim ve dibe çöküş pozisyonunda eli mahkumdu bir nevi... Şimdi ise yönetim daha gevşek,rahatladık ve bu noktada maalesef Terim de rahat davrandı. Şimdi bir başarısızlık büyük ihtimal ona kalacaktır tümüyle olmasa da.

Bazı kulüpler teklif aldıklarında kabul etmeseler bile diğer kulübün oyuncuyla görüşmesine izin veriyorlar. Bu bi transfer politikası. Mantıklı da bişey. Çünkü futbolcuyu ikna edebilirsen kulübü de senden koparabildiği kadar para koparmaya çalışır. :ka19:

sebebı bu dıyorsun bende ınanmıyorum buna ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt