Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

i love you hocam :ayatollah:

sonunda takim ondeyken orta sahayi ucledi +1 puan

İmparator bir ilki başarmaya çok az kaldı..

B_3f327fe8d8c78082007ce77351b56cca.jpg

Bu kadar..

Orta sahayı 3'leme işini her maç yap

ve bir de dipnot Yekta'yı da küstürme hoca...

sonunda takim ondeyken orta sahayi ucledi +1 puan

Emre'yi alarak nerdeyse fitliyordu aslında artıyıda neyse. Emre oynamak zorunda mı anlamıyorum her maç. Neyse geç aldı da golü yediremedi Emre. Ama orta sahayı 5'lemesi güzel olaydı sonunda yani.

Emre'yi alarak nerdeyse fitliyordu aslında artıyıda neyse. Emre oynamak zorunda mı anlamıyorum her maç. Neyse geç aldı da golü yediremedi Emre. Ama orta sahayı 5'lemesi güzel olaydı sonunda yani.

rieranin kanadindan gelmege baslamislardi ambrabot yoruldu heral diye dusunuyorum

umutu 15 dk erkenden alabilirdi misal

En basından beri bu oyun anlayısıyla oynasak belki buralara kalmazdı ama yinede hocanın hatasından ders cıkarması güzel. Umarım sadece bu maclık değildir bu oyun anlayısı.

Emre Colak hamlesi disinda iyidi Fatih hoca. En dogru kadroyu sahaya sürdü. Johan-Engin degisiklini daha erken yapabilirdik bence.

Manu maçı ile Karabükspor maçı arasındaki farkı anlayan kişi varsa beri gelsin. Takım aynı takım, hoca aynı hoca.

en iyisini sen biliyorsun, biz ne kadar yorum yapsak da, yok şöyle olsun, böyle olsun, sen gerçekten bildiğini oku, hatalarından ders al, sorun yok.

Amrabat defansta fazla yoktu, sürekli soldan geldiler, Amrabat iyi gününde olduğu için sağdan çok fazla gelmediler.

amrabatin defansta olmasina gerek yoktu cunku zaten adamlarin sag kanadi yoktu dogru duzgun. bi pozisyonda riera ilerde kalinca amrabat yerine gecti hemen. adama sallamak icin durbunle caliliklarda saklanmayalim

En iyi yaptığı hamle bana göre Amrabat'ı ilk 11'de oynatmaktı..Çünkü Emre Çolak fizik olarak şampiyonlar liginde bu tip takımlara karşı fazla etkili olamazdı..Birde Cris ısrarından vazgeçti çok şükür..

g3zz1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt